Arabam olmadığı için daha önce hiç şükretmemiştim.
Kurunun yanında yanan yaş abilere geçmiş olsun...
Arabam olmadığı için daha önce hiç şükretmemiştim.
Kurunun yanında yanan yaş abilere geçmiş olsun...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
arkadaşlar yarın akşam Hıdiv Kasrı'nda yemeğe davetlyim evim Bostancı'da, Kavacık,Beykoz,taraflarında uygulama oldumu geçtiğimiz haftalar da ona göre önlem alıcam
Ben anlamiyorum. Aracinda her turlu modifiyesi olan,insanlari sesle rahatsiz eden,milletin hayatini riske atan adamlara ceza kesiyorsun da benim aracimin komple 3 numara filmi neden 5 aydir tek bi uyari almamisken goreve yeni baslamis bi memur bana ceza kesiyor ? Keyfiye degil trafik maganda dolu,aracta kiz gorunce rahatsiz ediyorlar. Ben bunu yasamak zorunda miyim? Kimseye bi zarari olmayan filme gecen hafta Cadde'de ceza yedim. Surekli ordayim ilk defa cevrildim. Sen trafikteki magandalari ayikla bende film yaptirmayayim. Sokturdum mecburen ama babam bu hafta yine yaptiracak. Bi daha kessin ceza bi daha yapilacak. Sanki egsoz vardi,plakam yoktu sanki s virajinda yaristim
suadiye komsu firin in orada suan itibariyle dubalari diziyorlar. bilginize
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
dün gece pek güncel gelmemiş![]()
SimRacersTR.Net
Dun ben 2 kere cevirildim. Birisi S virajına gelmeden, bir de Suadiye'yi gecince. Bosa alıp gaza basın diyip gonderdiler.
SimRacersTR.Net
Fenerdeyim, caddebostan sahil vs oralarda cok fazla polis oldugunu soyledi..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
bu kontroller de bir süre sonra muhtemelen normale donecektir, sürekli yapamazlar ya .. ancak ben ilk boş vaktimde ön yam camlardaki filmleri söktüreceğimadamlara koz vermek de istemiyorm
is isten gecmis ama Kavacik koprusunun her tarafina kurabiliyorlar genelde, sorun olmamistir umarim
genelde banko yer avrupadan gelip kavacik'a giriste kopru altinda oluyor, orada cevirmeyi gorursem A.Hisari'na donup asagidan cikiyorum eve. ama oraya da cevirme kurduklarini gormustumm.
bir de yine avrupadan gelip kavacik'a donup kopru ustune cikinca cevirme koyuyorlar, dun gece de koprudeki doblolari yavaslayan arabalari gorunce hisara kactim temizdi
kavacikta benzer sekilde anadoludan gelip hisar'a donmek uzere kopru uzerine cikarken koyabiliyorlar
artik kavacik bp'nin oradaki kavsakta cevirme olmuyor geceleri 1 senedir falan, sadece gecen haftasonu gunduz vakti 1 kere denk geldim
Maslak sanayi girisinde cevirdi.
Adam aracin kitapcigini ver,spoiler orjinal mi diye sordu. Sen spoileri bos ver,arabada sizin tabirinizle "Abart" egsoz ve cam filmi var dedim. Bunlara dikkat et once diyince.
Abi sen nasil bir adamsin? Dedi ve gonderdi
Aslinda uygulamalar guzel,hic bir standarti olmayan,cevreye sadece gurultu kirliligi veren araclar umarim yaptiklarinin farkina varirlar. Bati atasehirde oturuyorum,yillardir her gece egsoz seslerine ne kadar soylendim,sayisini hatirlamiyorum. Apartman arasinda basmak yerine,cevre yolunda vs gazini bu atsa arkadaslar,eminiyetede bukadar sikayet gelmez.
Dun clio ya sokuk olan orta susturucuyu taktim,kafam biraz yerine geldi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)