Aracım ibiza cupra , komşumda 4 kapı ibiza var , aracım standart olmasına rağmen bu bady kit i nerden aldın jantları nerden aldın diye sormuştu![]()
Aracım ibiza cupra , komşumda 4 kapı ibiza var , aracım standart olmasına rağmen bu bady kit i nerden aldın jantları nerden aldın diye sormuştu![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Aracım Daihatsu Cuore, "Bu ne bisiklet gibi araba" en çok duyduğum ilk şey. İkincisi de "İçi baya genişmiş" oluyor![]()
Bu ne mk süs arabası gibi. Köye gidilmez bunla sat gitsin transporter al. Artık klasikleşmiştir herhalde![]()
Yarıştırıyon mu Sen Bunları ? Yazık Değil mi Parana ? Evli Barklı Adamsın Hiç Yakışıyo mu ? Ard Arda 3 Soru ve Ardından Altın Vuruş !! Kaç Yapıyo bu![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
sorento aldım olay çıktı napcan bunu bekar adamsın dediler,208gti aldım napcan bunu içine kimse sığmaz dediler,i10 aldım paraları yedin buna mı düştün dediler,a4 2.0tdi aldım parayı bulmuşun dediler,symbol aldım battıyormusun çıkıyor musun dediler,diğer 4 ü hala garajda dedim![]()
Motosiklet konusunda herkes gamlı baykuş. Düşersin şöyle olur böyle olur., biz de biliyoruz bunları zaten. Ya arkadaş bi kazasız belasız kullan de, tekerin düz bassın da ne bela çağırıyorsun!
Instagram: mutusgarage
yalovadan arabayı alırken arkadaşımı aradım ;
bir megane cc buldum daha 35 bin km'de alıyorum dedim.
Bana ;
-Gaymisin ?
dedi ve telefonu kapattı![]()
médiocrité partout
Hiç beklemediğim insanlardan hiç beklemediğim tepkilerde gelmiyo değil.MiTo almamdaki ilk amacım park yeri sıkıntımdı daha sonrasında Dizel istemiyordum, parasal açıdanda alabildiğimin en iyisini almak hedefimdi.
İlk çıktığından beri sevdiğim bir araçtı hem benim hem eşimin, kısmet oldu.
Son susturucu yok sadece aslında güzel bir sesi var tok öyle çok abartmayan, ama sogukkenki o ilk startta babam yanımdaydı, bune dedi dedim araba bole normalimi bu dedi dedim ısınınca susuyotaktır şuna susturucuyu dedi. o kadar
Annem sevdi tipi garip eblek ama güzel dedi
Hatun arabayı sevmesine rağmen çok kasılıyosun içerde sabit durmak için diyor.
Arkadaş çevresinden binenler biraz yol yaptıktan sonra, kaç para bu, lan tek kapı öyle az bişeyde değil bizimkini satmak lazım diyor![]()
İlk kez binen diğer bayan arkadaşlar ay ne güzelmiş sizin arabanız diyor
Üniden bayan bi arkadaşım yolda görmüş, arabaya baktım güzelmiş falan diye ana bi baktım içinde sen diye aradı
Özetle seviliyor
Yıkamacıda rölantide dururken bi dayı geldi arabanın arka taraflarına doğru durdu bende aynadan kesiyorum napıyo diye.. açtım kapıyı bişey sorcak sandım.. ne güzel sayıyo filan dedi.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
F10 5.20 aldığım da arkadaşlar kredi ile mi aldın diye sormuşlardı.
Neyse ki hepsine pasta ısmarladım huzur içinde çözüldü.
Güzel araba aldın ama kanka hayırlı olsun
İş yerimin önünde park sıkıntısı olduğu için ve benim arabada biraz büyük olduğu için çevre esnaf düşman oldu survivor eleme taktikleri uyguluyorlar bana.
Birinci esnaf - Benim böyle arabam olsa getirmezdim buraya
ikinci esnaf - Arabaya yazık günah vururlar ederler ben olsam hafta sonu binerdim
Üçüncü esnaf - Kapalı otoparka koysana.
Babam durumdan çok memnun annem ise mini cooperımı çok özlüyor![]()
araç hyundai fx coupe, 3 senedir bende
bazen soyle yorumlar geliyor, "arka koltuklar cok darmış", "bagajı küçükmüş", "4 kapılı olsa daha iyi olurmus" , arkadaş coupe kasa bu araç, dobloyla niye kıyaslıyosun.
K.Atatürk
"tr harf düzeltme"
arac hyundai fx coupe, 3 senedir bende
bazen soyle yorumlar geliyor, "arka koltuklar cok darmis, "bagaji kucukmus", "4 kapili olsa daha iyi olurmus" , arkadas coupe kasa bu arac, dobloyla niye kiyasliyosun.
K.Atatürk
Tanımadığm insanlardan gelen yorumlar genelde şu şekilde.
Camaro:
- Ne kadar yakıyor ?
Hakan: 100 km de taksiden ucuz.
- Processing..
1967 CJ5:
- Kaç model bu ?
Hakan: 1967
- Tuzla bu ozaman. Benim tanıdığımda orjinal willys var. sat bunu sen
Hakan: senin memleket nere abi ?
BMW R60/6:
- Motoru kendin mi topluyorsun ?
Hakan: Evet evin içinde.
- Bekarsın sanırım![]()
74 model sehpa...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)