User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Colt Czt Hakkında ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Colt Czt Hakkında ..

Arkadaşlar arabamı sattım, colt czt düşünüyorum bu arabalar hakkında biraz bilgiye sahibim, colt kullanan çok iyi bilgisi olanlar buraya yazarsa sevinirim. Yakıt, gidiş, duruş, parça temini, sorun çıkarabilesi , bu tarz konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

birde izmirli arkadaşlar için sorum olucak
    http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem

bu arabaya baya bir bakıyorum eğer olursa 1 haftaya kadar almayı düşünüyorum tanıyan bilen gören varsa da yazarsa sevinirim.

teşekkürler.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç görmedim cihan ama temiz görünüyor CZT_03 nickli arkadaş biliyodur bi ona danış derim
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkanla bı gorusun
    srk@srkshop.com
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akın ın aracını dusunursen daha mantıklı olabılır. aracta ekstra var baya. ve cıddı yuruo kendılerı. temızlık bakımından zaten konusmaya gerenk yok.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun .. çok güzel araban vardı gerçekten umarım cztde gönlüne göre olur ama kullanım açısından çok farklı araçlar daha önce czt kullandınmı bilmiyorum ama vtec'den sonra alışman zaman alıcaktır..
    bu aracada bakabilirsin sahibi siteden
    http://www.sahibinden.com/turkiye_ni...XQQdisplayitem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan bılıyodur herhalde milletin dediği gibi...

ama performans olarak başarılı cztler..randımanıda yuksek bı makıne

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasa çok karışık sanırım,işin zor
    Verdiğin ilandaki fiyata 2007 modelde var,daha az km'li.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet fiyatlar arasında baya bir farklılıklar var

boozer çok teşekkür ederim. peki diğer sorularıma da cevap verirmisin czt kullanıcısından bilgi almak daha iyi olur

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar arabamı sattım, colt czt düşünüyorum bu arabalar hakkında biraz bilgiye sahibim, colt kullanan çok iyi bilgisi olanlar buraya yazarsa sevinirim. Yakıt, gidiş, duruş, parça temini, sorun çıkarabilesi , bu tarz konularda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

birde izmirli arkadaşlar için sorum olucak
    http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem

bu arabaya baya bir bakıyorum eğer olursa 1 haftaya kadar almayı düşünüyorum tanıyan bilen gören varsa da yazarsa sevinirim.

teşekkürler.
    cihanım sana kırmızı çok yakışıyor. eğer temizse bence bunu al. plakası yeter yawww
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt olarak aldığın performansa göre ideal bi araç henüz ortalama bi tüketim hesabı yapamadım sürekli sakin kullanmak mümkün değil çünkü gidişinden memnun kalırsın diye düşünüyorum, duruşuna gelince frenleri cidden başarılı gittiği kadar duruyorda, daha önce ihtiyacım olmadı çok şükür henüz herhangi bi kaza geçirmedim ama temsa getirdiği için parça temini konusundada sıkıntı yaşamazsın muhtemelen, herkesin bildiği gibi en az sorun çıkaran arabalardır japon arabaları ben henüz pek km yapmadım (1335km deyim ) çok şükür bi problem çıkmadı .. daha tecrübeli arkadaşlarda yanıtlayacaktır..

KVC S3
    Misafir
    Selamlar,

Bence Colt CZT, bu fiyat aralığında turbo ve yeni model bir araba almak isteyen kişiler için kesinlikle çok iyi bir tercihtir. Performans ve yakıt açısından kesinlikle tatminkardır. Az yakar çok giderdir. Sürprizleri sever..Kullanmayı bilen arkadaşlarla güzel anlar yaşatır. Çok kolay yüklenir. Pistonlar ve motor alt yapısı yüklemeye müsaittir. Bilindik şeyler yapılarak 1070Kg olan bu aygıtla seyredilecek çok rolling videoları arşivinde saklayabilirsin.. Yol tutuş berbattır. Adrenalin lastiklerimle kıçımı sağa sola sallamaktan bıkmış vaziyetteyim.

İzmir'de Bornova'da AT plaka Umut'un arabası, Gaziemir'de CTJ plaka siyah ve bi de bende CZT 03 var. Diğerleri pek gözükmez herkes bir tek bende war sanıyor. Umut'un arabası temiz, zannedersem Type-R almak için satıyordu. 0,8Barda kendisine el salladığımda tekrar CZT almayı kafasına koyacağını düşünüyorum

Sonuç olaraktan ben öylesine bişeyler yazdım. Sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Otobanda yalnız kalmaktan sıkıldım zaten..

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akın ın aracını dusunursen daha mantıklı olabılır. aracta ekstra var baya. ve cıddı yuruo kendılerı. temızlık bakımından zaten konusmaya gerenk yok.
    ewet 10 numara 5 yıldız makıne daa temızını zor bulursn cigo bıde ekstrası cok arabanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Bence Colt CZT, bu fiyat aralığında turbo ve yeni model bir araba almak isteyen kişiler için kesinlikle çok iyi bir tercihtir. Performans ve yakıt açısından kesinlikle tatminkardır. Az yakar çok giderdir. Sürprizleri sever..Kullanmayı bilen arkadaşlarla güzel anlar yaşatır. Çok kolay yüklenir. Pistonlar ve motor alt yapısı yüklemeye müsaittir. Bilindik şeyler yapılarak 1070Kg olan bu aygıtla seyredilecek çok rolling videoları arşivinde saklayabilirsin.. Yol tutuş berbattır. Adrenalin lastiklerimle kıçımı sağa sola sallamaktan bıkmış vaziyetteyim.

İzmir'de Bornova'da AT plaka Umut'un arabası, Gaziemir'de CTJ plaka siyah ve bi de bende CZT 03 var. Diğerleri pek gözükmez herkes bir tek bende war sanıyor. Umut'un arabası temiz, zannedersem Type-R almak için satıyordu. 0,8Barda kendisine el salladığımda tekrar CZT almayı kafasına koyacağını düşünüyorum

Sonuç olaraktan ben öylesine bişeyler yazdım. Sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Otobanda yalnız kalmaktan sıkıldım zaten..
    yol tutuş konusunda katılıyorum ciddi anlamda sıkıntı. piyasada yeteri kadar düşürecek yayda bulamazsın coilover şart maalesef.

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KVC S3
    Misafir

Görünümü es geçmeyelim artılar konusunda...

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bir araçta yakış çok önemli değil bence. ancak merak ettim yakıt durumu nedir? sakin kullanım, hızlı kullanım ve karışık gibi ??
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

KVC S3
    Misafir
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet 10 numara 5 yıldız makıne daa temızını zor bulursn cigo bıde ekstrası cok arabanın
    Daha temizini zor bulursun kısmı biraz adaletsiz olmadı mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CZT_03, valla baya bir açıklayıcı oldu teşekkürler. sahibinden de oldukca az olduğundan seçenekler baya bi sınırlı hemen araba alayım diye tutturursam sanırım 30 lira ve üstüne bakamıcam siyaha da bakamıcam .vtecden sonra pişman olmak istemiyorum czt aldığıma, çok fazla olmadığından ve yeni model olduğundan da performans biraz düşündürüyor açıkcası

KVC S3
    Misafir
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle bir araçta yakış çok önemli değil bence. ancak merak ettim yakıt durumu nedir? sakin kullanım, hızlı kullanım ve karışık gibi ??
    100 Oktan Shell V-Power ile (01.07.2008 Litre Fiyatında)

Şehir İçi (Sakin/Agresif) : 0,38YTL.
    Şehir İçi (Sakin) : 0,33YTL.
    Şehir İçi (Agresif) : 0,40YTL.
    Cuma Geceleri Otoban : 0,50YTL.
    Cumartesi Pazar (İzmir-Çeşme/Şehir Dışı) : 0,27YTL.

Napimmm, hesap adamıyım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)