hausdhsauhdausdh :D :D :D :D orta sayfalardan bi arkadaşın babasıyla EVO 9 almaya giden arkadaşın durumuna benzer bişey olmuş :D :D
Printable View
Benim klasiği görenler halen satamadın şu hurdayı diyor
Bir araba bu kadar silinmez ki yorumları bitmek bilmiyor:)
Genelde sesini duyana kadar LADA :)
Arabanın götünü başını attırıyomuşsun yapma siteden şikeyet var
Ben 205 GTI alıcam dediğimde
Arkadaşım : Manyakmısın lan motordan daha tehlikeli o araba.
Annem : Nasıl bir şey ki o?
Ben : Böyle(googledan fotoğraf gösteriyorum)
Annem : aaa çok çirkin. Kendi araban eskidi şöyle bmw falan alsana.
İş arkadaşım : Sanayide ustamısın yoksa mimarmısın belli değil!
Şu babalarin dedigi klasik muhendisler bilememismi boyle yapmasini lafi, yere cok yakin kaldir sunu cok sekiyo ufacik seyi hissettiriyo lafi ve egzozun sesine edilen laflar ama ardindan araban cok temiz saglam duzgun hale getir sunu demeler :)
eskiden hava filtresi falan takmadan önce sadece komple düz boru ve son susturucu vardı silencer lı. peder illallah ettiydi artık bi gün sağlam kavga ettik gittim söktürdüm.. gaz kelebeğinin ağzına filtreyi taktım geldim :D
-ha şöyle yaa sessiz sessiz bin dedi.. sakin sakin gidiyoduk ani bi hızlanmam gerekti yüklendim gaza.. filtrenin sesini duyunca sen egzozu söktürmedinmi diye bida fırça attıydı :D :D
Ek civic varken baya basıktı araba pederinde arabanın sigortası bitmiş benimkini almıştı düğüne gitmek için eve gelince tek lafı Ulan sayende kasislerden çapraz geçmeyide öğrendik ibne demişti :D
Detailing Yaparken gören komşular 3 gündür garajda ne yapıyon sen o arabaya diye sorması :D
Sakaryadan-düzceye okula giderken babamın balkondan el işaretiyle egzosu açıp gaza bas işareti yapmasıda çok hoşuma gitmişti :D
Komurlemi calisiyo bu diolardi :D
http://i61.tinypic.com/309ix61.jpg
Bilmeyen konuşunca sinir krizi geçiriyorsun. Bu ne kardeş traktör gibi... Yolda dururup kardes araban mazot yakiyor ha diyenler. Usta olup, egozozun patlak geziyorsun diye birde üstten konuşanlar... Bu arabada baskiyi yersin, motoru eline alırsın diyenler... Felaket tellalligi yapmayı, cok bilmişlik yapmayı seviyor bizim millet. Ama bazen de bilen adam oluyor egzozu şu kişi yapmış diye lank diye noktayi koyuyor o zaman oh be diyorsun... Sonuc olarak standart arabaya binmiyorsan (bmw corvette falan bahsetmiyorum motor modifiyeli kulaga anormal gelen fakat binek tipi araçlar), kafayi yedirtecek muhabbetlere hazir olmak gerekiyor.
Bi duman spec de bizden olsun :)
http://i.hizliresim.com/a51G8O.jpg
Kiz arkadasimdan dusuk araba yorumu: Cokerttin bu kadar simdi boyle kalirsin iste
Annemden egzos yorumu: Daha basmadan bu kadar otuyorsa basinca ne olucak?
araba alma arifesinde olan ben anneme araba seçtirirken
Anne corsalarda var da ucuza cupradan daha az özellikli ama
Annem:boşver cupra daha hızlı :D
Aralıkta muayne için coili söktürüyorum sanayide. Araç liftte, tek coil çıkmış kenarda önde duruyor.Yan dükkandan bi usta geçerken "Kim takmış bunları ya, a***** koyuyonuz arabanın" dedi ben koptum orada :D
Bostancıda muayene için spor yayları söktürüyorum, sıra var bekliyorum yanıma bi discovery durdu.. Neyse oda sıra bekliyor bende,kendiside liftkit takacakmış. ''Biz yükseltmeye çalışıyoruz, siz alçaltmaya çalışıyorsunuz'' diye bi sitem duydum araç sahibinden :D
beni fiesta ile gören büfeci = ne o lan ibo git gide segment düşüyon , kırmızı bravon güzeldi niye sattın onu amk :D
babam: milletin eskilerini alıp boşuna masraf yapıyorsun.
ben : baba biraz destek ver de daha güzel birşeyler alalım.
babam: hayırlı olsun.
Benim Fd6 ile ailecek bir yere giderken babam genelde arkada oturur.Orjinalden sert olan yaylar yüklüyken vurduğunda da arkadan tepkisi duyulur.
-Böyle arabanın anasını avradını ...... :D
-Bu arabaya kapı koymayı unutmuşlar
-Arkadaşlar inip binerken ; B.k vardı da aldın böyle arabamı olur
-Elalem oturaklı araba alır sen nerde değişik araba var onu bulursun demeler v.b :D
sene 2007 o zamanlar ehliyet yok arabayı kaçırıyom falan.. bigün baktım evde kimse yok araba aşağıda peder işe servisle gitmiş falan.. aldım arabayı geziyom yine..
annemde arkadaşına oturmaya gitmiş balkonda oturuyolarmış ana caddeyi görüyolar tabi 9. kat bide :D
o günde WRC nin seyirci etabı var bizim mahallede araçlar birer birer geliyor bende ikisinin arasına girmişim gazlıyorum mahallede.. ve o muhteşem an telefonun ekranında annem arıyor yazısı :D
-hayırdır bizden habersiz yarışlara mı katıldın yarış arabalarının arasında geziyon dedi.. ne alakası var ya ne işim olur dedim..
-yukardan bakınca boydan boya çizgili tek araba bizde belli oluyosun hemen dedi.. ilk ara sokaktan otoparka doğru döndüydüm hemen :D
Benim twi için binene kadar 5 kapılı birşey alsaydın, buna nasıl sığacağız. Bindikten sonra aslında gayet genişmiş. :D
Arkadaşlar çok yüksek değil mi biraz daha bas diyolar :)
Peder de sağolsun her bindiğinde arabayı mahvettin, senin arabanı kullanmam ben falan diyo. Alıştı ama artık :D
bizim partner tepee ye arkadaşlar baytar arabası diyolar :D gtı a da aynen şu şekilde 1.4 değildir lan bu . cidden 1.4 mü yok lan değildir :D
arabadan inenler genelde b.kmu var bu kadar indirdin arabayı diolar :D
en tilt olduğum ara sokakta tümsek vs görünce yavaslıyon ya arkadaki sabırsız rallici abiler korna sellektör seni geçicek ya sonra ana yola çıkarken bi bakıyon yanında :D ralliciydin ya diyesin geliyo sonra düzlüğü bulunca sıkıyonda arkada nokta oluyo işte o anlarda neler sölüuolar çok merake ediyorum
Arabayı aldım geldim, pederde işten gelirken bi inceledi. Araçta orjinal yayları olmasına ragmen inatla ''aracın götü yerde'' lafını söyledi. Ve sık sıkta söylüyor.
''Ya baba orjinalden öyle'' deyişlerim fayda etmedi. Bıraksak yükselticek, hiç olmayan yol tutuşunu 0a indircek. Ama bu yaz sonuna bi kaç eksigi hallettikten sonra önü indirmeyi düşünüyorum bakalım o zaman ne dicek :D pes eder bi yere kadar ugrasabilirler benle
tümsekte arkada kuduranlara ayarım ben de gerçekten :D
benim babamında genelde iki tepkisi vardır:
1-olum niye delik teşik ediyorsun arabayı?
2-muayneden geçer mi böyle? :D
Benim baba en guzel tepkiyi koydu galiba, artik resmen arabayi yatiriyor :D gecen cikarmis oglum bunun tamponu dusucek bak birgun diyor.
Bigun bursa yolundayiz karter muhafaza altina sigara paketini almis kanka lip cikti diye bagiriyorlardi arabada.
Artik sat bunu, kac araba parasi harcadin?, sen onu birakmiyorsun ama o seni birakicak falan.
garipte olsa arada cok duyuyorum binenlerden turbolumu bu, filtremi var, kanka birden 60a cikiyor bu.hergun aracmi silinir, hergun arabaylami ugrasilir, ne yapiyorsun yine sen, ooo motoradami el attin. Hele 1 2 sene once toyken resmen arabayi *** ediyormus muamelesi goruyorduk cevreden.
Ailem bisey demiyo.Ozellikle arkadaş cevrem "şu arabayla cok ilgileniyon sat artik bunu dogru duzgun bir araba al kendine,ölüyle fazla oynama".vs vs.diyorlar.Satmicam da almicam da omrumun sonuna kadar buna bincem diyorum ben de.
Partnerde, olum müziğin sesini cok acıyıyormussun
bu araba yük taşımak için
sıçtın arabanın içine
106 da
olum eksoz yakısıyomu sana hiç askerden geldin esnaf adamsın
bu arabanın arka kapısı nerde
komşular,
bu araba nasıl gidiyo
kibrit kutusu kadar araba
değmiyomu altı
hadi ya o kadar oldumu bu arabanın fiyatları
benim 2.0 vecta buna kök söktürür
gibi gibi gibi :))
arabayı alalaı 6 ay oldu geçen gün ilk defa babam aldı arabayı feribota binicekti. döndüğünde sordum binerken filan sürttünmü tamponu diye.
babam-"yok, sağdakine dedim sen bi dakka bekle ben giriyim sen sonra gir diye.sonra çapraza verdim geçtim" dedi=))
iki gün öncede farklı bi muhabbet, difüzör taktırdım egzozları taktırmaya fırsatım olmamıştı.
babam-"git taktır şunun egzozlarını ne bu böyle çıplak g*t gibi duruyor en son ben gidip yaptırıcam" dedi :D
Yıl 2012 ; 206 mı satıp donanımı ve yakıtı ıcın modusu aldım
Arkadaş eş dost ' Bundan Çirkinini Bulamadınmı ? ; Babaanne arabası ; çirkin Ördek itemlerine sık sık maruz kaldım :)
:cool: şükür Bu Günümüze :)
[IMG]http://i.hizliresim.com/GYyakb.jpg[/IMG]
S2000 den daha kullanisli oglum bu :p (3000gt)
yeğenler kuzenler arabadan anlayanlar:
- abi ufak tefek ama iyi kaçıyo maşallah
özellikle ablalar, teyzeler:
- anam ne tatlı ne şirin bişey bu :)
http://i.hizliresim.com/BMyJ2L.jpg
Stock,standart 200sx s14.Egzoz yok.Blowoff ve wastegate sesi de semti inletecek cinsten.
Babam her binişinde söylenir ve sonunda da sat bunu düzgün birşey alalım sana diyerek lafı bitirir.5 senedir 200sx kullanıyorum ama babamı bi türlü alıştıramadım araca.
Komşu tepkileri ise haftasonu aracın kaputunu açıp yağ,su kontrolü yaptığımda yanıma yaklaşıp senin arabaya hastayım demeleri ve yüzümde pis bir tebessüm :D
307 XS : 4 kapılısı yokmuydu bunun.
SI : çok alçak be yavrum.
CRX : bağırdığı kadar gidiyor mu bu.
C2 : çoluk çocuk sahibi oldun hala tekkapı araba alıyorsun.
HB EF : daha görmediler. merakla bekliyorum.
Roccoyu aldık alalı garip tepkiler var niye bunun 4 kapısını almadınız arkaya binen kız bidaha çıkamasın diye mi bu arabayı aldın :)
Annem mavi rengine hasta rocconun bulursanız bidahaki sefere mavisini al bende sürerim diyo
Babam başlarda sevmesede şimdi zor bela araba bana kalıyo :)