allaha şükür o konuda rahatım eski gazcılardanmış gerine gerine anlatır yaptıklarını halen de içindeki gazcı yerinde benden daha hızlı kullanıyo tek kötü yanı fazla seviyo arabayla uğraşmayı şimdiki arabayı ömür boyu saklarız sana başka alırız diyo arabaya olan planlarını duyunca inanamıyo arkadaşlarım tanıyınca inanıyolar![]()
sene 2007 fılan sahın var o zaman babamda celık jant eksoz tesısatı fılan ben yaptırdım yayları kestırdım bırazcık neyse bıgun gezıyorum arabayla ufak bı ıslaklık gordum tabı dururmuyum 3 den 2 ye sag sol gıttım bıraz toparladım neyse 1 saat fılan gectı uzerınden peder benı arıyo
peder: nerdesın lan sen ?
ben: nakkastayım baba hayırdır?
peder: napıyosun nakkasta ?
ben: içiyoruz baba hayırdır ne oldu ?
peder: senı cemıl abın görmus
ben: eee ne olmus gormuste
peder: ulan pez...... arabanın anasını ......muşun ?
ben: ya yok ne alakası var ben bısı yapmadımkı baba sakın sakın geldık buraya ıste
peder: ulan adam plakaya kadar verdı hıyaragası bana haber gelmıcekmı sanıyosun sen bundan sonra bulursun arabayı... der ve kapatır.
ben: hımmınaa sankı bakımları kendı yaptırıyo ( alkolunde vermıs oldugu cesaretle kendı kendıme konusuyorum)
bır kere yakalandım boyle daha sonra uskudarda onun gorebılcegı yerlerde pek bısı yapmamıstım![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
En çok özendiğim şeydir bu heralde ama hiç merakı olmadı . Uzun yollar hep beni kanser etti .90 ı geçmez. En son amerikan parkları da taktırdım .
- Oğlum sen farı bozmuşun sinyaller niye yanıyo parkları yaktım ben
+ Ben yaptırdım baba modülle nasıl olmuş ?
- Nerde abudik kubidik bişey var buluyosun serseri .
Bi de geçen bi Trabzonlu amcayla muhabbet ediyoduk .
- Ha bu arabanın farlari niye garip yanayiler ?
+ Ben ettirdim onları amca nasıl olmuşlar ?
- Heh şimdi oldu et onu bi de yerlanbir . Ula ne alıp veremediğiniz var bu arabalarlan
ilk aldığım gün yolda gidiyoruz kompresore bindi araba)
babam:"oğlum ne patlıyo laan"
İnş cnm yaa !!!
Az önce Facebookta denk geldimPeder amcamız fena yakalamışş
![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Peder geçen gün arabaya 5 lik yay taktırmış Whatsapp tan foto atınca şok oldum![]()
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
babam aldgm btn arabalara once aklin yok doye baslamistir.zamanla hepsini sevmistir.golf ume 270 hp binerken cok seviyodu 400 hp yapinca pek anlamadi bile adamcagiz.cnku basinc full boost 4500 de geldigi icin babam o devri hic gormez yani ona kalsa araba hizlanacagina yavaslamisti eskiden270 hp binen adam 140 hp atmosferik binmeye baslamisti.6 aydan 6 ay a bndgi icin cok da problem olmadi terazi spec aeabalarimi ilk yillar fotosunu cekerdim smdi o da baydi komsular bnm fast and furious gbi hic bitmek bilmeyen noslarla 500 600 km hiz fln yptgimi saniyolar.komsularin kucuk cocuklari binmek istiyo da analari izin vermiyoduizin verenlerde sanki go kart pistinde izler gbi heycanla izliyolardi
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Bizimkileri sedan vti'a ikna ettim zar zor 4 kapı zart zurt diye. Gittik aldık zır stock. 3 gün sonra eski vti'dan kalma tüm parçaları (cai, komple egzoz, headers, coilover) taktım. Anneme gel bir tur atalım dedim. İlk vtec açmamla beraber annemin tepkisi "Naptın olum yine arabaya" oldu![]()
benim ailem daha almadan yapıcaklarıma müsade etmiyolar özellikle kamber ayarına çok takıyolar babam ve abim tekerleri yamuk arabamı olurmuş doğru düzgün bişey al diyolar
@Met senin peder kaç yaşında ??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Corollaya ben binerken çok söyleniyodu ozaman onda 190 vardı pek corollaya binmezdi bende 6 cm bastım şeffaf far aldım falan filan 190 nını satınca belirli bir süre beraber binmek zorunda kaldık ozamanlar çok kafamı ütelemişti bu ne biçim şeffaf far yolu göremyorum kaldır şu arabayı topal eşşek gibi gidiyosun yolda diyoduNeyse kaldırdım corollayı tabi 3.5 cm vogtlandla
farları filan orjinale çevirdim filtre düz boru ve yaylı olarak verdim hala binmeye devam ediyo geçen muayeneye gittiğimde orta susturcuyu taktım geldiğimde orta susturucuyu söktür hemen eski sesine daha çok alıştım diyo
Benim arabalarımada bindi adamı en sevdiği arabadan bile soğuttum 190 ı 8 cm basmıştım bindi tur attı bune oğlum mercedes bu bukadar basılırmı insafın yokmu demiştiSonra Crx i aldım bu ne lan böyle tabut gibi dedi delsolü aldığımda çok beğenmişti üstünü açtık beraber gidiyoruz egzoz yok coil yok bak bu böyle güzel i akşam verde Bebekte takılyım demişti dedim baba düz yol bi kesiciye kadar bassana dedim 5.500 den sonra bana bi baktı kesiciye girince bunun şanzumanı ne kadar uzun böyle devir bitmedi be dedi
Tabi basıp egzozdan sonra hayatta binmedi
Tekrar Crx alınca bu sefer yine aldın tabutu eskisine benzemesin dedi ilk orjinal hallerinde binerken bu daha iyiymiş ya sakın basıyım falan deme egzoda koyma bak klimalı sunrooflu mis gibi araba dedi coilleri taktım egzozu taktım al yine topal anıran eşşek olmuş bu daha binmem buna aynı sana benziyo dediHalada binmiyo
![]()
Eniştemde 90 Model Swift GTI vardı. Araç kara direksiyon,mekanik ve görsel olarak çok eksiği vardı,LPG'de kullanıyorduk (Benzine geçmiyordu) 1.Vites 75km 9000RPM
Aracı ondan alıcaktım engel oldu tüm ev halkı. Babama diyorum ki: Bunu çelik barlarla sağlamlaştırıcam. - Eşekoğlueşek bir de ralli arabası yapıcağını söylüyor...
Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)