User Tag List

Sayfa 16/48 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
897 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel tepki, genc adamsın ne isin var emekli öğretmen arabasıyla

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komşuların çoğunun ortak yorumu ;

" Şu garaja kemençeden başka bi müzikle bineceğin günü sabırla bekliyoruz "

Garajın tam üstündeki dairedeki abla ben geldiğim zaman garaja yanaşırken ;

" biraz daha ses var horona başladık "

Annemin yorumu ;

Günde 3 kere araba yıkıyosun şu camları hiç güzel silemiyosun. Bunun üstüne sabunlu suyla bi kova hazırlayıp iner aşağı kızar bana

Babam ise arabaya olan ilgime mutlu. Arka tekere bi no büyük yanaklı lastik aldım, götü büyüdük sanki lan kartın borcu bitsin 55 yanak alalım dedi

Babam sever spor tipli güzel görünmeyi
    - Bize Her Yer TRABZON

f.v.güngör
    Misafir
    sivasda kalırken cep telefonumu satıp istanbulda egzoz getirtmiştim reno 9 uma 89 modeldi

dayımın ilk lafı 1210 aratmayacak iyi olmuş demişti

1210 ford eski kamyon dayımın ilk kamyonu halla ellindedi hurdaları toplarken götürdüler kız gibi kapıda yatardı üstünde efsane yazıyordu bem beyaz dayım gelinim diyordu
    araba gittinde evde yas havası vardı bende aglamıstım itiraf

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW'ye bagaj üstü çıta taktırdım. Çok mu lazımdı dedi? Çok lazım değildi ama olsun yaptırdım baba dedim.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreakkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    preludeyi almaya 2 arkadaşımla beraber izmire gittik baktık gördük arabaya aradık babayı dedim böyle böyle eksikleri var ama ben üstesinden gelirim hallederim dedim (arabanın içine köpek bağlansa durmayacak vaziyetteydi) gitmeden de sadece babam başka bir ludenin fotolarını görmüştü hani bundan alacaz die oda babam telefonda sürekli oğlum daha almadık gel 4 kapı bi araba alalım dedi dedi durdu aman be baba derken bir şekilde aldık geldik denizliye girdik aracın benzin hortumunda sıkıntı var demişti aldığımız amca tüp de full'dü geldik aygazdan tüp aldık araba stop etti çalışmıyor ite ite götürdük babam öyle görünce bizi aralıksız uzun bi süre sövdü kaputun altına baktı herşey darma dağınık içi leş gibi arabanın kendisi yıkık bi halde zaten 2 aylık ameliyatlıydı kalpden baktım durduğu yerde bi sallanmaya başladı oturttum falan hemen kaçtım oradan sonra 2 ay geçti sonunda el atmaya zaman buldum arabaya bir ay gibi bir sürede araç için büyük işler yaptım sonra görünen tablo babam dükkana geldi ben bizim diğer araç vw caddy ile gitmiştim ama öyle bir gelişi var ki camları yarım açmış takmış benim güneş gözlüğünü sunroof'u açmış altdan da bir müzik vermiş parklar falan low&slow geliyo ben baya bi şaşırdım allah allah falan bi durdu yanımda leş gibi balata kokuyo araç otomatik olunca el frenini unutmuş hay baba yapacağın işin diyince almadın 4 kapı bi araba diye başladı gene yerin dibinde gidiyoruz ön tampona süpürge bağlada vatana millete faydamız dokunsun bide şu egzostun ucuna ne takıyorsan tak sağır kediler gibi miyavlıyorum zannedip kafa s**yo diyo şimdi 5 aydır hergün beni arar olum arabayı ne zaman satıyoruz der bıkmadan usanmadan annem bu araba dıştan çok güzel benim çok hoşuma gidiyo bide gönlüne göre okul bittikten sonra eksiklerini yaptın mı daha güzel olur der sürekli ama oda babam gibi ne zaman satıyoruz modda hep kurban bayramında köyde headersden kopan egzost borusuyla anne baba ile gelinen 60 km yolda geçen konuşmaları da tahmin ediverin artık
    sende tam eski tip ailelere kriz geçirten tipten bi araç, ve onun masraflısını almışsın beaa
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan Genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komşuların çoğunun ortak yorumu ;

" Şu garaja kemençeden başka bi müzikle bineceğin günü sabırla bekliyoruz "

Garajın tam üstündeki dairedeki abla ben geldiğim zaman garaja yanaşırken ;

" biraz daha ses var horona başladık "

Annemin yorumu ;

Günde 3 kere araba yıkıyosun şu camları hiç güzel silemiyosun. Bunun üstüne sabunlu suyla bi kova hazırlayıp iner aşağı kızar bana

Babam ise arabaya olan ilgime mutlu. Arka tekere bi no büyük yanaklı lastik aldım, götü büyüdük sanki lan kartın borcu bitsin 55 yanak alalım dedi

Babam sever spor tipli güzel görünmeyi
    bu kemençe ile parketme olayı galiba hastalık gibi birşey.aynı dertten muzdaribim hatta hafif eğim varsa böyle zıplata zıplata araba ile horon diyorum.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babamın hergün arabayı görüp hadi servise gidelim yükseltsinler şu aracı demesi
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kemençe ile parketme olayı galiba hastalık gibi birşey.aynı dertten muzdaribim hatta hafif eğim varsa böyle zıplata zıplata araba ile horon diyorum.
    hele pederin sprinter'ı park ediyosam, rampa aşağı bide bizim sokak ileri salarken freni pompalıyorum kafayı esnetiyorum deliriyorum diyebilirim kendimi miami sahillerinde elimde kemençeyle gezerken buluyorum sanki
    - Bize Her Yer TRABZON

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam tek yorum yaptı.Köyde egzos sesi duyarsam arabaya benzin döker yakarım dedi 😁

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam:arabanın ağzına s...mışsın
    böyle bağırınca ne oluyo?
    uzun yolda adamın kafasi s..lir?
    boş işlerle uğraşıyosun
    git taktır orjınalını bozma

annem:geldi yine tar tar
    araba yere yapışınca ne oluyo
    bozucaksın heryerını yenı arabanın.
    gece boğuluyorum arabada kapkaranlık içerisi.

106 gti alma eşiğinden dondugumde annemın dedıgı:
    -o araba az yakar dımı kucucuk?
    eh normal dedim.
    -kaç motor o dedi? (tek bıldıgı budur)
    1.6 dedim
    -o kucucuk arabada 1.6 motor olur mu?

TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamla araba mevzularımız hep heycanlıdır bizim hatta yarışırız en kısa zamandan bi özet

Megatron E21'i İzmir'den aldım Mersin'e getirdim
    Babam'ın iş yerine gittim devlet dairesinde çalıştığı için akşam 5te herkes servis için dairenin önüne çıkıyor temiz 100 kişi var (stajyer kızlar dahil )

Neyse yavaş yavaş durdum yanına daha servisler ortada yok ama millet dışarda.

Babamın samimi olduğu arkadaşları gülmeye başladı "Ramazan abi yolda kalmayın haaa" felan gülüyorlar pis pis araba 82 model ya

Tüm millet bize bakıyor 1de kesici 2de kesici çatır çutur ses çıkıyor patlıyor araba haahahahah hemen babamın telefonu çaldı sesi ben duyuyorum tabi "Ramazan abiiii kalbin durmadı değil mi o ney öyle arabanın kıçı başı oynadı alev çıktı" babamda pis bir gülümseme ve ardından bana dönüp;

"1 Depo mazotuna kalkıyor muyuz?" demesi güldürdü

Ertesi gün iş yerine gittim babamın tüm kızlar tip tip bakıyor babamın arkadaşları ise "kaç basıyor bu" diye sorular ehehehe

Sonuç olarak babamla iyiyiz
    RESPECT YOUR ELDERS

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar Yüzünden Aracı Mahalleye Bile Sokmamaya Çalışıyorum Zaten Ailem Arabamı Pek Görmez LAfta Etmezler Çünkü Ruh Hastası Olduğumu Biliyolar Bütün Araçlarımı Genelde Yere Parkettiğim İçin Bikeresinde Yaklaşık 1-2 Sene Evvel VP Plaka 1.6 İES imi Mahalleye Bırakmıştım Mahalleli İçin Matematik Problemine Dönüşmüştü Coillerde Dahada Pay Vardı Halbuki Hatta Yaşlı Bir Amca Geçmiş Olsun Oğlum Amortisorlerin Patlamış Dedim He Dayı Patlatıp Kaçtılar

Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en bıktığım soru... ''knka allahaşkına söyle kaç para harcadın bu arabaya?''

sanane amk kaç para harcadıysam harcadım, muhasebesinimi tutucan ulan, evet harcadığım parayla son model sıfır bi araba alırdım nolmuş amk!!! biyerinemi battı??? seviyom ulan bu arabayı işte para harcamak hoşuma gidio, parada benim arabda keyifte SANANE ULAN!!!!! her insanın parasını saçtığı bi hobisi alışkanlığı vardır, kimi gider içer, kimi gider, her gece dosko bar gezer, kimi gider karıya kıza yer, kimi habire kıyafet ayakkabı vs vs alır, kimide gider ot vs vs çeker.... benim keyfimde bu işte ulan, kimseye zararım yok, alkol desen ortam olunca içerim, sigara desen kullanmıyorum, arabay harcadığım paranın yanında sosyal hayatımada gayet yetecek param var, eee napiyim amk arabaya harcamıyımda rulo yapıp üstünemi oturayım.... sen olsan naparsın okadar parayı amk? napacan tabiki gidip boş boş yiğip içip s..çıcan, elde ne var? bence sıfır... ama benim elimde aslan gibi arabam var...

ohhh be rahatladım anasını satam.... şu soruyu her sorana tek nefeste diyebilsem şu yazdıklarımı keşke

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ohhh be rahatladım anasını satam.... şu soruyu her sorana tek nefeste diyebilsem şu yazdıklarımı keşke
    Senin ki de bu hesap kanks

BORKED

Link
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he yaaa... diyemedimya la....

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün dayının teki geldi , yardım lazımmı diye lastikler patladı zannetmiş

ailem binmiyor aracıma , çukurdan kaçıp tümsekte sıkıntı çektiğim için , aynı yola gitsek bile taksiye biniyolar :/ nadirdir bindikleri yani
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün dayının teki geldi , yardım lazımmı diye lastikler patladı zannetmiş

ailem binmiyor aracıma , çukurdan kaçıp tümsekte sıkıntı çektiğim için , aynı yola gitsek bile taksiye biniyolar :/ nadirdir bindikleri yani
    ruh hastasısın olm sen.. manyaksın amk

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek bi tepki var aslında " ipne arabası"

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esim bile birakti artik laf etmeyi, keyfine bakiyor. Oyle bir imreniyorum ki babasi ile araba zevkini birlikte yasayanlara... Bizimkiler nefret eder arabadan. Sifir albea neyine yetmiyor dusuncesi var hep bizimkilerde

Haaa seyimde mi? Tabii ki degil. Sirf babama kizdigim icin 25 yasimda impreza sahibi oldum, lesti , kotuydu ama imprezaydi, cocuklugumun askiydi. Babama inat 1 sene yemedim, icmedim, borclandim ve aldim

Her bindigimde once aklima babamin "suborusu mu aldin ne o?" Lafi gelir. Gulerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)