yeni aldığım corsa 1.7 DTI'yı babam ilk gördüğünde önünden sıka sıka geçmiştim. İlk yorumu; yaza doğru sat bunu yağ yakıyor bu :)
Printable View
yeni aldığım corsa 1.7 DTI'yı babam ilk gördüğünde önünden sıka sıka geçmiştim. İlk yorumu; yaza doğru sat bunu yağ yakıyor bu :)
artık babam kendine megane aldı 15 yıldır bindiği broadway bana kaldı diye seviniyordum. Geçen hafta önlere coil taktık bastık. Akşam babam geldi 'ne yaptın lan bu arabaya önü bi ayrı g*tü bir ayrı' ertesi sabah kalktım işe gideceğim broadway yok. Her halde heves etti onunla gitti meganı bana bıraktı. Akşam bi geldim ben şok :D broadway eski halinden daha yüksek. Babam: şimdi arabaya benzedi gayet güzel oldu. Ha uutmadan hüseyin abine işçilik parası vermedim sana yazdı bide üstünden çıkan yayları bulamadım ilhan abinede yay parası ver. Senin çıkan zımbırtılarda (coiller) bagajda onlarıda al ordan. :D :D :D
-Nerden buluyorsun böyle değişik araçları.
-Satamazsın elinde kalır bu araç(en çok karı bırakan araç olmuştur).
-Serseri
-Senin çocuğun var, artık normal arabalara bin.
vb... :)
1.4üme 51lik boru ve sonda da K-Tuned gbi kafasi hafif kesik yere bakan sanayi işi egzoz takmştm. Evin önüne yaklaşrken balkondan görmüş bizimkiler. Annem nye egzoz taktn der demez babam "brak hevesini alsn söker" dedi. Tabi ben raad binerim dedim bu lafn üstüne :) bi gun gece 1. Evin 700mt uzağndaki pazaryerinin orda kasisten geçer geçmez başladm isyana :D 2dk geçmedi telefon çalıo, annem :) "Mutlu çabbuk eve geliyosun." kavga ettk braz yav ne var felan dyorum baya kitlendm ama. Eve gelene kadar 1-2 full throttle. Nasl bi gürültü tahmin ediosunuz :) eve grdim sòylene söylene uyutmadı. Ertesi gttm orjinal sonu taktm 51ligi elkemedim. Oyle daha guzel oldu. Boş bagrıidu yav 1.4
Güncel vereyim hem, hemde kendimden biraz kesit vereyim :)
Temmuz ayında PD130 aldım 2260 setuplıydı (fazla binemeden sattım)
Yolda pederle geliyoruz, petrollerde mola veriyoruz filan durup durup bunun arkası neden bu kadar siyah, dyno ya neden sokmadın filan sorup sorup duruyor :D Manisanın virajlı yollarına geldigimizde arkamızda bi tane 4.28 sellektör yapıp durdu, babamda yol versene deyince vites düşürüp gaza basmaya başladım. Tabi anında tepki geldi sağa yanaştım yavaşladım. Bunun klasımıdır BMW'ye kafa tutuyorsun dedi. Dedim o zaman bi sus sadece izle, yine küçülttüm vitesi yokuş yukarı başladı sara sara çıkmaya :D arkası sırlar dünyası black edition, fly by da yaptık BMW'ye.
Eve gittik neyse bi kaç gün geçti, akrabalarla pederin arasında lafta geçen söz ''Dizel, yokuşlarda güzel çekiyor Mutlu'nun arabası'' :D :D
bunu alcana golf alsaydın. güzel ama ikinci elde çok zarar edersin. çok arıza çıkarır. sanırsın herkes 100 tane alfa eskitmiş
fb7 civicim var
+Ooo geri dönüş kamerası varmış
Simota açık filtre kiti var
+ Bağırdı kadar gitmiyor len bu
+ Satsan kaça satarsın
- İbo sen şevroleyi sevmezidn hantal derdin.
+Abi diyordum ya eşek olsa eşeğe bineriz yeter ki para kazansın. Aha şimdi eşeğe biniyoruz işte :) (cruze)
Sende parayı buldun amk !!! 2006 2.7 RR sport :)
@tylan derler , derler :) hangisinde yakıt varsa ona bineriz :D hiçbirinde yoksa en iyisine:D
Legacy Sportwagon ile işyerine gittiğim ilk gun arabaya merakımız da bılındıgı ıcın hemen bır kalabalık oldu arabanın etrafında, abilerden biri 2008 model arabaya o kadar para verilir mi ne özelliği var ki bunun dıye sordugu an kapıyı actı. o an cıtasız kapıyı gorunce OoOoO dıye bir nida yapınca kendımı tutamadım, kapısını acar acmaz oOoOo cekmeye basladın dedım :) haklısın parasını hakeder bu araba dedi :)
bir de iş yerinin yanında buyuk bır topraklık alan var şimdi yagmur ıle baya camur oldu. 4 çeker oldugunu ogrenen herkes Subaruyu oraya sokmaya çalısıyor :D
Annanem hitler motor poloma egzoz taktıktan sonra "at gibi kişniyor ama eşşek gibi şahlanıyor" demişti. Haklıydı :)
Sabit 1 tane passattım var sürekli sigortalı,kaskolu ama elime güzel bişey geçtimi binmeden duramıyorum :D bi de altımda olunca daha çabuk satılıyor biliyor çevrem kötü arabaya binmem daha yeni F30 m sport 5.20 i vardı bi müteahhit yakınım gördü altımda yoldan çevirdi beni. Bi pazarlık yaptık 3 günde sattım arabayı
Clio RS
"Bu arabaya 172 beygir nasıl sığdırmışlar lan döt kadar"
" Teneke la bu, durmaz " - Biraz gazlayıp ani frenle durduktan sonra - " yok olm gayet iyi duruyomuş, 4 disk fren mi? " :D
" Niye insan işi bir araba almadın, bu paralara çok güzel düplü fiyesta var?
" Bu niye böyle gürültülü, arkada kapıda yok nasıl binecez şimdi " - Annem
" Sat şunu, araba sürekli bağırıyor bu ne biçim araba yahu " Babam :D
SLK varken
" Bilkentte mi okuyorsun, araba kıyakmış ha"
" Ne yanlıyodur bu ha" :D
" Olm nerden buldun bu kadar parayı, üstü açık araba falan?" - Arabanın fiyatını söyledikten sonra - " OHa lan bu kadar ucuz mu bunlar, vay mk" :D
Konuyu ilk defa görüyorum yüzümde tebessümle okudum yorumları :D 99 model 1.9 golf kullandım uzun bi süre yazılımlıydı falan 145 hp civarı
-1.9 bu çok yakar ya
-Bu araba yag mı yakıyor niye duman atıyor
-Sağ aynasıda küçükmüş nasıl görüyorsun
Annem genelde söylerdi kaldır bu arabayı yukarı daga bayıra gıtsın:D
Beni yakınen tanıyan burda bulunan insanlarda dahil - Mor panjurlu mini diyorlar auhahahaha
Müşteri ziyaretine gittiğim zaman meraklı çalışanlar - Kaç hp bu
Ben : 190 hp
Çalışanlar : Hadiya arkasına dorse bağlasak çekermiş kamyon gibi auahaha
Babam : Lastikler bitmiş değiştirelim değişirken jcw jantların dan takalım bizde silah rengi yaparız jantlarıda :D
Annem : Bıktım arabandan der sonra benden çok sever :D
Kız Arkadaşlarım : Keşke benim olsun der :angel:
Birde son kez muayne istasyonunda sıra beklerken sıradaki dayılarla arabam hakkında geçen muhabbet.
Dayı : Kardeşim bu filimde oynayan araba değilmi
Ben : Bir dumur olurum ne filmi abi
Dayı : İtalyan job bu şekilde söyler :D Ben bu arabayı biliyorum çok iyi ünlü bu araba :D
Kırmızı Işık'ta 206 cabrio yi tavan açarken birinin diğerini dürtüp "oha amk transformers gibi "dediğine şahit oldum :)
T9 azizliği F10 5.20 i[IMG]0GDqaB]https://i.hizliresim.com/0GDqaB.png[/url][/IMG]
Erzurum'un Gölbaşı mahallesi baya varoştur. Şuan yarısı harabe. Eskiden hayat kadınları, çingeneler falan orada yaşarmış. Ne zaman siteden araba baksam ve basık, egsozlu vb. bir arabaysa babamın tek lafı var. ''Bunu alıp Gölbaşı'nda mı gezicen ??''
2013 model cooper s aldım.
Babam ilk gün şöyle bir etrafında garip bakışlarla dolaşarak kaç paraya aldın bunu dedi.
Sence ne kadar eder dedim.
Valla bi tane kapısı var,küçücük bagajı var,benzinli etse etse 25-30 eder dedi.
Aynen baba 33 e aldım dedim.
mk7 gti aracım için
bunun donamı highline mı?
dizel mi ?
1.4 mü 1.8 mi ?
sorularından gına geldi :Deli:
14' ibiza cupra , ilk defa görüyorum ya ibizanın tek kapısını ? bu tamponları egzozu filan nerde taktırdın yeğenim
Araç polo gti
Araca yarım saat baktıktan sonra "Haa bu gerçek gti mı ?" :D
w124 için dışardan gören "Yaşlı adam arabası la bu"
İçine binince "Harbi konfor varmış satma bunu"
En son dayım "Aferin sonunda g.tlü bir araba almışsın dedi" ilk defa sedan araba alınca şaşırdılar haliyle. Buna çok gülmüştüm.
Birisi de bıkmadın mı oğlum bu kapısız arabalardan demişti twingo, ford ka, xsara vtr, clio sport ve colt dan sonra. Adam 2 kapıyı yok saydı resmen :)
son 106 gti aldığımda babam "yine it köpek arabasını getirmişsin kapıya" demişti :D
Bi hafta sonra kendi arabasını bırakıp benimki ile sahile indi...
F7R aldım.Şaka kaldırabilen bir adam olmasam samimi söylüyorum içerdeydim şuan.
GTI vb türevleri araçların genel problemidir
la bunun tek kapısı varmıydı vandan çevirme mi ?
Jantları nerden aldın?
Yandaki marşpiyerleri nerden aldın ?
Kaliperleri neyle boyadın ?
Egzoz u nerde yaptırdın ?
Kaç motor ? 1.4 mü yerinden kalkmaz bu....
Daha daha orjinal sorular falan..
araç kia picanto crdi
-abi benzinlimi
+yok dizel
-sesi benzinli gibi
+3 silindir,düz boru
-abi 3 silindir böyle gidermi,fındık gibi araba,iyide duruyor,ne yakıyor bu,içide genişmiş haa,abi sen hastasın :) :)
şuan kia venga crdi var.arabayı bırak çevremde,bu forumda bile bilmeyen okadar çokki.ummadık taş baş yarar şekli :)
-e30 um varken ona o kadar ilgilenirdim ki etraftan esnaf arkadaşlar --oğlum küçükken sen ateşli hastalık falan mı geçirdin derdi :D
-en son aracım civic si de ise kayınpederim bindiğinde filtre sesi ve egzoz sesini duyunca direk sorduğu soru oğlum bune yaa bildiğin savaş uçağı gibi dedi yanıtlama gerek kalmadan kendi verdiği cevap :
-- gerçi normaldir benim 5 le gittiğim hızı sen 2 de yapıyosun zaten :D:D
ek civic aracım için
-yıkaya yıkaya boyasını eskittin
-kasislerden nasıl geçiyorsun
-giderken önü kalkıyormu
-annemin yorumları arkadaşlarıyla bir yere gitmek istediklerinde benimle birlikte bir kişi gelsin araba yeren yakın sürtüyor yere çocuğun arabası :D
-şipoyleri nereden aldın simorta deme abi filtre gorbetli jant taksan daha güzel olur takasa vuralım benim makineyle gibi ilginç deyimler de geliyor bazen :D
Babalar ile başımış belada hep :D Benim focusta 40 yanak 18 jantlarla basınca duymadığım laf kalmadı arabanın beli kırılmış gibi duruyo diyordu her dakka :D Lip takmadım bide sürtüp ses çıkartmasın diye ona rağmen Annemle ablam kasislerde kartel koruması sürtünce acı bi bağırma korkma filan baya direndim 7-8 ay ama en son onlar galip geldi valla gına getirdiler bi an sinirlenip 17 janta dönüp yayları orjinale çevirdim tamam konforum arttı ama hala pişmanlığını yaşıyorum :D
Araç bu şekildeydi
https://i.hizliresim.com/YOblnE.jpg
abi body kiti nereden yaptırdın yada aracı nereye kaplattınız gibi sorular gelebiliyor arada. (austin yellow m4)
Benim Freelander da genelde landrover logosuna tav oluyor millet
-iyi gidiyordur
-çok yakıyodur
-amma keyiflidir ha
başkada yorum yok zaten araçta film bile yok :D
iyide gitmiyo, çokta yakmıyo :D
92 integra aldım arka camlar bilenler vardır değişik açılıyor arka camlar açık gezince trafikte durduğumda hep aynı muhabbet,
- kardeş camlar düşmüş
- yok düşme değil o şekilde açılıyor. cam indirip kaldırılır
- vayyyy iyiymişş ney bunun markası
- honda integra
- hee biliyom fitenkkk (vtec) dimi bu