almanya-portekiz maçına ne diyosunuz beyler tek maç, takip etmiyorum, en mantıklı neye basılır ? genelde üst düşünülüyor
Printable View
almanya-portekiz maçına ne diyosunuz beyler tek maç, takip etmiyorum, en mantıklı neye basılır ? genelde üst düşünülüyor
kg var.....
1.60
Almanya alır maçı bence bende oynamayı düşünüyorum, ayrıca gana-abd maçı var süpriz maç gana alıcak bence maçı...
brezil ya yaktı 200 liralık kuponu. ilk yarı 1,5 üstü gol olur demiştim.
brezilya çeyrek finali bile göremez yani çok net
Portekiz ve Belçika banko
Cezayir ve Amerika plase ;)
Gana'da Boateng teknik direktöre ipad fırlatmış. Olaya Muntari de katılmış. O da spor bakanına saldırmış. 2si de kadro dışı
Koray'ın ( xoor ) instagram'a bi göz atın :D
bu konuda canlanmış yine beyler almanyaya yüklü maç sonucu girlirmi beyler ne diyorsunuz alacağım arabanın segment atlamasını bu maça bağlamalımıyım :D :D
almanyadan kazandığımızı hollanda yedi namuzsuzlar atamadılar...:s
koray abi hep kendine zaten :D
Brezilya hollanda ilkyarı maç sonucu 2/2
Almanya arjantin ilkyarı maç sonucu 0/1
Brezilyada oscar dışında hücumda iş yapabilcek adam yok defansda allaha emanet meloyu çok ararlar
Arjantin iyi savunma yapıyo van persie robben top göremedi ama gel gelelim hollanda o savunmasıyla messiye top oynatmadı almanyaya gol atabilceini sanmıyorum bi ihtima di maria yetişirse bi nebze etkili olabilirler almanya ikinci yarı kilidi illaki açar
Bugunku mac icin yorumlariniz nelerdir
Almanlar parçalar.
bREZİLya olmuş artık..
Yazık..
koray(xoor) abinin instagramına bakmakta fayda var ! Şu an çıldırmış durumda :) açık açık verdi bankoları
Sen gel kendi ulkende averaj takimi ol. Var mi boyle bisey :p