Genel tepki, genc adamsın ne isin var emekli öğretmen arabasıyla![]()
Komşuların çoğunun ortak yorumu ;
" Şu garaja kemençeden başka bi müzikle bineceğin günü sabırla bekliyoruz "
Garajın tam üstündeki dairedeki abla ben geldiğim zaman garaja yanaşırken ;
" biraz daha ses var horona başladık "
Annemin yorumu ;
Günde 3 kere araba yıkıyosun şu camları hiç güzel silemiyosun. Bunun üstüne sabunlu suyla bi kova hazırlayıp iner aşağı kızar bana
Babam ise arabaya olan ilgime mutlu. Arka tekere bi no büyük yanaklı lastik aldım, götü büyüdük sanki lan kartın borcu bitsin 55 yanak alalım dedi
Babam sever spor tipli güzel görünmeyi![]()
- Bize Her Yer TRABZON
sivasda kalırken cep telefonumu satıp istanbulda egzoz getirtmiştim reno 9 uma 89 modeldi![]()
dayımın ilk lafı 1210 aratmayacak iyi olmuş demişti
1210 ford eski kamyon dayımın ilk kamyonu halla ellindedi hurdaları toplarken götürdüler kız gibi kapıda yatardı üstünde efsane yazıyordu bem beyaz dayım gelinim diyordu
araba gittinde evde yas havası vardı bende aglamıstım itiraf![]()
babamın hergün arabayı görüp hadi servise gidelim yükseltsinler şu aracı demesi![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Babam tek yorum yaptı.Köyde egzos sesi duyarsam arabaya benzin döker yakarım dedi 😁
babam:arabanın ağzına s...mışsın
böyle bağırınca ne oluyo?
uzun yolda adamın kafasi s..lir?
boş işlerle uğraşıyosun
git taktır orjınalını bozma
annem:geldi yine tar tar
araba yere yapışınca ne oluyo
bozucaksın heryerını yenı arabanın.
gece boğuluyorum arabada kapkaranlık içerisi.
106 gti alma eşiğinden dondugumde annemın dedıgı:
-o araba az yakar dımı kucucuk?
eh normal dedim.
-kaç motor o dedi? (tek bıldıgı budur)
1.6 dedim
-o kucucuk arabada 1.6 motor olur mu?
![]()
Babamla araba mevzularımız hep heycanlıdır bizim hatta yarışırız en kısa zamandan bi özet![]()
Megatron E21'i İzmir'den aldım Mersin'e getirdim![]()
Babam'ın iş yerine gittim devlet dairesinde çalıştığı için akşam 5te herkes servis için dairenin önüne çıkıyor temiz 100 kişi var (stajyer kızlar dahil)
Neyse yavaş yavaş durdum yanına daha servisler ortada yok ama millet dışarda.
Babamın samimi olduğu arkadaşları gülmeye başladı "Ramazan abi yolda kalmayın haaa" felan gülüyorlar pis pis araba 82 model ya
Tüm millet bize bakıyor 1de kesici 2de kesici çatır çutur ses çıkıyor patlıyor araba haahahahahhemen babamın telefonu çaldı sesi ben duyuyorum tabi "Ramazan abiiii kalbin durmadı değil mi o ney öyle arabanın kıçı başı oynadı alev çıktı" babamda pis bir gülümseme ve ardından bana dönüp;
"1 Depo mazotuna kalkıyor muyuz?" demesi güldürdü![]()
Ertesi gün iş yerine gittim babamın tüm kızlar tip tip bakıyor babamın arkadaşları ise "kaç basıyor bu" diye sorular ehehehe![]()
Sonuç olarak babamla iyiyiz![]()
RESPECT YOUR ELDERS
Bunlar Yüzünden Aracı Mahalleye Bile Sokmamaya ÇalışıyorumZaten Ailem Arabamı Pek Görmez LAfta Etmezler Çünkü Ruh Hastası Olduğumu Biliyolar
Bütün Araçlarımı Genelde Yere Parkettiğim İçin Bikeresinde Yaklaşık 1-2 Sene Evvel VP Plaka 1.6 İES imi Mahalleye Bırakmıştım Mahalleli İçin Matematik Problemine Dönüşmüştü Coillerde Dahada Pay Vardı Halbuki
![]()
Hatta Yaşlı Bir Amca Geçmiş Olsun Oğlum Amortisorlerin Patlamış
Dedim He Dayı Patlatıp Kaçtılar
![]()
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
en bıktığım soru... ''knka allahaşkına söyle kaç para harcadın bu arabaya?''
sanane amk kaç para harcadıysam harcadım, muhasebesinimi tutucan ulan, evet harcadığım parayla son model sıfır bi araba alırdım nolmuş amk!!! biyerinemi battı??? seviyom ulan bu arabayı işte para harcamak hoşuma gidio, parada benim arabda keyifte SANANE ULAN!!!!! her insanın parasını saçtığı bi hobisi alışkanlığı vardır, kimi gider içer, kimi gider, her gece dosko bar gezer, kimi gider karıya kıza yer, kimi habire kıyafet ayakkabı vs vs alır, kimide gider ot vs vs çeker.... benim keyfimde bu işte ulan, kimseye zararım yok, alkol desen ortam olunca içerim, sigara desen kullanmıyorum, arabay harcadığım paranın yanında sosyal hayatımada gayet yetecek param var, eee napiyim amk arabaya harcamıyımda rulo yapıp üstünemi oturayım.... sen olsan naparsın okadar parayı amk? napacan tabiki gidip boş boş yiğip içip s..çıcan, elde ne var? bence sıfır... ama benim elimde aslan gibi arabam var...
ohhh be rahatladım anasını satam.... şu soruyu her sorana tek nefeste diyebilsem şu yazdıklarımı keşke![]()
Senin ki de bu hesap kanks
Link
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
geçen gün dayının teki geldi , yardım lazımmı diye lastikler patladı zannetmiş![]()
ailem binmiyor aracıma , çukurdan kaçıp tümsekte sıkıntı çektiğim için , aynı yola gitsek bile taksiye biniyolar :/ nadirdir bindikleri yani
Livestrong
Esim bile birakti artik laf etmeyi, keyfine bakiyor. Oyle bir imreniyorum ki babasi ile araba zevkini birlikte yasayanlara... Bizimkiler nefret eder arabadan. Sifir albea neyine yetmiyor dusuncesi var hep bizimkilerde
Haaa seyimde mi? Tabii ki degil. Sirf babama kizdigim icin 25 yasimda impreza sahibi oldum, lesti , kotuydu ama imprezaydi, cocuklugumun askiydi. Babama inat 1 sene yemedim, icmedim, borclandim ve aldim
Her bindigimde once aklima babamin "suborusu mu aldin ne o?" Lafi gelir. Gulerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)