koray abi gs juventus maçına karşılıklı gol eklemeyi düşünüyorum son eklediğim kupona fikrini alabılır mıyım
300 tane kupon yazmışsın hangisine yorum yapalım
Gs maçını kuponlardan attım bu gece için fazla risk taşıyor daha kolay maçlar varken gerek yok oynamaya Gs maçına.
Oynayacak olsam iy X yazardım Gs maçına
neden ısrarla sadece bugünün maçlarına oynuyorsunuz bunu öğrenebilirmiyim ? Bugün ve yarın kombine yapmamak neden ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
haklısın abi çok kupon yazmışım farkında değilim kendimi kaybettim iddaa tutturcam diye
4 maç tek kupon bunu oynucam
512 münih city 1
513 benfica psg var
514 kopenhag rm 4-6
518 r.s leverkusen 2
Copenhag maçına 4-6 ?? aşağıdaki kuponu oyna bence sen. Bi kazanda artık sende bizde rahatlıyalım
Çok kaptırdın kendini bu yaşta böyle hırs iyi değil sakinleş artık10dk'da 4 tane kupon tasarlıyosun ve sağlıklı olmasını bekliyorsun
Yasal olarak oynayamazsında aslında. Sana oynatan bayi yakalanırsa ciddi başı belaya girer
Süper![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
CL yi bir türlü sevemedim çok değişik şeyler oluyor fakat maksat spor olsun.
2si fantezi ortadaki ana kupon
Onur boşuna oynuyorsun![]()
abi inşallah united yatırmaz seni
yazın yazın Manchester United bol bol yazın
United yazıp şansımı %33'e düşüreceğime 02 çifte şans Shaktar yazarım %66 şans kazanmış olurum. Bunada matematik diyoruz![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)