hadi bakalım
Printable View
hadi bakalım
Hahahahs aklıma direk bu geldi ya :D
http://img489.yukle.tc/thumbs/7430image.jpg
gönüller bir olsun eray başkan :D
2.2 N/A Sökük,
3.0 Stock Sökük :D olarak degerlendirmem;
200lere kadar S2000 ufak önden gider sonra M3 geçer diyorum
Erayın yüzünün güldüğünü bende görmedim daha bu işlerde :D
M3 sökülünce kaç KG a kadar düşebiliyor ki,
M3 hafiflik olarak S2K ya ulaşamaz.
Mehzent in araba ortalama 300hp , BMW 321 lik...
Eray bunca atarı boş bir arabayla yapmaz herhalde, kondisyon iyi durumda ise
tahminim,
s2000 5 e atana kadar kafa burun giderler, 5'te biraz tutunur, sonra M3 yürümeye başlar diyorum...
220 de biterse öyle aman aman bir fark olmaz, 250-260 lar görülürse M3 daha net uzaklaşır S2000 den bence...
m3 ün kaç kilo sökeceğine bağlı :) s2k sökük kaç kilo ?
valla oyum m3'e heleki işin içinde eray abi varsa banko. tekbir ve kemik sesleri eşliğinde bu iş biter takipteyim :D:D
heyecanla bekliyoruz :)
M3 un cidden hafif olacağını varsayarak oy verdim genede uzun bir sure s2k tutunur bence :D
Eray abi hesabını yapmıştır :D
beyin yorumu : m3 gırtlak sökük gırtlak atm. dolu ise (f,e,h,polish v.b) m3 rahat geçer.
kalp yorumu : gönlümüz hondadan yana :)
Sonucu simdiden merak ediyorum :)
M3 hafife alinacak bi araba degil hele saglikli 321 saglam sokuk olursa deisik yurur.. Lakin sus S2k de kendini kanitlamis ciddi yuruyen ciddi emek olan bi arac. Guzel deneme olur.
Gonlumuz hondadan yana :)
bende m3 diyenlerdenim esnaf eray abi varsa bu işin içinde işler degişir :) guzel bi deneme olur inş :)
yüksek süratlerde m3 ün geçiceği aşikar ama 220 lerde bırakılcakmış. Çok çekişmeli olucak sus s2k 200 lere kadar kafa burun giderse çok zevkli olur :) kazasız belasız denemeler olsun inşallah..
benım tahminim s2000 geçicek 1460 kg m3 320 hp 1250 kg s2000 ikisınınde sökük olacagını tahminle beraber limitlerde bile sökülse yıne s2k daha hafıf olucaktır kaldıkı 100 200 ü 9 saniyelerde olan bir arabanın affetmemesı lazım.
M3 stock gelmez hard core setup la gelir 321hp den matematik yanlis sonuca surukleyebilir.
siz Erayın o araba standart dedıgıne bakmayın ustune susturucu koysa bıle ıcını soker yanı deneem sonrası kımse kendını kandırmasın m3 zatem standarttı sadece sokuk dıe :)
Bakalım Alman, japonu bastırabilecekmi.. :) 20 sini merakla bekliyorum