Keşke hepinizin yerinde olsamda babam lafta sölese küfürde etse.Arabama hiç bir şey yapamıyorum babam sayesinde .
Keşke hepinizin yerinde olsamda babam lafta sölese küfürde etse.Arabama hiç bir şey yapamıyorum babam sayesinde .
Arkadaşmn babasının bi hareketi aklıam geldi anlatmadan geçemicem
rover almştı hb önde 14 arkada 15 jant dip basık almş babası demiş ver biyere gidiym gitmiş 5 dk sonra gelmiş al demiş şu anasını avradını ..... arabasını böyle arabamı olur atmış anahtarı kendi arabasına binmiş gitmiş hahahaha![]()
Valla şu an aile spec duruyor kimsenin bişe dediği yok, iki haftaya dip basık olacakO zaman aileden gelen yorumları tahmin edebiliyosunuzdur ..
"Bugün kaç lira gömdün" derler hep...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
en son açık eksoz taktığım da babamın arabanın içindeki ilk tepkisi..
orası olamamış oğlum direk kucağıma koysaydın olmuştu
bir japon ata sözü derki hiroşima nakata bu nebiçim bi erabaaa mikrop ali merhabaaaa
bizimkiler japan göçmeni
BMW'yi aldık daha görmedim bile arabayı yazılım falan var,kullanmış bugün biraz hızlıymış araba. Telefon açtı,ben bu arabayı alıyorum ama seni nereden toplarım onu bilmiyorum,tahmin bile edemiyorum o yüzden kusura bakma bursaya gelince ben bu arabayı sana vermem dedi.![]()
Benim arabada bodykitten başka bir şey olmadığından modifiye anlamında pek laf duymuyorum...
alçaltmayı düşünüyorum...
HANIM: BEN kullanamayayım diye dimi? stres olayım diye?
BABAM: Olum zaten zımbırtılar takılı ne gerek var?
Her hafta 2 kere yıkanır paklanır silerim...
HANIM: Evi sil desem yardım et desem yapmassın.
BABAM: Boyası eskidi birazda kirli kalsın.
KOMŞUM: Anahtarı atıyorum benimkinede el atsana..
Tüm bu olaylarda ANNEM: Aferin oğluma siz karışmayın çocuğa o bilir ne yapacağını.
Kız Kardeşim ve Eşim: Yine laf söyletmedi oğluna...
Araç kullanımıma babam: oğlum neden o kadar devirli kullanıyorsun sakin biraz...
Annem : aferin oğluma ohh bas oğlum ben seviyorum hızı.
Eşim: Sakin biraz p*ç gibi araba kullanma...
Babam: arabanın orjinalini bozmayın!! Der durur sürekli.
Annem: gene napacan oğlum arabaya bide düzgün bin
Arkadaşlarım: bugün ne yaptın gene, egzos yapıldığından beri nabıyon dolmuşçu olduk![]()
Abim dışında bi onaylayan yok![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Honda olduğu zamanlar kafayı dip basmıştım ve eve geldiğimde babamla aramızda ki diyalog.
- Bu ne ?
+Bastık baba nasıl olmus.
-Bunu koskoca fabrika niye düşünmemiş sen daha mı akıllısın ?
+Fabrika sana göre çıkarıyor baba ben kendime göre yapıyorum
2. Gün sabah uyandıgımda dip basık araç normal oldugundan yüksekti![]()
Her şeye karşı ne yapsam sökmüştür bugüne kadar.
- Baba, araba yay ta...
+ Yoooook orjinalliğini bozma.
Amcam da 5cm yaylı 3.30ci kullanıyor. İki kardeş anca bu kadar zıt olur![]()
Apartmana tahsis garaj ve çardak var, ayrıca kuyu suyu ile beleşten bahçe sulama hortumu ile fırsatımız mevcut çokkk şükür...
- ne zaman aracımı yıkasam, apartmanadaki hatunlar teyzeler toplanır. Araç yıkarken bana hem bakarlarhemde, şurayı da şöyle yap şeklinde direktif verirler
- gelen geçen abilerim büyüklerimde, maşallah aracına iyi bakıyosun helal vallahi şeklinde tepki alırım
fakat, 6 aydır aracım yok![]()
peder bey 65 yaşında,arabayı ilk aldığımda buna chip yapalım diodu önceki arabadan bildiği için
geçen jant kovalıyorum 19" takıcaktım bi sıkıntı oldu 18" spyder denedik foto gönderdim 19" lardan niye vazgeçtin onlar güzeldi diyo bunlar ne antika araba gibi dedi hoşuna gitmedi diye çıkarttım bende
body kitin parçaları evde duruyo taktırmaya fırsat bulamıodum bigün indirdim aşağı gidip taktırıyım dedim annem zaten araba yerde sürünüo bide o zımbırtıları takarsan kendine yatacak yer bul dedi ertesi gün annemin yanında peder bey ekleri sordu taktırmadınmı diye git taktır onları gel dedi
arabayı ilk bastığım zaman da annemin tepkisi; yine arabnın g.tünü indirmişsin yere
aklıma gelenler bunlar, bitmez bu diyaloglar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)