User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
198 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Acil: Çalinti araç BMW X6 (07 EG 777)

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında benimde bi arkadasımın aracı calınmıstı bulunamamıştı

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zmn bnm sıtede ya sızdeydı yada oncekı kıralayan bırı varsa ondaydı,araba dedıgım gıbı ya 4 eylul ya 5 eylul beykozda bnm otoparktaydı,buyuk gecmıs olsun

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümraniye taraflarında sanayiye bakılması taraftarıyım
    Ben ümraniyede oturuyorum ah ümraniyeye girse keşke araba öyle bi hata yapılsa

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Uyelere toplu bir pm daha uygun olabilirdi hocam bence.Sahte ehliyet,belge vs ile araci satisa kadar goturecek bilgisayar bilgisinde bir adamin forumları ihbarlari takip edip ona gore hareket etmemesi için cok cok salak olmasi lazim..Bence bu sekilde arabanin tek parca olarak bulunma ihtimalini zorlastiriyorsunuz.Adam naklen takip ediyor nerelerde hata yaptığını.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka durum nedir gelişme var mı?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyelere toplu bir pm daha uygun olabilirdi hocam bence.Sahte ehliyet,belge vs ile araci satisa kadar goturecek bilgisayar bilgisinde bir adamin forumları ihbarlari takip edip ona gore hareket etmemesi için cok cok salak olmasi lazim..Bence bu sekilde arabanin tek parca olarak bulunma ihtimalini zorlastiriyorsunuz.Adam naklen takip ediyor nerelerde hata yaptığını.
    bence sen çok amerikan polisiye filmi izliyorsun..

çok geçmiş olsun, inşallah bulunur araç..

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen çok amerikan polisiye filmi izliyorsun..

çok geçmiş olsun, inşallah bulunur araç..
    Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..

Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracı akmerkezde vale olduğum dönemlerde bi kaç kez kullanmıştım çok üzüldüm şuanda umarım en yakın zamanda bulunur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..

Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..

arkadaş doğru söylüyor

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İyi niyetli olmana lafım yok ama kaç hırsız girip google da arama yapar hakkımda bir şey yazılmış mı diye, bu işlerle uğraşmayacak kadar yoğun adamlar onlar.

Çok geçmiş olsun bu arada, umarım sağ salim bulunur bu emek hırsızı şerefsizlerinde cezası kesilir.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x6larda izlenme sistemi yokmuydu acaba oyle hatırlıyorumda uzak pcden baglanılabiliyordu sanki o sekılde denenebilirmiydi diyorumda
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x6larda izlenme sistemi yokmuydu acaba oyle hatırlıyorumda uzak pcden baglanılabiliyordu sanki o sekılde denenebilirmiydi diyorumda
    Eger navi varsa ve calisiyorsa almanya bmw almanya anlik lokasyon verebilir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar gps'i sökmüşken navi'yi sökmemezlik yapmaz..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    07eg777 google yazıldıgında 3 konu var 2 si tech,bakar nıye bakmasın haber olmusmu arac vs vs dıye muhtemelde bakmıslardır yogunlukla cok ılgısı yok bence,teyp çalmamıs kaç milyarlık arabayı götürmüşler herkesten cok ince düşünüp hareket etmesse paket olcagı ıcın inciğine kadar bakarlar işin, iz bulunursa kesinlikle burdan paylaşmayın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 adet x6 bizdede warda navi'den ziyade bir sistem ile aracı hareket ettirip yürütüyorlardı sanki
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O şerefsiz burayı mutlaka okuyordur. Buna adım gibi eminim. Arkadaşlar bunun hırsızın yoğunluğuyla vs siyle alakası yok. şerefsiz kaç liralık arabayı götürmüş. Haberlere düştümü vs vs diye düşünüpte hiç google da arama yapmadığını düşünmek bence büyük bir hayal...

Caesar: Ben ümraniyede oturuyorum ah ümraniyeye girse keşke araba öyle bi hata yapılsa

Bu cümle bile hırsızın bir adım önde olmasını sağlar. O açıdan burayı takip ettiğine 100 de 100 emin olup ona göre yazılırsa bence daha hayırlı olur.

Geçmiş olsun... En kısa zamanda güzel haberlerini almak üzere...

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navi yolda gps gibi hemen sokulcek birsey degil koltuklari vs sokmesi gerekiyor
    En son nerde calistigini almanya biliyodur en azindan sokuldugu yer ortaya cikar
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

mrh77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gebzede yada tuzlada bir sebeke var adamlar bir yakinimin otoparkindan caldigi motoru 2 binliraya geri satti.. insallah tez zamanda bulujnur..

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navi yolda gps gibi hemen sokulcek birsey degil koltuklari vs sokmesi gerekiyor
    En son nerde calistigini almanya biliyodur en azindan sokuldugu yer ortaya cikar
    Cok haklisin son alinan sinyal kayit ediliyo ve anlik lokasyon verebilir. Bir keresinde kaza yapmis bir araca ulasmislardi son sinyal sayesinde belki isinize yarar
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)