Değil tabikide o hisse kapılan arkadaşlar var demekki bu hale geliyoruz
Printable View
Değil tabikide o hisse kapılan arkadaşlar var demekki bu hale geliyoruz
Evet bi hata yaptim erayin aklina uyup kendimi ve aracimi bu tarz bir sohbetin icine soktum buzaman kadar kisiye ozel cok araba yaptim ama rakibe özel hic araba yapmadim malesef demin gecen konulardan anladigim sadece ve sadece sus plakali araci gecme pahasina arac hazırladığımızin dusunulmesi ve o arkadasin kendine burdan pay cikarmasi yersiz ve gereksiz olmus mantik cok vasit araba doluysa dolu bossa bos denenir ole ozel kimlik olmadan ozel muamelede olmaz bizde .. bu deneme yatar kalpler kirilmaya baslandi birkere o yuzden herkese tesekkurler varsin donek ben olayim .. alintiyada gerek yok nasilsa bidaha kimbilir nezaman girerim teche ...
Ben arabanın senın oldugunndan bıle haberım yok sadece sofor sensın zannedıyorum sıkıntı yok ben denerim sadece ozu neyse o yazılsın dedım yanı sahsına yonelık yazdıgım bısey yok
Nooldu simdi denememi iptal vay anasini ya
Kınalarda benden :)
Deneme kadrosuyla deneme yerine mangal yapak bence alayınıza gider :D:D:D
Şist alo anladınız siz :)
la olm konuyu 42 kisi okuyo hit olmus:) yazik gunah etmeyin eylemeyin
tek hata konuyu çok erken açtınız.
Bencede konu cok erken acıldı ya deneme gunu yada denemeden sonra acılcaktı konuda buraya kadar gelmicekti neyse gecmiş olsun merak olarak kalacak kafamızda bu denemenin sonucu
herkes elınden gelenı yapsın deneme dedıgın oyle olur yok sen nos basma yok sen sokme bu ne amk.
sonra su olsaydı bu olurdura maal vermeyın. savasa gıdıp belınde sılah varken bıcak cekılmez.
Ahmet
Bu arada Roll yapacak abiler lütfen... Herşeyden öte arkadaşsınız. Gerek yok yüksek tansiyona. Buraya konuyu erken açmanız bi yandan iyi bi yandan kötü.
İnsanlar kendi düşüncelerince kimin neler yapabilcegini tartışır (forumun asıl amacıda budur zaten, tartışmak)
Sonra siz çıkar rollünüzü dostane şekilde zevklice yaparsınız video atarsınız. S2000in geçecegini veya M3ün geçecegini söyleyenler videoda ne olduysa görür.. Olayda budur zaten. Kavgaya gürültüye cidden gerek yok. Herşey çok güzel gelmiş şu ana kadar
Mutlu kardesim adamlar yası bası belli insanlar kendilerini kırıyorlar burda yazanların bir kısmı birsey bilmeyip insanları kızıstırmak icin dengesiz yazılar yazıyor birbirine kırdırıyor merter mc'deki sahin'ciler gibi iki yarıssalarda izlesek hamınaaaa Techturkey tabiri ile şakşakcılar ben konuyu hep okudum birşey yazmadım benim o kadar bilgim yok bana dusmez sadece gonlumden gectigi sekilde ankete katılır cekilirim cahil insan zararlı insandır abiler sizde bu şekilde kırkınlıga dusmeyin cıkın deneyin arabalarınızı gorun ;)
Laaan kufurleriniz bile samimi hauahau :D cikar denersiniz akpo nolcak yaa anlatilamdan farkli bisi yapani desifre eder zaten tech, bakin makaraniza olm :)
Bu deneme yarındı iptal oldumu deneme olacakmı?