alem fm nihat ta şu anın konusu mevzu![]()
Bizim memleket de Almancı Amerikacı çok var her yaz tatile gelip giderler maksimum 3 ay kalırlar ve çoğunun bu şekilde yatan aracı vardır.
Örneğin 2 sene önce boyasız kazasız 1.6 ies aldık 50 bin küsürde.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
izmir-seferihisar muhabere taburunda da 4,000 küsür km de toros varyakından görunce bi şok olmustum ama cıkıyor işte sagdan soldan böyleleri
![]()
Vay bee![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Sağ dikiz aynasının opsiyon olduğu zamanlardan nerelere gelmişiz vay be![]()
valla özenmedim değil alan kişini yüzünün gülmesinden belli klasik araçlara meraklı birir olduğu kaça aldı acaba benim merak ettiğim konu bu.İnş orjınalıne uygun bırakır gidipte sağ ayna ya da geri vites lambası takmaz bende de ılk defa bizim boyattığımız kaportası gram işlem görmemiş 76 anadol var ama bunun yanın da esamesi okunmaz![]()
O adam ben olmalıydım
Bayılıyorum böyle düşük km'li orjinal arabalar.
Marka model ne olursa olsun.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Böyle arabalar garajlarda var gerçekten arkadaşımın dedesinde 2 araç var biri 88 yada 89 190 beyaz renk kışın takoz üzerinde yılda bir kere yalovaya gitmek için çıkıyordu araba zannediyorum son 10 senedir onun içinde çıkmıyor tahmini km 30.000 civarlarındadır... bir diğer 97 corolla onunda kmsi 20.000 civarında her ikiside kapalı garaj arabası...
Bu araba da ise keşke o halatları çamurluklara öyle bağlamasalardı.
Arabayı vıncle kaldırmışlar son dk haberlerde gördüm camurluklar pert
Anadolu Ajansı - 34 yıldır garajda bekleyen otomobile 15 yıllık çabayla kavuştu - GİRESUN | Mynet Dizi
borcu olmamasının sebebi geçici plaka olmasıymış. Alan kişi belli ticaret için almış,Yakında kıskanma favorılerını paylaş konusun da goruruz ilanınıcanım sağ çamurluk ne hala gelmiş aslında ordan vinc yardımı olmadan cıkardı gibime geliyor
Çamurluğun ezilmesi hiç bir şey farkettirmez çünkü zaten çürükleri bol bol mevcut resimlerden görüldüğü kadarıyla.
Ön kaput ucunda bir çürük olmuş, uzay boşluğu gibi.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)