Okuduğum çoğu yorumda Uruguay ve Bosna Hersek'i kupada sürpriz yapabilecek kapasitede görüyorlar..
Printable View
Okuduğum çoğu yorumda Uruguay ve Bosna Hersek'i kupada sürpriz yapabilecek kapasitede görüyorlar..
buralar baya sakin kalmış nerede sitenin betcileri dünya kupası başlıyor hadi bakalım :)
Akşamki açılış maçında brezilya-hırvatistan maçında tek maç tercihim üst :D
kupayı almanya alır gibime geliyor panzere bağlıycaklar yine
yarın için tavsiyesi olan var mı ? ben 3 maç içinde kg var oynamayı düşünüyorum :D
Heat-Spurs finalinde serinin 4. maçına alt oynadık. Maçın başlamasını bekliyoruz bakalım.
bültenin kısıtlı olduğu ve tahminde zorlandığım zamanlar can tongo nun yorumlarına bakıp oynuyorum başarı yüzdesi yüksek. özellikle alt üst tahminleri daha iyi. dün brezilya kazanırın yanına onun iki maçını ekledim kopon tuttu.
az çok demeyelim boş geçmeyelim :D
obra yokken , galatasaray 7 sayı yemez fenerden , 2 yazın.
haha aynen. Spurs finallerde ortalığı dağıttı. Alt da geldi bize de bir miktar kazandırdı sağolsunlar.
Seride 3-1 geriye düşen takımların serisi 0-33. Hiç galibiyetleri yok yani. Ki evinde 2 maç kaybettiğin spurs' ü gidip deplasmanda yenmek düşüncesi çok uçuk. Spurs komple bir takım olmuş. Yaşlı kaç senedir basketbolu ne zaman bırkacak denilen Timo bile son 3 dakika bir koşu yaptı akıllara zarar. :) (ki fark 22 idi)
Ben dahil herkes sa nın yaşlı ve miami ile baş edemeyeceğini düşünüyorduk. FAkat hesaba katılmayan Wade ya da chalmers'in heat'e hiç bi + katmaması, buna karşın sa'da leanord, Green hatta çok az süre alan Manu ve mills'in müthiş yerinde katkıları oldu. :icon_tup:
Portekiz almanya maçı için düşünceler nedir? Hazır kasayı genişlettik ve bu da tek maç, seriyi devam ettirelim. :D
Vee beklenen oldu :D
NBA'de San Antonio Spurs şampiyonluğunu ilan etti ve geçen seneden kalan hesabı kapattı... Miami Heat'i sahasında 104-87 mağlup eden San Antonio, seride durumu 4-1 yaptı ve tarihindeki 5. şampiyonluğa uzandı...
San Antonio'da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Kawhi Leonard 22 sayı-10ribaund, Manu Ginobili de 19 sayı-4 ribaund-4 asistle mücadele etti. Maçın en skoreri LeBron James 31 sayı-10 ribaund-5 asistle oynarken, Chris Bosh ve Dwyane Wade ikilisi 26'da 10 saha içi isabetiyle toplam 24 sayıda kaldı.
Spurs bu sayede geçen sene finalde yenildiği Miami'den rövanşı da almış oldu.
San Antonio Spurs'un yıldızı Kawhi Leonard, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.
Charles Barkley de Kawhi Leonard'ın muhteşem performans karşısıda kayıtsız kalamadı.
NBA Final serisinin 3. maçında 29 sayı, 4 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blokla galibiyette başrol oynayan Kawhi Leonard bu sabaha karşı oynanan 4. maçta da 20 sayı, 14 ribaunt, 3 asist, 3 blok ve 3 top çalmayla sahne aldı ve final serisine imzasını kazıdı.
NBA'in efsane isimlerinden Charles Barkley, 1991 doğumlu Amerikalı oyuncu için "Kawhi bana Scottie Pippen'ın en iyi yıllarını hatırlatıyor" sözlerini kullandı.
NBA'de Kawhi Leonard adını tarihe yazdırdı! Miami'yi 4-1 ile geçtikleri final serisinde MVP seçilen 22 yaşındaki forvet, NBA finalleri tarihinin en genç 3. MVP'si olmayı başardı.
Kawhi Leonard, NBA final serisinin 5. maçında 22 sayı-10 ribaund ile galibiyette büyük rol oynadı.
Genç oyuncu böylece final serisinde %61 saha içi, %58 üçlük isabetiyle 17.8 sayı-6.4 ribaund-2 asist-1.6 top çalma ve 1.2 blok ortalamalarını da tutturmaşı başardı.
Kawhi Leonard, bu performansıyla en değerli oyuncu ödülünü alarak mutluluğunu ikiye katladı. 22 yaşındaki forvet, aynı zamanda Magic Johnson ve Tim Duncan'dan sonra tarihte bu ödülü kazanan en genç 3. oyuncu olarak bir başka gurur daha yaşadı.
3 gündür 2 kupon yaptım ilk kupon şili maçından yattı dünde fransadan yattım tek maç fobisi devam ediyor bgün inşallah başlıcam meyveleri almaya
Ben de -5.5 ms1 den kazandım kaydadeğer bir miktar. Maçın ilk çeyreğinde miami bir ara farklı 15 lere falan çıkardı. Ama gözle görülür tek katkı james'in di. Eşlik eden olmayınca o da düştü. :) Spurs'le baş etmek çok zor, her pozisyonda en ideal şutu bulana kadar top çeviriyorlar. Popovich de bunun için her atak da hatırlatma yapıyor.
Dün uykusuz kaldığıma değen bir maçtı. Gelen tüm parayı bugün Almanya Portekiz üsteb bastım. Portekizden süpriz bekliyorum ben.