coupe varken araçları değişmiştik
dönüşte aracı teslim ederken ''al lan şu arabanı araban düşük kafam sallanıyor herkes selam veriyor sanıp el kaldırıyor '' demişti o anda kopmuıştum![]()
coupe varken araçları değişmiştik
dönüşte aracı teslim ederken ''al lan şu arabanı araban düşük kafam sallanıyor herkes selam veriyor sanıp el kaldırıyor '' demişti o anda kopmuıştum![]()
bu arabayı düşüreninde ....
bu arabaya egsoz takanında ...
bu arabaya bineninde ... durdur birz düşündü ben mecbur bindim dedi ve film koptu![]()
No Comment!
peder: tatile gidicem ibizayi bana ver.
abla: ben arabamdan sıkıldım biraz değişelim mi??
hanım: sen bugün a3'le gitsen olur mu?
valide: deden geldi biliyosun sever o böyle arabaları bi ara getir bırak
sülale tam gaz ama fakiriz amkyoksa gelsin amg ler gitsim evolar subarular
![]()
Pederin Pejo 5008'le yazlığa gidip, henüz Varex'i takılmamış komple 70mm iskender spec. egzoslu, arka koltuklar sökük, komple headers yazılım allah ne verdiyse spec. TypeR'ı ona bırakmıştım bir kaç günlüğüne![]()
Bir de bu arabayla her gün Ankara Gölbaşı'ndan Tunalı Akay tarafına gidecek bu adam (git-gel rahat 50-60 km mesafe demek, yarısı da trafikte geçiyor)
2. günün sabahında bir aradı ahizeden küfürler, köpükler patlıyor yüzümeöyle böyle delirmemiş
Sakinleşince söylediği laf "eşşoleşşek bari patlak egzozlu bi dolmuş alsaydık en azından ekonomine faydası olurdu"![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Annemle babamın RS5 tamponuna güncel yorumu.
'' Arabanın önünü niye kar küreme aracına çevirdin ''
'' iş yerine giderken senin arabayla gideriz aça aça gidersin millete yolu''
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
baba- ne gerek var bu kadar para harcıyosun hemde binemiyosun( benzin ) al dizel bin gez toz ne güzel küçük arabalar var ( getzi göstererek )
ben - doğru söylüyosun baba tamam baba peki baba
3senedir aynı muhabbet dönüyone benim arabayı satıp dizel almaya niyetim var nede babamın dizel al bin demekten vazgeçmeye
![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Benim arabayı peder bey aldı , arabama binmez ama bişeyde demez gerçi annemde binmiyo
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Daha dun aksam gecenin bi yarisi dolasmak icin evden cikarken yarisa gitmiyosun degilmi dedigenel olarak araclarima laf sokmalari biraktilar ama diecastlarima hala cok laf ederler yok 30 kusur oldun hala oyuncaklarla oynuyon yok senin yasindakiler cocuklariyla oynuyor falan filan. Heleki birkac gun once diecastlarimi silip foto cekerken annem gordu cildirdi kadincagiz
. Hatta birazcik kavga ettik eve gelen cocuklara arabalari veriyorsunuz kanatlari aynalari fln kiriyorlar diye
![]()
Scirocco varken en cok karsilastigim soru , bu araba ne kadar alcakmisbabamin laflari yine ne yaptirdin arabaya - jant difizor vs. once ufak bir soylenme sonra neyse guzel omus gule gule kullan
Edit : birde sabahlari evin altindaki otoparktan cikarken cold start ta sesi duyup uyanip essek sipasi arabayi bagirttirmadan cik butun bina uyandi demesibende her seferinde baba zaten sadece debriyajla cikiyorum gaz vermiyorum ki demem
![]()
Evdeki araca 3cm yay ve jant bakıyorum. Almaya da baya niyetlenmiştim. Tabi peder laf etti.En son son sözü söyledi ben de eyvallah çektim.
Şu okulu bitir parasını vereyim neye binersen bin ama benim arabama bulaşma
Bir ara detailing seti topluyorum babam o kadar malzemeyi görünce panikledi "naapcan arabaya bak bişey edersin uğraşma" bir sürü şey söyledi. En son aracı cam gibi yapıp kapının önüne koydum. O günden beridir gel de şu araca bi cila at der![]()
Arkadaşım Connecti düşürdüğünde babası: Onu yapan pezev.. öyle olması gerekseydi öyle yapardı oğlum
Golfü düşürdüğümde annem: Oğlum bizim araba neden yerde gidiyor ?
Bmw ye kız arkaşımla beraber bindiğimizde : Sakın dtc yok basmaKendisinde micra var 'tabi bizim arabamız ezik basarsın gitmiyoya'
)
annem çok uğraşma araba kurtarmayacak seni diyo sadece
babamda pek kızmıyor yaptığım bazı şeyler hoşuna gidiyor . arada bi ne gerek var o kadar mühendis bunu düşünememiş mi falan diyorzaten arabaya bindiği yok adamın anca annemi pazara götürüyor
![]()
egzoza baba yorumu : Çıkar o soba borusunu ordan kafa kalmadı ...![]()
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)