M3
S2000
sus'u akhisarda gördüm ve sökemenin ne demek olduğunu anladımben sökük değince koltuk, stepne vs. falan sanıyordum
sus geçer.
Bence deneme olmasın artık... Herkes kim geçer, nasıl geçer, neden geçer on numara bilio. Zaten sonuç ne olursa olsun herkesde bi açıklama da oluyor.
Bence herkes kendi denesin sonucu yazın buraya)
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
dbs nin satışını verdiğim an kaybettiği o kadar çok şey oldu ki izmire gelene kadar ne olmuştur bilemem. aracın kondisyonundan tut pilotuna kadar bir sürü faktör var.bendeyken hayaller gerçek oldu sadece...
benim geçtiğim e46 tr'nin en sağlıklısıydı bana öyle söylediler.
m3 boş görmüyorum hiçbir zamanda görmedim.
m3 200 kg hafiflemezse işin içine nos da girdi zatenf,e,h yazılım + nos olmazsa işler çok değişik bir hal alır tahminimce...
benim şahsi fikrim standart e36 m3 ne kadar hafiflerse hafiflesin sus'u geçemez.dün akşam yaptığı denemeleri baz alırsak.
mehmet inş kendi devrinde deneme fırsatı bulursun e36 m3 denemesinde.
bence o e46 m3 hiç sağlıklı değildiistanbulda sizinle denemesini çok istediğim 2 m3 vardı birisi Kaan ın KOR 07 si diğeri Cem in ZK m3 ü ikiside 286 lıktı ama nedense denenmemişti
neyse konu dağılmasın eray abinin dediğini göre egsoz harici bir şey yok zaten gündelik binilen bir m3 müş nos falan takılacağını sanmam merakla ve heyecanla o günün gelmesini bekliyorum
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Bende job type r varken cem le denedik videolari var 2 ye 2 deniyoruz dusun type r icin nasil bir dez avantaj ve arabada arti bas anfi mid o sekil gazliyordum aracimdada fhe emme kelebek beyin vardi egz yoktu vida dahil sokuk degildi cem in 200 lerde gazi birakmasi ile net bir sonuc olmadi ama 240 250 de en fazla 2 boy onumde olurdu o donemdede dbs yaklasik olarak benden 6 7 boy hizliydi bilgin olsun
Bu arada kor la da cok denedik ayni sekilde takili zk ile denedigim gibi 4 sonu beni gecip gidiyordu 3 4 boy yani dolu type r farkli dbs burdeykende farkliydi heleki sus bence suan hondalar arasinda ayri bir yerde
Zk job 220 fln goruyoruz bu denemede
job 34 by arfy - Car Videos on StreetFire
Siz konuşun haftaya görcem bu imkansız diyenleri
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eray arabam şuan 195 bg yani 9 bg kayıp var bu fırsatı kaçırma bana takılı vaziyette en hızlı m3 ile gel![]()
Mami abi gerek yok söküpde gelmiyceğin için daha fazla atar yaparak bu konuya dahil olmanada gerek yok söküp gelcem diyosan sanada gidersendre gel kafa çıkartırsan geçtin sayıcam
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)