Herkez hizliymis :)
Printable View
Herkez hizliymis :)
Denizli de Dbs ile denemişti sanırım K yanlışmı hatırlıyorum K daha hızlıydı sanki.
su tsi ler denesede kim en hizli gorsek :)
cekırdek elımde sayfayı refleshleyıp duruyorum serdar nıye benzın yok? kardes sende antaladan cık gıt ıstanbula:)
sercandan atara atar k polo nerdesın benzın paranı tech aılesı olarak toplıcazz gıt ıstanbula:)
yardim yapalim denesin su tsi ler :)
evet bence de tsi ların toplayacağınız yardıma ihtiyacı vardır...
hey Allah'ım...
ben kanatlılardan aşşa denemiyorum :D cansın sen anladın inceyi :D
muhabbet sarmaya basladı :) cay bırazdan demlenır
Bu tavırda bi insanla gececegimi bilsem denemem.
Varsın en iyi giden yuruyen o bilinsin.
Hayırdır yaa bu ne atar gider
Tamam iyi hoş en yuksek hp li gti sensin maassallah allah nazarlardan saklasinda sadecd kagit ustunde olmuyoe bu iş koşturarak belli olur
Örnek semii rocco dynosuda var videolarida var.
İl il semt semt turne yapip bence tsi larda king lider başarılı artik hangi tabir uygunsa serdar kardeşimdir eşi benzeri yoktur
Aranızda husumet var belli ayni ildesiniz burdan hic atara gidere laf sokmaya hic gerek yok
Bu arada engin 228 yakıtlimi yakitsizmi ?
en buyuk benım kı vıdeo cekıp koyımmı:)
samet.
valla sımdı geyık yapacaz dıye K ya hep yuklendıkte belkıde adam cıddı cıddı serdarı gececek serdarda gecılecegını anlayınca R yapıordur arkadasta o yuzden atarlanıyordur var cunku ole adamları gorduk bu ortamda gecınce vıdeolar atılr-ır gecıldıgınde vıdeo attın mıkotu olursun serdar ustune alınma ıhtımallerı soyluyoruz deneyın artk vıdeoları gorelim cekırdgım bıttı...
Bravo inanmış arkadaş baya atarlı
http://www.techturkey.com/forum/vide...r-golf-17.html
post 316
özgün kendisi yazmış dbs polo 229 hp 230 arası cıkardı diyor nasıl oluyorda hp olarakta siz fazla cıkarmış oluyorsunuz ???? serdarın dyno yu ilk agızdan duyduk sizinkini görebilirmiyiz yüklermisiniz fotografları iddanızda ne kadar doğrusunuz..
k polonun sahibi kaç yaşında yazabilirmisiniz?
şampiyonlar ligi karışacak yine güzel bir hakem atansın bu maça :)
Tüm sayfaları okumak istemeyenler için gelecekteki sayfaları da öngören bir outline çıkardım.
Bir atarın discography'si.
X : Selam, King ben, atara atar !
Y : A.s , ne kingi Burger King' mi, tekken de ki King mi ?
x : Nein! King of Tsi (Turbo Spec Insane )
y : En hızlı benim,ayık olun
z : Anahtarınızı alırım, kanatlı kanatsız 2'de 80 de : )
d : Asıl king benim, en çok bana atar yapcaksınız !Saksı degilim ben.
şakşak spec : Tr'de gerçek king, tekken de ki Armor King soyundan gelen 'Zart kardeşimin kankası zor bro'dur.
t : şakjşkaşldşdkgş turboyken nerdeydiniz.
f : vti alır
Anıl : Kingopolo bendeyken nerdeydiniz ? :)
g : Kara murad benim !
Mod : Deneyecekseniz tantana etmeden deneyin
+10. sayfa : Konu bir sene sonra yine atarlı bir newbie king tarafından hortlatılmak üzere database'in derinliklerine yolculuga çıkar.
antalyadaki polo gti savaşları çok sert geçiyor, k gtiyıda boşlamayın bence dbs ile ciddi denemeleri var antalyada bizim gördügümüz.
Bukadar büyütmeye ne gerek var adam denemek istediğini sölemiş türkiyeyi gezicek hali yok sonuçta ortak biyerde buluşulur denenir bukadar uzatmaya ne gerek var
bana leonu sattırıp polo gti aldıracaksınız en sonunda bu tsi denemeleri için sırf :D sonra yoldan geçene atar gider :D
derin araştırmalarım sonucu: polo gti a binenlere cesaret doğuştan on geliyor belli ki.
onu bunu bosver, Antalya her anlamda hızlı be kardeşim:) korkarım.
düzgün bi deneme isteği sonrasında gelen tahrikler :)
semii kanka kafaya oynamak için bi liste varsa yazılsın oradan en alt seviyeden başlatısın :D
Yaşını sordum cunku yazıyı yazan uye değil belkı yası buyuk belkı yası kucuk bunu ogrenmek ona gore yazmak ıcın. neyse uzatmanın bı manası yok
Beyler öncelikle hayırlı cumalar! herkes arabasına güvenıyor hepinizin arabasına maşallah adam inanmış veya ınanmamış aranızdakı öZel sorunları foruma yansıtmayın bence!Şu an dbs ve k polo antalya da ikamet ediyor eğer arabalarınızda eksik vs bir şey yoksa ctesi gecesi ***** yerde buluşur denenir nihayetınde iki araçta ecufast yazılımlı geçmişte yenilmiş içilmiş birlikte turnelere gidilmiş vs vs yazmakla bitmez x sebepten de araya soğukluk girmiş olayı kan davası gibi uzatmanın bir manası yok araçlar denenir belki de sonra eskı günlerdeki gibi yenilir içilir veya yarışılır evli evine köylü köyüne gider adamakıllı go pro kayıt yapılır kurallar başta belirlenir yok 2.kornada bastı yok rüzgar yaptı neyse yarıştıktan sonra tartışılmasın kalp kırmaya değmez önümüz bayram serdar'da engin'de iyi insanlardır....kazasız belasız cezasız günler....
abi siz dost değilmiydiniz yaa şimdi birbirinize dikeltmişsiniz.tuhaff
Geceden beri baya bir sevgili arkadaşlarımız benzin paramıza kadar toplamışlar benim için siz cok sağolunda önüme akdeniz bölgesinden birtane arac koyanadınız nedenki yarısın sonunda bu kadar atarınıza nasıl bir cvp vereceksiniz merak ediyorum :)
En hizli sizsiniz diye milletin ayaginiza gelcek hali yok tabirlar hoc hos degil
Yan koltumdan vidyo ceken arkadaşlar kendilerini cok cabuk unutmuşlar arkaşlarını gecerken gülüyorlardı simdi ise bana burdan laf yetiştiriyorlar bence yola cıkıp kimse iyi onunla yarışmak istiyorum arkadaşlarım :)