M3
S2000
despe Nickli Üyeden Alıntı Bi allahin kuluda benle denesin la : D gel la sende istanbula orda kime yok yaylaya gider yapıyosun çık biraz dağlara tepelere
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
EK648 Nickli Üyeden Alıntı Kabul ederseniz bende gelirim eray abi 70 210 denerim m3 le gel kardeşim problem yok
Okaa benzin yakamam oraya + evrak eksigim var
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Nosu 60 da bascak sekılde ayarlıyomus abı ondan ahahahah Böw gaza basmaktan baska herhangı bır tusu kullanırsa bırakırım kımbılır nosu nereye bağlatır bu esnaf ahahah Eray bi kerede sellektöre bağlamıştı nosu deniyoruz geçmeye başlıyorum Eray sellektör yapıyo bende duruyorum hayırdır ne oldu diyorum bişey yok devam et diyo mevzu sonra çözüldü arkadaşın nosu bitmiş
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Nosu 60 da bascak sekılde ayarlıyomus abı ondan ahahahah Böw gaza basmaktan baska herhangı bır tusu kullanırsa bırakırım kımbılır nosu nereye bağlatır bu esnaf ahahah olm yok nos yok valla bak millet nos var sanıcak uzatma şu işi
Kaylaydan dustum elım sakat olmadı mamı kullanır
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Insanin adi cikcaana cani ciksin
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Kaylaydan dustum elım sakat olmadı mamı kullanır Büyük bi zevkle
Sökuk m3 cok zevkli mehmet kaca kadar basıcaksınız
BOZBEY
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Büyük bi zevkle Abı yalan yok tecrubelısın zevk aldırıyosun
şirketttttttttttttttt
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Abı yalan yok tecrubelısın zevk aldırıyosun Saol kardeşim inan sende farklı değilsin o denemeden sonra tartıya çıktım 3 kg vermişim hep senin yüzünden
cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Sökuk m3 cok zevkli mehmet kaca kadar basıcaksınız 220 lere kadar gıderız
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı şirketttttttttttttttt Hallederiz ltd.şti.
Mehmeti sokmeli denemelere sokmayin abi adam sacmaliyo anteni sokup bant cekiyo deligine haha mehzent bey sacma devirler donmeyi dusunuyor musunuz
mehzent Nickli Üyeden Alıntı 220 lere kadar gıderız Sokuk m3 zart diye 220 yabar zaten bakalım neler olucak tahminim m3 yonunde kazasız belasız denemeler kardesim
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Saol kardeşim inan sende farklı değilsin o denemeden sonra tartıya çıktım 3 kg vermişim hep senin yüzünden Ahahahah Boynuz kulagı gecmelı abı senı emeklıye ayırcaz plaketın hazır
sus ariza isigi yakar deneme yarim kalir. saka saka.
http://www.serhanoto.comwww.ecufast.comhttp://www.servispasaoglu.com.tr
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mehmeti sokmeli denemelere sokmayin abi adam sacmaliyo anteni sokup bant cekiyo deligine haha mehzent bey sacma devirler donmeyi dusunuyor musunuz Mekanık olsa gosterge Urfanın Typerda yptıgı gıbı devırle km saatını bırbırıne degdırırdım kank
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları