408 Jonkopings - Varnamo İM 1/X 14,00
413 Bolton - Leicester İM 1/X 12,00
414 Reading - Middlesbrough İM X/X 5,00
857 Chi Bulls - Was Wizards (TS :181.5) TS Üst 1,70
Sistem 3-4 oynanabilir.
Printable View
408 Jonkopings - Varnamo İM 1/X 14,00
413 Bolton - Leicester İM 1/X 12,00
414 Reading - Middlesbrough İM X/X 5,00
857 Chi Bulls - Was Wizards (TS :181.5) TS Üst 1,70
Sistem 3-4 oynanabilir.
Maç çok iyi olacak orası kesin. Fakat chelsea'de ivanovic cezalı, etoo sakat. Hazard da kadroya alındı ama oynaması şüpheli diyorlar, oynarsa ne kadar verir belli değil.
Bilemiyorum. Athletico'nun benzer golü yok, çok farklı yollardan gol atıyorlar. İsterse 11 kişi savunma yapsınlar, illa ki o kaleyi bi şekilde yıkarlar. :D
Aranızda ecopayz eski adıyla ecocard kullanan varmı nasıldır ? Kullananlar neden kullanıldığını iyi bilirler :D
Beyler bu akşam ne olur.
Bayern - Madrid
Ben bayerne verdim. :D
bayern real maçı hangi kanalda ?
Nerde geçen seneki bayern bea
Vay arkadas real e bak. Fena bilenmisler :D
tecavuz var 2den 1 oynamıstım da donmez artık.D
Mutu az daha senin lafına güvenip bayerne oynicaktımda ölümüne Realci olunca böyle oldu. cepte 3tl vardı bastım aldım 11.75. yarını kurtardık :D
Bende illegalde bastım reale, oda yetmedi oyun arasında handikapa da abandım karlı bi gece oldu :D
ecocard gayet güzel bir seçim,ukash la başlamıştım dolandırıldım :D ecocarda başvuru yaptım hesabı yükselttim şu an geyet güzel teb bankanın euro veren atm lerinden direk şifremi girerek euro çekiyorum en ufak sıkıntı yok üstelik aldıkları komisyon miktarı da şaka gibi tavsiye ederim...;)
İlk 20 dakika iki hava topundada 2 kişi ronaldoyu tutuyo ramos arkada bomboş kalıyo iki pozisyondada aynısı oldu sonra maç koptu zaten. O iki gol olmasaydı maç böle olmazdı ama o değilde guarrdiola o kanattan rakibine tecaviz eden takımı almış aykut kocaman fenerbahçesi yapmış pas pas pas başım döndü amk. Robben le ribery gibi iki tane canavar gibi kanat adamın var hala şiwoyla krossla top çeviriyon. Oyuncu yapıları çok benziyo aslında realle bayernin ama biri hızlı hücum yapıyo diğeri paslaşarak yerleşerek çıkıyo. Ronaldoyla bale çok fazla defansa yardım etmiyo sağdan robbenle lahm ın o kanada tecavüz etmesi lazımdı ama mallık diyorum başka bişey demiyorum acayip uyuz oldum kuponda gitti amk
atletico chelsea macı için linki olan varmı
Benfica - H0
Valencia - H1
bitti iddaa oynanmaz artık rusya, brezilya cacık... Çok içeri aldı bu ay bu lanet beni ya...