User Tag List

Sayfa 13/43 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
808 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzost vs sesi cogumuza ninni gibi geliyor eminmki ama herseyin yeri ve zamani var. Cok sevmeme ragmen anacadde uzerinde bulunan evimin onunden gecenin bir vakti egzostlu, muzik sistemi sonuna kdr acik bir arac gecince fena soviyorum ki arabalari sadece ulasim amacli kullanan kisilerin bu tarz tepkiler gostermesi cok normal. Yukarida muharrem cok guzel ozetlemis istedigimiz gibi gazliyoruz, polisten kaciyoruz istedigimizi yapiyoruz bokunu cikarmanin geregi yok diye. Ondan sonra polis tuu kaka oluyor.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bi arkadasimizi ziyarete geldik.
    Anadolu yakasinin apaciside harbi apaciymis.

O arabalari yapan kör olmuştur.

Bu arada harbiden jet le kes in egzos kapaliydi,mer zaten yukardaydi.
    Herkes 0 cizdide ben mi gormedim acaba

Bahcelievlerden o kadar araba .ikimdirik caddenizde gaz basmaya geldi zaten.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    oradaki camdan bağıran adam sonuna kadar haklı bi tane eg kasa civic vardı amacı nedir 1 kere gitti bağırta bağırta sonra bi daha bi daha ... sonuç oraya yeni gelenlere patladı mevzu gerek yok böyle şeylere.

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gördüğüm gri Ek ' la gri Eg civic olayı abarttı marmarisin orda tek gaz basan onlardı , ayrıca bence binadaki adamı kızdıran jet s2000 le gelen grup m5 ' falan vardı toplu gelince baya ses çoğaldı sanırım ondan çıldırdı apartmandaki adam
    R.E.S

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakUckun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orda Benım Varexımı açık gören biri çıkarsa Arabayı hibe ederim sadece hatta herkez neden kapattın dedi bende kafamıza taş yemiyelim diye dedim saat 2 ye geliyodu eve dönerken açtım vede gazlamadık Lütfen ezbere konuşma orda kimlerin ne yaptığını çok iyi gördük tüm rahatsızlığı veren 2 scirocco 1 tane 106 1 tane 306 .
    bak ben dediğim gibi eğer zaten bir yanlışım varsa gene özür dilerim şimdiden ama senin geldiğin tayfada uslu değildi dediğim gibi sizde dikkat çekmeyi başardınız
    Ben bu yüzden sadece söyleme gereği duydum gördüklerimi belki sen değildin KES veya MER'di ama birisi oturdu gaza Malesef...
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işin şey tarafı kurunun yanında yaş da yanmış

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin şey tarafı kurunun yanında yaş da yanmış
    Aslında keşke emliyet ile görüşülse ve çevirmelerde insanları bilinçlendiren uyarılar yapılsa. İnsanları pistte davet etseler yada teşvik etseler pistte araba kullanmaya. Hızlı kullanma heveslerini orada atmalarına.

Mesela bi ara köprü girişinde polis kemer takmayanlara ceza kesmek yerine broşür veriyordu. "İstanbul Takıyor" başlıklı bir broşürdü ve insanları kemer kullanımı hakkında bilinçlendiriyordu. Keşke amaç sadece ceza kesmek olmasa ve bu şekilde ılımlı teşvikler olsa.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende sikayet edicem artik motoruydu egzozlusuydu pendik ankara caddesinde gece gece bagirtiyor.herseyin zamani var.bu motorlarida anlamiyorum nasil musade ediliyor

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes s2k lara felan böle yükleniyorda arkadaşlar/abiler tamam yapılan yanlış olabilir geç saatlerde sokak aralarında gazlamak vs. ama eminimki altımızda BENDE dahil s2k olsa 10 kişiden 9unun redline geziceğine adım gibi eminim.
    Hakkı Can Eryüzlü...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes s2k lara felan böle yükleniyorda arkadaşlar/abiler tamam yapılan yanlış olabilir geç saatlerde sokak aralarında gazlamak vs. ama eminimki altımızda BENDE dahil s2k olsa 10 kişiden 9unun redline geziceğine adım gibi eminim.
    o kadar emin olma...

UTANMA, SIKINMA yok mu diyorsun 10 kişiden 9 unda bu forumda...

şu çocukça sizde de olsa bizde de olsa yaparız ayaklarını geçin arkadaşlar, bahsettiğimiz caddede gazlamak değil, elbet o arabayı alan gazlayacakta, ama gecenin 1'inde 2sinde evlerin arasında o arabaya sahip diye bu işi yapmak gibi bir hakkı yok kimsenin...

biraz DÜŞÜNCELİ olmakta fayda var...

Oradaki insanları rahatsız ettiği kadar oradaki ortama dahil birçok kişiyi de rahatsız ediyor bu hareketler...
    Eğer burada bu işin içindeki kimselerde rahatsızlığını belirtiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir...

dediğim gibi insanlar afişe etsin burada yapanları, çıksın aramızdaki çürük yumurtalar...
    Loading...

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi adına konuş. Genelleme yapma. 10 kişiden 9 u çok ciddi bir iddia. Bırakalım bunları. Gecenin bir vakti sokak aralarında caddelerde gürültü çıkaran egzostlu bir aracın sahibi her türlü cahalet sınırındadır benim gözümde.. S2000 alma aşamasındayım. Burada yemin olsun ki kimse sokaklarda caddelerde gaza bastığımı göremez. Kimsenin beşiğindeki çocuğunu, yatağındaki hastasını rahatsız etmeye hakkım yok. Sende dahil sokak, cadde araları dahil redline gezecek herkese Allah nasip etmesin İnşallah...

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey yaşında ve yerinde güzel şimdi bana para verseler arabama egzost takmam (ferrari hariç) :P
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende olsa sende olsa s2k olsa, tayyar olsa vti olsa bilmemne olsa. Yahu altinizdaki araba 458 olsa nolcak.. Altinda az bisey yuruyen arabasi olan yanlamayi, sacma sapan yerlerde gazlamayi, makaslar atmayi kendilerine ilkemi ediniyorlar? Yahu ben mahalleye girdigimde alt katlarda oturaarin evine cok isik girmesin diye farlarimi kapatiyorum millet cikmis sende s2k olsa aynisini yapardin diyor saka gibi.. Birakin bos beles muhabbetleri sene olmus 2013 hala bos hala gereksiz muhabbetler.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar emin olma...

UTANMA, SIKINMA yok mu diyorsun 10 kişiden 9 unda bu forumda...

şu çocukça sizde de olsa bizde de olsa yaparız ayaklarını geçin arkadaşlar, bahsettiğimiz caddede gazlamak değil, elbet o arabayı alan gazlayacakta, ama gecenin 1'inde 2sinde evlerin arasında o arabaya sahip diye bu işi yapmak gibi bir hakkı yok kimsenin...

biraz DÜŞÜNCELİ olmakta fayda var...

Oradaki insanları rahatsız ettiği kadar oradaki ortama dahil birçok kişiyi de rahatsız ediyor bu hareketler...
    Eğer burada bu işin içindeki kimselerde rahatsızlığını belirtiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir...

dediğim gibi insanlar afişe etsin burada yapanları, çıksın aramızdaki çürük yumurtalar...
    sevgili abilerim hepiniz benden yaşça büyüksünüz bakın ben yukarda ne belirtmişim aynı şeyi vurguluyoruz sokak aralarında geç saatlerde yapmanın yanlış olduğunu vurguluyoruz bende aynı şeyi söylüorum...çoluk çocuk muhabbetine düşüyorsun demenize gerek yok muhabbeti..benim yukarda vurguladığım 10kişiden 9u biliyorum çok ciddi bir kesim fakat işin doğrusu bu. sizde demekki o 10 kişiden gazlamayan 1isi oluyorsunuz.ben kıçı kırık 316i e30u bile hangi arkadaşıma verdiysem direk bi gaza basma yanlama meiline yatıyor.kimbilir s2k direksiyonuna geçseler ne olcak.
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuma gecesi çıktık kemerburgaz göktürk tarafına in cin top oynuyo basabildigin kadar da bas
    O yolda radar var mı?

Topaloğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada cam filmi ile ilgili ceza yerseniz bilginiz olsun

Film kaplı cam için kesilen cezayı iptal ettirdi - Hürriyet GÜNDEM

Topaloğlu

ibratice
    Misafir
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes sosyal mesaj veriyor yine.

Herkesin altında yürüyen bir şey olsa acaba kaç kişi sakin kullanır.

Adam olanlar zaten otobana çıkıp 2 sıkıp evine dönüyor.
    millet şhell de mec te takılırken biz in cin top oynarken yıllarca orda oturduk çayımızı çekirdeğimizi yedik bir allahın kulu höd demedi ekip bile geçmiyordu şu bir senedir oranın bokunu çıkardılar insan gibi gelip gitseler ordaki ortam dahada iyi olur .
    Aslında buda bizim elimizde oraya gazlayarak gireni paketliyip göndereceksin birde nedense bunları yapanlar giderken basıyo orda kalanları umursamadan.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende sikayet edicem artik motoruydu egzozlusuydu pendik ankara caddesinde gece gece bagirtiyor.herseyin zamani var.bu motorlarida anlamiyorum nasil musade ediliyor
    Bahadır abinin tayfası sağlamdır. Polisle sıkı muhabbetleri vardır o grubun kolay kolay yanaşmazlar onlara

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lazarotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada cam filmi ile ilgili ceza yerseniz bilginiz olsun

Film kaplı cam için kesilen cezayı iptal ettirdi - Hürriyet GÜNDEM

Yalnız o yorumlar nedir öyle ya ağzım açık okudum resmen bunlarla aynı havayı soluduğuma inanamıyorum
    diyemedim ya la

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)