User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Trtunıng Temmuz Sayısı Alev Alev

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağlarmısın gulermısın........amaç ne, uğraş ne, ulaşılmak istenılen nokta ne cozemedım ben bunu ve oldukçada komık buluyorum...araç sahıblerıne kazasız belasız bu arada onlarla ılgıı bişey yok kımse yanlış anlamasın..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağlarmısın gulermısın........amaç ne, uğraş ne, ulaşılmak istenılen nokta ne cozemedım ben bunu ve oldukçada komık buluyorum...araç sahıblerıne kazasız belasız bu arada onlarla ılgıı bişey yok kımse yanlış anlamasın..
    Komik bulduğun kısmı açarmısın biraz daha yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor ....
    neye ağlarmısın gülermisin ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayısı tanımıo heralde o mevzuya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oturup konustuğunda dergıde bı arabanın kapak olması ıcın yenı bı arabanın olması gerektiği sureklı goz onunde olan bı arabayı kapak yapmanın pekte mantıklı olmadığını zikrediyolar fakat kapağa bakıldığında bunun tam tersı bu 306 bıldım bılelı var ve kapak olarak karşımıza cıkıyor.Benım 306 yı beğenmedığım falan yok maşallah oldukça guzel bi araba, ama mademkı kapak olcak arabada bahsedılenler goz onune alınmıyorsa neden ole ınce eleyıp sık dokuyo tarzı konusuyolar,konuşuluyosada neden kendı sozlerıne bıle ıtımat etmıyolar..Bu dergıcılık olayını cozemdım gıttı belkıde başka şeyler aranıyo kapak olcak arabada, emekten cok....Amacım tartışma yaratmak falan değil kımse yanlıs anlamasın ama ortadakı dengesızlığı dıle getırmek ıcın yazıyorum sadece...

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oturup konustuğunda dergıde bı arabanın kapak olması ıcın yenı bı arabanın olması gerektiği sureklı goz onunde olan bı arabayı kapak yapmanın pekte mantıklı olmadığını zikrediyolar fakat kapağa bakıldığında bunun tam tersı bu 306 bıldım bılelı var ve kapak olarak karşımıza cıkıyor.Benım 306 yı beğenmedığım falan yok maşallah oldukça guzel bi araba, ama mademkı kapak olcak arabada bahsedılenler goz onune alınmıyorsa neden ole ınce eleyıp sık dokuyo tarzı konusuyolar,konuşuluyosada neden kendı sozlerıne bıle ıtımat etmıyolar..Bu dergıcılık olayını cozemdım gıttı belkıde başka şeyler aranıyo kapak olcak arabada, emekten cok....Amacım tartışma yaratmak falan değil kımse yanlıs anlamasın ama ortadakı dengesızlığı dıle getırmek ıcın yazıyorum sadece...
    Fb 3400 sadece emek yüklü bir arabadır.Alın bunlar para buda araba yapın denilmiş bir araç kesinlikle değildir.Boşuna dil dökmüşsünüz

Çok hoş bir kapak olmuş bence araçlarda çok güzel alınması gereken bir sayı

atilatilgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İsmini bilemiyorum kardeşim, bu nedenle isminle hitap edemeyeceğim sana.

Açıkçası ne demek istediğini pek anlayamadım. Sanırım fuar sonrası avatarındaki Megane'ın çekimi için konuşuldu seninle ve sen de kapak şartı öne sürünce sana olumsuz bir yanıt verildi. Bu konuda açıkçası bilgim yok, bizim dergimiz mi yoksa diğer dergimi bilmiyorum emin ol. Sadece postlarından öyle bir kanıya vardım.

Sonuçta kapak için seçilen otomobilin elbette farklı, emek harcanmış, dikkat çekecn farklı bir otomobil olması gerekir. Ama bunun için de şu şu şu gibi maddeler gibi kalıplaşmış bir format yoktur. Bu ay kapaktaki otomobil için de, çok özel ve dikkat çekici bir otomobil olduğunu düşünüyoruz ki kapakta yer alıyor.

Eleştirin için teşekkürler demek isterdim ama, "sözlerimize itimat etmediğimiz" gibi garip saptamalar ve "dengesizlik" gibi abuk bir ithamla neyin peşinde olduğunu anlayamadım kusura bakma...

Sevgiler

Atıl ATILGAN
    TRTUNING Haber Editörü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fb 3400 sadece emek yüklü bir arabadır.Alın bunlar para buda araba yapın denilmiş bir araç kesinlikle değildir.Boşuna dil dökmüşsünüz

Çok hoş bir kapak olmuş bence araçlarda çok güzel alınması gereken bir sayı
    Kimse ole birşey olduğunu solemedi zaten!Hangi arabada emek yokki?Ayrıca dil dökmek gibi bi amaçım yok,arabam ılla dergılerde gozuksun dıe yırtınan bıriside değilim zaten ve o aracı benımde beğendığımı dıle getırmıştım yazdığım mesajda.Dıkkat cekmek ıstedığım konu gözlere oldukça aşina olan bı arabada kapak olabılyomuş bunu anlatmak istedim.Eğerki ortam gerıcı kelamlar ettıysemde affola...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atilatilgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmini bilemiyorum kardeşim, bu nedenle isminle hitap edemeyeceğim sana.

Açıkçası ne demek istediğini pek anlayamadım. Sanırım fuar sonrası avatarındaki Megane'ın çekimi için konuşuldu seninle ve sen de kapak şartı öne sürünce sana olumsuz bir yanıt verildi. Bu konuda açıkçası bilgim yok, bizim dergimiz mi yoksa diğer dergimi bilmiyorum emin ol. Sadece postlarından öyle bir kanıya vardım.

Sonuçta kapak için seçilen otomobilin elbette farklı, emek harcanmış, dikkat çekecn farklı bir otomobil olması gerekir. Ama bunun için de şu şu şu gibi maddeler gibi kalıplaşmış bir format yoktur. Bu ay kapaktaki otomobil için de, çok özel ve dikkat çekici bir otomobil olduğunu düşünüyoruz ki kapakta yer alıyor.

Eleştirin için teşekkürler demek isterdim ama, "sözlerimize itimat etmediğimiz" gibi garip saptamalar ve "dengesizlik" gibi abuk bir ithamla neyin peşinde olduğunu anlayamadım kusura bakma...

Sevgiler

Atıl ATILGAN
    TRTUNING Haber Editörü
    Bişeyin peişinde değilim cevapladığın içinde teşekkur ederim.Fakat biz senı ararız denılıp aranmamak ve aradığım zamanda telefonlara bakılmaması kotu bı ızlenım bıraktı bende solemek ıstediğim bu, tartışma yaratmak ıstemem.İyi çalışmalar sizlere....

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanyon DR,Erenköy DR,bagdat caddesindeki büfeler nezih v.s hiçbiryerde yok dergi,ne zaman cıkacak acaba? Aylık tüm dergiler raflarda birtek sizin derginiz yok.

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way eski aracımızın dergiLerde boy gösterdiğini görmek güzeL

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanyon DR,Erenköy DR,bagdat caddesindeki büfeler nezih v.s hiçbiryerde yok dergi,ne zaman cıkacak acaba? Aylık tüm dergiler raflarda birtek sizin derginiz yok.
    bende aradım baya bir. sanırsam baya sattı tükeniyo caddede falan cabucak zaten ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda raflarda hala eski sayı var, yenisi de gelmemiş daha
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    +1,ben de 4 farklı yer de baktım bulamadım.

Grs91
    Misafir
    antalyada da yok

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobüs garlarında var üstelik önceki sayılar bile var geçen 1 hafta önce bir arkımı yolcu ettim metro turizmden sağda markette tb 329 un kapak olduğu sayı vardı ayrıca çok daha önceleri bile var

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün tüm aylık dergileri aldım,CAR,Auto Motor Sport,EVO,Auto Car.Birtek TR tuning yok ve baktığım heryerde durum böle.Heryerde tükenmiş olması imkansız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atıl abi , geliyorsun değil mi yarışa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün tüm aylık dergileri aldım,CAR,Auto Motor Sport,EVO,Auto Car.Birtek TR tuning yok ve baktığım heryerde durum böle.Heryerde tükenmiş olması imkansız.
    Teknik bir son dakika golü nedeni ile dün akşam dağıtım şirketine teslim edilbildi ve yarın bayilerde arkadaşlar.

Gecikme için özür dileriz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atıl abi , geliyorsun değil mi yarışa?

Cumartesi gece etabına gelicem bi aksilik olmazsa Efe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)