İstnbulda yağmur var beyler dyno savaşlarına devam
Printable View
İstnbulda yağmur var beyler dyno savaşlarına devam
Hoşgeldin engin :)
Yarın antalya da dbs ile denenebilir..kendini kanıtlamış bir polo :)
Bende Aynen size Katılıyorum önce Antalya ve akdeniz bölgesindeki hızlıyı belirleyelim sonra zaman içersinde yollarımızın kesiştiği noktalarda Tr geneli denemeler yapılabilir.. ilk postumda yazdım ama konu biraz farklı noktalara gitmeye başladı. yeni üyeyim daha tanışmadığım insanlar ile klavye üzerinde savaşmak saçma olur. tekrar diyorum antalyadaki tsi rocco gti varsa denemek istiyorum. sonrada Tr geneline açılırız diye planlamaktayım. @Gko @cem_subası.
Hoşgeldin Engin. Tayland tatili dururken ne işin var atarla giderle rahatla biraz :) Engin kardeşimiz gayet mütevazi bir insandır. Net ortamı konuşmalar farklı anlaşılabilir. Rekabet güzel bir şey fakat aşırı hırs' a hiç gerek yok. Engin Tayland ı unutma :)
Engin selamlar ,
Konya ya gelir misin ?
DBS de orda olacak sen de gel , nasipse ben de orda olacağım.
http://img94.imageshack.us/img94/4684/jhvi.jpg
bunun gibi :D
2 araclada deneyen biri olarak k polonun daha hızlı oldugunu görduk bizzat kendimiz o yuzden denenmemiş yarışın sonu belli olmaz k polo en hızlıyı belirleyelim diyo sundan yada bundan hızlıyım demiyo adaşım...
Penguenhakan Konya ya gelecekmiş.
Git onla dene.
Kendini kanıtlamış olursun.
Geçersen Antalya'daki kişilerle denersin
sınıfa yeni bir öğrenci gelir, herkes onu dışlar kötü davranır..ona benzedi :D
slm adaş sıkıntı yok kimsenin plakasını yazmadık ismini vermedik beni bugune kadar polo grubunda gecen olmadı burda yorum yapan arkadaşarımızın bir coğu biliyor bunu bilmeyenlerde bugun antalyada baya bir arastırma yapılmış k polo için sonrasında bu bölgede halen bir tane yarısacak polo bulamadım ben ihsallah yarın aksama kadar kepezde yarısacak arac buluruz :)
lan çakal senin o zaman yanındaydım çünkü seni adam yerine koymuştum. ama yanlış yapmışım hala geçtim diyorsun 2. kornada bastım uyanıklık yaptım ama dbs yi yine de geçemiyorum kendimi kandırıyorum. diyemeyecek kadar acizsin
bir insan yemek yediği kaba sıçıyorsa o insandan hayır gelmez
ümit kardeş ağzının tadıyla konuş sana lafan atan yok önce polo gti al sonra karsıma cık beni sustur madem bu kadar atarlısın 20 nin üzerinde rol yaptık bugune kadar diyelimki ben 2 kornanızda bastım hepsindemi bunu yaptım
1 tane vidyo atamazsınız beni gectinize ramen burda kimseyi kandırmayın bosuna bende okadar cok vidyo varki atacak ama adamım işte cünkü serdarın en son istanbula gidinceye kadar olan yarışlardı bunlar simdi yazılımı değişti bu haliyle hiç yarışmadık bende diyorumki adını koyalım artık benim okul sezonumda yoğunluğum davet edipte gelemedim için kimse benim kactımıda düsünmesin serdar gecer ben gecerim önemli olan sonucu kabullenmek
ya bıseyı merak ettım bu hırs neden kardes?...
atarını yaptın aracı olan yazdı...
lutfen ortam bozulmasın ;)
engin benim seni susturmam için polo almama gerek yok CZT senin çeneni kapatmaya yeter denemesi bedava çık gel hemen deneyelim
kepezde bekliyorum seni
biz seni kaç kere davet ettik gel yarışalım diye hangisine geldin ancak içki masasından kalktıktan sonra yarışalım demesini bilirsin
Sen ne yedin Engin biz senle nezaman yarıştık biz senle nezaman yarış adı altında denedik hep yedik içtik çıktık gazladık öylesine sana dükkanımı actım yakıt koydum arabana biliyorsun Abin İlker vardı hatırlıyorsan sana işi öğretmeden önce yukarıda bp nin önünden geçerken 5 boy varmıydı. Herkes vardı orda hatırlıyorsan .sonra yakıt koymaya başladık beraber yürüdük ama uzunda hep ben öndeydim yarım arabada olsa meraklanma seninde defterini dürücem öyle yemek masalarında alkol alıp gazlamaya benzemeyecek bu sefer beni gectiysen seni kardeşim gibi görüp araba servisten çıktığı zaman denememizde idi sonra seni arabama aldım sıkıntıyı gördün vitesler gecmiyordu seninle yarışıcam meraklanma ama zamanı gelince yazarım
yarını beklemeye gerek yok sana bu akşam çakıcam eğer yiyorsa çık gel yarın bizi bekleme konyaya gideceğiz draglara eğer tolyenin yoksa biz veririz sana alışkın zaten
bu aracın yazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo işte
ben senden bugune kadar ne zaman tolyen istedim bilader evet aldım serdardan parasınıda verdim ama unutmaki kumlucaya giderken yarışa benim sana verdimi unuttun galıba bence bu konulara girmeyelim gerek yok helal hos olsun sana
hadi seni bekliyorum yukarıya çıkıyorum giderli arabanı al gelde yarışalım
10'dan geriye doğru sayıyorum
3 kuruşluk teneke parçaları için seviyenin bu derece düşürülmesi olmamış ... YAZIK ....
sen ancak böyle kancık dövüşürsün kumluca bana 120 km antalya sana 30 km hem burda uzuna doğru basarız belki araban yürür
daha öncede millet sana atar yaptığın da ben denizli düzlüğü harici yarışmam demiştin milletin işi gücü yok denizliyemi gidecek antalyadan
sen dua et serdar denizlide o cupra ile 3 kere deneyerek şişirdi yoksa o cupra senin içinden geçerdi
gerçekleri gör artık
9
Gelin gelin bekleriz yolumuz müsait :D