çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama birazda dikkatli kararlar vermek gerekiyor sanırsam..
Printable View
çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama birazda dikkatli kararlar vermek gerekiyor sanırsam..
herkesin yorgan ve bacak boyu farklıdır o yüzden öneri tavsiye gaz verirken ve alırken dikkatli olmakda fayda var :)
ankaranın yapısı farklı istanbul gibi kim kime dum duma değil..
Ondan sonrada nıye makıne tasıyosun dıyorlar
Al iste bunlar ıcın
Bıçaklamadan dolayı tutuklanma olmuyor malesef davacı olursanız en fazla karşı tarafa ufak bir para cezası ve aracın maddi hasarı karşılanır.
Gülüyorum sadece 2008 yılında adamın biriyle kavga ettim vurmadım bile o derece suratı kızardı diye gitti rapor aldı mahkemeye çıktık kaçak internet cafe işlertiyordu binanın altında neyse mahkeme hem onu attı binadan hemde bana 500 tl para cezası verdi o şerefsiz yüzünden 5 yıl sonra binbir zahmetle arayıp bulduğum herşeyiyle anlaştığım yabancı bir firmaya sicilimde adam yaralama yazdığı için giremedim.
O polis kimse allah onada yaşatsın bırak uğraşma diyebilecekmi bakalım geçmiş olsun arkadaşım0
adaletini si... ülkesi
Hayyam Gariboğlu Sümerbank’ı 103.5 Milyon dolara satın aldı ve Poaş’ın özelleştirme ihalesinde 1.6 Milyar dolarlık teklifle en yüksek teklifi yaptı.
Romanya’nın en büyük beşinci rafinerisi olan Petromidia’yı bu yılın Ocak ayında 450 milyon dolara satın aldı.
Bu yılın Ocak ayında 50 milyar lira sermaye ile Ceyhan Holding adında bir şirket kurdu
29 Ocak— İstanbul DGM Cumhuriyet Savcıları Ercan Cengiz ve Ahmet Ayvaz’ın hazırladığı ve bugün basın mensuplarının elde ettiği 48 sayfalık iddianamede, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı ve Sümerbank A.Ş “Şikayetçi”, 245 kişi “Mağdur”, Hayyam Garipoğlu ile babası ve 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu toplam 38 kişi de “Sanık” sıfatıyla yer aldı.
Bunlara mı gayrimeşru demiyorsun :) aslında bır yonden meşru yollarla dolandırıyorlar :) herneyse mevzu karabulut olayı değil ama bence bir yol bulunmalı
bu işin peşini bırakmamalı orda hayatı söz konusu bu o adamın yanına kar kalmamalı öyle zenginlikle olmuyor bu işler tatlısesde zengin adamın biri çıkar neyse bence hukuki olarak hakkını ara sen kardeşim derim yinede
yav bu adam kim ismini niye yazmıyosunuz şunun neden korkuyosunuxz
Gayrimeşrudan kastım adam yaralama, çek senet, ihaleye fesat vb bunlar suandaki profile uygun icraatlar. Hayyamdaki kolpa ayrı. O yuzden dedim. Keske gücü olsa da oda gtse saplasa. Malesef bu yoksa hukuki olarak bişey yapamayacagini, aksine karşı tarafı sinirlendirip bilenecekleri gercegi ağır basiyor benim gözümde. Tabi seninkide bir fikir benimkide. Çok doğal farklı olmamiz :)
Sonuç olarak ınşallah en hayırlı sekilde sonuçlanır bu olay.
kimse hiçbirşeyden korkmuyor. ancak adam holding sahibi. ismi internette geçen sayfaları medya takip merkezi takip edip önüne sunar.
şuan mahkemelik olan bir olayla ilgili burda isim vermek pek kanuni değil o yüzden yazılmıyor ismi.
kimsenin korktuğu filan yok yani. sonuçta adama hepimiz sayıp sövüyoruz burda. durup dururken haklıyken suçlu durumuna düşmemize gerek yok.
istanbul olsa aklıma laz ziya geliyor
6 kişiden öldüresiye dayak yedim 15 gün yatakta kaldım. Adamları gidip evlerinden almadılar. Bi tanıdık bulup karakola aldırdık. Sabaha hiç birşey olmamış gibi çıktılar. 2 yıl dava sürdü banada yaralama cezası verdiler. Bu ülkede kimse adaletten polisten haktan bahsetmesin. Gücün çevren varsa sana birşey olmaz istediğini yaparsın aldırırsın. Normal vatandaş isen polis bile senle uğraşmak istemez.
Irak’ta 350 milyon dolarlık proje yapıyor, korumalara ayda 100 bin dolar ödüyor - Hürriyet
kardeşim sen bu adam dan mı şikayetci olucaksın ben mı yanlıs anladım
yanlış anlamadıysam eger bu adamsa canını kurtardıgına şükret boşver unut gitsin burda bekara karı boşamak kolay burda gazı alır gider şikayetci olursun adamdan ayagına sıkarlar sonrada ayagıma sıktılar ne yapmalıyım diye konu acarsın
bence hic bulaşma mutlak güç paradır bu adamda da bokk gibi para var anlaşılan
bu ülkede adalet yok o yüzden en güzeli boşvermek zaten ne zaman böyle azmış birinin haberini duysam kısa bir süre sonra saçma sapan bir yerde gebermiş veya çok zor durumda oluyor.Allahın adaleti en güzeldir boşverin..
geçmiş olsun ailen nerede..bu olaylardan sonra onların tutumu nedir?
hayırlısı buymuş
2011 de 18e yeni girdim 89 lu bi genç kız arkaşıma baktın bahanesiyle geldi boğazımı tuttu kıza kendini göstermek için yaptı ve ben kızı mahkemede gördüm ilk kez neyse boğazımı sıkınca küfür falan etti ben alttan alıyordum en sonunda dayanamayıp vurdum yere düştü yerdeyken tekmeledim küfürleri çok zoruma gitti kolu falan çıkmış hastaneye gitmiş ben ordan uzaklaşınca polisler ifadesini almış beni çağırdılar bende ifade verdim cocuk şikayetçi değil bende olmadım kamu davası falan derken 2 kez hakim karşısına çıktım hakim 8 ay hapis cezası verdi yaralamadan. hükmün açıklanıp geri bırakılması kararını verdi. sabıkam yoktu yatmadan yırttım. sicilimde yaralama yazmıyor sabıkamda çıkmıyor bakalım hayatıma engel olacak mı bu karar
öyle şerefsizler var ki o.cocugu benim kıza bakmadığımı bildiği halde geldi beni tahrik etti ben yaşı büyük diye abi bile dememe rağmen o şekil davrandı Allah'a havale ediyorum artık eğer bu karar önümde bi yerde aynı sizde olduğu gibi engel olursa çok anarım o şerefsizi ben hakime boğazımı tuttu küfür etti desemde sonuç değişmedi
ben olsam hiç uzatmazdım ne medya ne mahkeme falan bu ülkede haklı olan kaybediyor
Vay arkadaş o kadar adam olmuş hatunun yanında böle hareketlerde neymiş. Bence dibine kadar zorlamalısın. Medya, üst makamlar, savcı mavcı ne geliosa yapmalısın. Yaşanmaz oldu ne hale geldi memleket ya.