e46 m3 dbs denemesinden sonra
e36 m3 azrail olarak gelicektir. (tahminim 350hp+, - 200 kg)
kazasız belasız full hd çekimler gelir inş.
Printable View
e46 m3 dbs denemesinden sonra
e36 m3 azrail olarak gelicektir. (tahminim 350hp+, - 200 kg)
kazasız belasız full hd çekimler gelir inş.
Neyse ben SUS'a oy vereyimde rengimiz belli olsun.
Fatih abi saygılar.
Bu geceki videolar paylaşılınca emınım ankette bı değişim olacaktır :)
SUSs2k heralde Type'R la denemeye gıder gibi gitmiycek M3 denemesine ama ıkı tarafta ıddalı eglencelı olucak en buyuk temennı kazasız belasız bıtmesı :)
Bu gece GolfR stage2+ Turbo gsı K20 swap ek kasa ve bı kaça arabayla denedım vıdeolar gelır sabaha :)
Satıcı canberk m6 ya binerken yüzün kızarsın
Videoları bekliyoruz güzel deneme olucak.sökük m3 sağlıklıysa güzel yürür sıkıntı verebilir ama mehmetin aracında ciddi emek var ve çok hızlı bence s2k alıcaktır.kazasız belasız keyifli denemeler...
Bu deneme dün akşamki denem değil dimi?
sus'u akhisarda gördüm ve sökemenin ne demek olduğunu anladım :) ben sökük değince koltuk, stepne vs. falan sanıyordum :)
sus geçer.
Bence deneme olmasın artık... Herkes kim geçer, nasıl geçer, neden geçer on numara bilio. Zaten sonuç ne olursa olsun herkesde bi açıklama da oluyor.
Bence herkes kendi denesin sonucu yazın buraya :))
Sus sokulunce nekadar hafifledi tarttiniz mi hic
Sus Susturur :)
dbs nin satışını verdiğim an kaybettiği o kadar çok şey oldu ki izmire gelene kadar ne olmuştur bilemem. aracın kondisyonundan tut pilotuna kadar bir sürü faktör var.bendeyken hayaller gerçek oldu sadece...
benim geçtiğim e46 tr'nin en sağlıklısıydı bana öyle söylediler.
m3 boş görmüyorum hiçbir zamanda görmedim.
m3 200 kg hafiflemezse işin içine nos da girdi zaten :) f,e,h yazılım + nos olmazsa işler çok değişik bir hal alır tahminimce...
benim şahsi fikrim standart e36 m3 ne kadar hafiflerse hafiflesin sus'u geçemez.dün akşam yaptığı denemeleri baz alırsak.
mehmet inş kendi devrinde deneme fırsatı bulursun e36 m3 denemesinde.
bence o e46 m3 hiç sağlıklı değildi :D istanbulda sizinle denemesini çok istediğim 2 m3 vardı birisi Kaan ın KOR 07 si diğeri Cem in ZK m3 ü ikiside 286 lıktı ama nedense denenmemişti :D
neyse konu dağılmasın eray abinin dediğini göre egsoz harici bir şey yok zaten gündelik binilen bir m3 müş nos falan takılacağını sanmam merakla ve heyecanla o günün gelmesini bekliyorum
Bende job type r varken cem le denedik videolari var 2 ye 2 deniyoruz dusun type r icin nasil bir dez avantaj ve arabada arti bas anfi mid o sekil gazliyordum aracimdada fhe emme kelebek beyin vardi egz yoktu vida dahil sokuk degildi cem in 200 lerde gazi birakmasi ile net bir sonuc olmadi ama 240 250 de en fazla 2 boy onumde olurdu o donemdede dbs yaklasik olarak benden 6 7 boy hizliydi bilgin olsun
Bu arada kor la da cok denedik ayni sekilde takili zk ile denedigim gibi 4 sonu beni gecip gidiyordu 3 4 boy yani dolu type r farkli dbs burdeykende farkliydi heleki sus bence suan hondalar arasinda ayri bir yerde
Zk job 220 fln goruyoruz bu denemede
job 34 by arfy - Car Videos on StreetFire
Siz konuşun haftaya görcem bu imkansız diyenleri
Eray arabam şuan 195 bg yani 9 bg kayıp var bu fırsatı kaçırma bana takılı vaziyette en hızlı m3 ile gel :)
Mami abi gerek yok söküpde gelmiyceğin için daha fazla atar yaparak bu konuya dahil olmanada gerek yok söküp gelcem diyosan sanada gider :) sendre gel kafa çıkartırsan geçtin sayıcam
Kaan bilir İstanbuldaki E36 M3 ler arasında KAP 14 iyi yürüyen bir 321 lik
BA Type-R Eneslede denediler o videoyu bulamadım ama GNS ile denemesi var :
E46M3-E36M3-EP3CTR.WMV - YouTube
Ayrıca DBS denemesinde MZ3 Coupe da vardı ki videoda en yakın gelen oydu. Biz denediğimiz için biliyorum MZ4 kadar giden bir araba o MZ3 Coupe.
Şahsen hiçbir E36 M3 standart hali ile ister 286 lık olsun ister 321 lik Ulukanla Kaanların ZK4444 MZ4 kadar gidemez, hatta giden E46 sınıda görmedik kendileride yazar zaten farklı farklı M lerle denemişlerdir.
SUS S2000 inde MZ4 ile denemesi var kırılmadan önce son halinde videosunu koymadık. SUS şuanki haliyle o zamankinden kesinlikle daha hızlı. Öyle torpidosuna kadar sökük E36 M3 nasıl gider falan bilemiyorumda, arada büyük bir fark olmayacağı kesin, çekişmeli geçer.
:) Eray varya zannedıyosunkı sana polo gtı ıle denemwye gelıyomus gibi gelıcem :)
Ahahha şaka şaka :)
sus a oy verdim, gonlumden sus geciyor...
Allah kaza bela vermesin, eglenceniz bol olsun
m3 u kullanacak arkadas ta mehmet gibi 10 numara birine benziyor
guzel ve cekismeli olacak bence de