User Tag List

Sayfa 3/43 İlkİlk 1234513 ... SonSon
808 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    modifiyeli arabam olmadığı için polisler suratıma bile bakmadı gariban c2 diye :P s de çevirme içinde durdum gençlere sordum kaç ölü kaç yaralı abi dediler en az 100 araba bağlandı ,oturmuş çekirdek çitliyorlar çevirme içinde bide onlara müdehale etmiyordu polisler

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç kendimizde kabahat aramıyoruz dimi , s virajında yapılan apaçilikler araba çevirmeler nedir ya , efendi efendi git çekirdek ye napıosan yap kim bişe dicek.Bizde toplandık zamanı geldi 20 araba hiçbi polis gelipte arabamızı bağlamadı , sen polislere küfür et arabasını salla sonra neden böyle oldu de olacak iş mi .Bazı şeyleri gayet hakediyoruz.

Yakında ***** yerdeki toplantılarıda yalan edecekler böyle apaçi apaçi gazlamalar olursa ..

Bildiğin kafamıza estiği her zaman otobanlarda gazlıyoruz sorun yaşama oranı yüzde 10 avrupada yapın böyle şeyleri veya usa da sizi evinizden alırlar..Yeri geliyo plakasız gazlamalar oluyor yeri geliyor polisten kaçılıyo hanginizi evinizden aldılar ?

Arı kovanına çomak sokmucaksın , sokarsan sonucuna herkes katlanıyor 3-5 apaçinin hatasını günahsızlarda ödüyo..

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende beyaz bi scirocco gördüm açik bi film vardi ondada onada yazdilar sizmiydiniz acaba biyikli biriydi ?

Geçmiş olsun
    aynen kardeşim bendim sağolasın

sarper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta her bayanın kullandıgı arabaya binmeye çalışan elinde sopa ve bira şişesi olan tiplerden sonra önlem alınması gayet dogaldır...

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dunkı sahilyolundakı olay cok farklıydı.

Net 20 tane ekip arabası 3 farklı noktada cevirme vardı.Bugunde oyle olabilir dikkatlı olun derim.

Kacacak nokta , bahane yok.Birinden kacan digerinden mecbur cıkacak.
    DynoDynamics in Ecutuned

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarık basıma geldi gittim şube bir gün izin verdi ruhsatın tek yapragını alıp

1event
    Misafir
    Dun arkadaslarla caddebostan barlar tarafındaydık. saat 00:00 - 00:30 gibi kaltık. Ben 1 50 lik + 1 50 ligin yarısı =75 lik icmistim. Diger yarısını da benim kuzen ben masada degilken icmis yoksa onu da icecektim. Tam kalktık gidiyoruz ""caddebostan bostancı" arası baktım cevirme. ilkinde cevirmediler. atlattık derken 2. cevirme.. bu sefer cevirdi. ehliyet-ruhsat aractaki serit orjinalmi ruhsatta var mı, 6000 devir gaz ver egzoz'a bakıcam (hondacı arkadaslardan 5500 ister sanırım bi tanesi cam filmlerine bakıyor. egzoz stock, serit ruhsatta isli. digeri de geldi arka cam orjinal rengi dedi diger polise. halbuki aracta sadece arka cam da film var alkol testi yapmadılar. devam ettik. artık daha cevirme olmaz derken yok artık dedirten 3. cevirme karsımıza cıktı "trafik" Hala caddebostan - bostanı arasındaydık. hemen sol seride gectim. soldaki arac saga kaymıs seridi hafif ortalamıstı. ben de sol a yasladım ve ondeki aracın tampona sıfır ilerledim. maksat polisle goz goze gelmemek. Artık sans mı dersiniz baska bir sey mi 3. cevirmeye girmeden atlattık. Dun bu konu baslıgını gorseydim eger 1 33 luk bomonti icer kalkardım masadan. bu kadar da stres olmazdım. Forum da var mı bilmiyorum ama bir konu baslıgı acılıp sadece guncel cevirme olan lokasyonları paylasmak cok iyi olur diye dusunuyorum.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim masa sandalye kayip..farkli bir tarzda orda olucaz artik 4 saat sonra resim yollarim cikmak isteyen ona gore cikar artik )
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç kendimizde kabahat aramıyoruz dimi , s virajında yapılan apaçilikler araba çevirmeler nedir ya , efendi efendi git çekirdek ye napıosan yap kim bişe dicek.Bizde toplandık zamanı geldi 20 araba hiçbi polis gelipte arabamızı bağlamadı , sen polislere küfür et arabasını salla sonra neden böyle oldu de olacak iş mi .Bazı şeyleri gayet hakediyoruz.

Yakında ***** yerdeki toplantılarıda yalan edecekler böyle apaçi apaçi gazlamalar olursa ..

Bildiğin kafamıza estiği her zaman otobanlarda gazlıyoruz sorun yaşama oranı yüzde 10 avrupada yapın böyle şeyleri veya usa da sizi evinizden alırlar..Yeri geliyo plakasız gazlamalar oluyor yeri geliyor polisten kaçılıyo hanginizi evinizden aldılar ?

Arı kovanına çomak sokmucaksın , sokarsan sonucuna herkes katlanıyor 3-5 apaçinin hatasını günahsızlarda ödüyo..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eli kulağında abi ***** yere de baskın yapacaklar. Çok şikayet oluyormuş, o aradaki yolda neden gazlıyorlar anlamıyorum. Bir kaç arkadaşımı uyardım ama launch yapan bile gördüm orda.
    .

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "şunu tanıyorum, bunu biliyorum" devri de bitti. adamın amcası milletvekili, arabasını bağladılar. çok da iyi yaptılar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi günü emsal kararlarla birlikte dilekçemi mahkemeye vericem. sonuçlanınca burada da paylaşırım. Sizlere de örnek teşkil eder

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rahatsız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "şunu tanıyorum, bunu biliyorum" devri de bitti. adamın amcası milletvekili, arabasını bağladılar. çok da iyi yaptılar.
    bağlayan ekip ilerleyen günlerde yine aynı yerde görev yapıyorsa o zaman bitti denir

genellikle anadolunun ücra güzel köşelerine milletvekili oğlu ise bir de AKP

meslekden ihraca kadar gider

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1event Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun arkadaslarla caddebostan barlar tarafındaydık. saat 00:00 - 00:30 gibi kaltık. Ben 1 50 lik + 1 50 ligin yarısı =75 lik icmistim. Diger yarısını da benim kuzen ben masada degilken icmis yoksa onu da icecektim. Tam kalktık gidiyoruz ""caddebostan bostancı" arası baktım cevirme. ilkinde cevirmediler. atlattık derken 2. cevirme.. bu sefer cevirdi. ehliyet-ruhsat aractaki serit orjinalmi ruhsatta var mı, 6000 devir gaz ver egzoz'a bakıcam (hondacı arkadaslardan 5500 ister sanırım bi tanesi cam filmlerine bakıyor. egzoz stock, serit ruhsatta isli. digeri de geldi arka cam orjinal rengi dedi diger polise. halbuki aracta sadece arka cam da film var alkol testi yapmadılar. devam ettik. artık daha cevirme olmaz derken yok artık dedirten 3. cevirme karsımıza cıktı "trafik" Hala caddebostan - bostanı arasındaydık. hemen sol seride gectim. soldaki arac saga kaymıs seridi hafif ortalamıstı. ben de sol a yasladım ve ondeki aracın tampona sıfır ilerledim. maksat polisle goz goze gelmemek. Artık sans mı dersiniz baska bir sey mi 3. cevirmeye girmeden atlattık. Dun bu konu baslıgını gorseydim eger 1 33 luk bomonti icer kalkardım masadan. bu kadar da stres olmazdım. Forum da var mı bilmiyorum ama bir konu baslıgı acılıp sadece guncel cevirme olan lokasyonları paylasmak cok iyi olur diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun levent, verilmiş sadakan varmış
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaya bak tam modifiye.
    nedendir bilmiyorum kaç aydır önde plaka yok polis çevirmede bana bakıyor öne bakmıyor. plakayı sorunca köpeğe çarptım diyorum ki harbi öyle ama daha yeni takmadım sorun etmiyorlar. bugünde pendikte yunus çevirmesinde 3 yunus arabaya baktı hiç biri dur demedi filmde var araçta. sanırım araç segmentinden kurtarıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muharreme katılmamak elde değil..

***** bölgede adam 500k 1000k para vermiş ev almış geceyarısı çatara patara..tamam sen ben

olsak ninni gibi gelir ama hiç bir ilgisi olmayana azap olur o saatte..valla geçende biri isyan etti

herhalde ne şişesi varsa salladı aşşağıya camdan ,,düşünsene arabanın tavanına geldiğini

ayıkla pirincin taaşını bence en azından orada sıkmayalım...

çevirmelerde ise orada esnaf arkadaşlarım var bu aralar medyayada yansımayan baya kaza

oldu ondan çok yoğunlaştılar bence..
    STİ

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede onde plaka yok polisler takilmiyor.umarim arkadan ceza yazip gondermezler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muharrrem abiye kesinlikle katılıyorum gecen hafta hem herkez yola tasmıstı hemde önümde gitmeye calısan bayanın camların elleriyle vuran sacma sapan tipler vardı ( acemi biri olsa penik yapıp birilerini arabanın altına bile alabilirdi ) ! benim arabaya da yaklastılarda ben diger seride kactım önde olanları görünce . Amacları nedir anlayabilmis degilim ?

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 1event Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyuk marifet yapmıssın tebrik ederim az icip cıkmıssın hatta az daha iceydin keske..
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)