İsim benzerliği olabilir mi?
Printable View
İsim benzerliği olabilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun.Böyle isimli bir adamın adi bir yaralama olayına karışması şaka gibi.Bu tarz adamların dilinden ya aynı tarz adamlar anlar ya da sineye çekersiniz çünkü siz polisle mahkemeyle üstüne gittikçe onlar daha çok hırslarıp olayı büyütebilir.Ama bu sizin hukuki yollardan bir sonuç alamayacağınız anlamına da gelmez.
Polis ile uğraşma.
Direk hastane raporu ve diğer evraklarınla bir avukata git ver savcılığa gitsin...
Yada çapın yetiyorsa su testisini su yolunda kıracaksın!
benzer bi olay arkadasımın basına geldi, tasıma ruhsatlı silahı var. takip ediyolar bunu arabada tek görünce azcık maddi durumu iyi birisi akıllarınca durdurup para alacaklar gasp etcekler yani. önüne kırıp durduruyo 4 kişi inince bu olayı anlayıp çıkarıp camdan üstlerine doğru sıkmaya başlıyo bitanesinin bacağından birinin omuzundan vurup karakola kaçıyo olayı anlatıyo diğerlerini aldılar şuan hapisteler bildiğim kadarıyla.
geçmiş olsun allahtan daha büyük şeyler yaşanmamış
Öncelikle geçmiş olsun,yorumların hepsini okumadım fakat bazı yorumlarda adı geçen şahısa hakarete varan kelimeler kullanılmış. Eğer adam interneti kullanıyorsa ki google'a yazdığınızda techturkey'de çıkıyor,şikayetçi olma ihtimali var bence haklıyken haksız duruma düşmeyin biraz daha dikkatli yorum yazmalıyız. Umarım en kısa sürede başınıza daha fazla bela almadan çözersiniz olayı.
Biber gazı yada elektro şok taşımak şart oldu anlaşılan
birgün yanlış birine denk gelir, çeker sıkarlar kafasına sonra cesedini bile bulamazlar o adamın. birgün bedelini birileri ödetir. eğer böyle mevzuları çoksa..
özet olarak fazla irdeleme sonucu çıkıyor burdan,
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ve atlattığınla kal. bu gibi işler özellikle yargı süreci hiçbirşey olmasa bile git geli adamı kendinden geçirir.
çek sineye olmuş bitmiş de işin içinden çık. herkesin başına bu kadar trajik olmasa da benzer olaylar geliyor, bu gibi durumlarda "sineye çekmek" en güzeli.
korkmayın ve ne gerekiyorsa yapmaya çalışın emin olun sizi güçlü gördüklerinde bence daha fazla korkacaklardır birde medya ya duyurma olayı aklma geliyor.
Bu arada böyle tipler karşındakinin savuncak birşey olmayınca dayıdırlar.Biraz korunaklı gezersin sıkıntı olmaz
daha önce de bu kounda yazdım, başına belanın büyüğü denk gelmiş... aynı şey benim başıma gelse kişinin kim olduğunu öğrendiğim anda sevdiğin insanlar için geri vites yapardım. açık konuşmak gerekirse bu işten yasal yoldan haklı bile çıksan rahata ermiş sayılıcağını sanmıyorum. az önce diğer konu da izledim ve olayın büyümesi halinde başına gelmesi muhtemel bir olay olarak aklıma geldin.
saniye "1.40"
Стрельба � автомата на Подоле. 3.10.2013 - YouTube
bence en iyisi yüzyüze görüşmek. fikri çokta farklı değil "kusura bakma" demezse de uzatmadan yaşamına devam etmek en mantıklısı.
öncelikle geçmiş olsun,
ben "sineye çek" diyen arkadaşlara katılmıyorum.
hükümetler değişiyor, sermaye el değiştiriyor, hep olan yine olucak
bu adamın bugün güçlü olması yarın da güçlü olucağı anlamına gelmez
adı ile, bırak sade vatandaşı, iş adamlarını & bürokratları dahi titreten o meşhuuur mafya babalarından kaçının borusu ötüyor şuan?
Haklıysan korkma, hak seni korur..
ama hakkımı arıcam diyorsanda kendi başına usulsüz yordamsız iş yapma derim, tuttuğunu koparan iyi bir ceza avukatı vasıtasıyla olayı yargıya taşırsan çözersin sanıyorum
vardır sitede hukukçular, fikir vericeklerdir
Hakkınızda hayırlısı
geçmiş olsun.. Adamın maddiyatlı ve güçlü birisi olduğu belli polisle falan çözülmez. Polis onların adamı bu ülkede halkın değil. Ben olsam işin peşini bırakmazdım teksasta da yaşamıyoruz sonuçta. Ya direk adamla irtibat kur git görüş konuş alkolsüz olduğu için hatasını fark edecektir. Yada direk savcılığa git suç duyurusunda bulun derim
ne sineye çek , ne medyaya ver ,,,, ayık kafayla oğlu ve kendisiyle görüş en iyisi.Çok geçmiş olsun
Eğer derdini anlatmak istiyorsan adamla bi görüşme ayarla dök içini anlarsa anlar anlamazsa yapacak birşey yok.Belliki adam kuvvetli hakkını arasan da birşey çıkmayacaktır.Sana birşey olursa arkada sevdiğin , ailen kalır. Bir daha düşün. öfkeyle kalkan zararla oturur.
adamla görüşme yapınca ne söylemesi gerekiyor adama?
bu işler böyle olmaz ya herro ya merro
ya 50 bin tl yada 0 tl iyi düşün. adam konuşsa ogün konuşurdu seninle
yorumlarda dıkkatımı ceken yası 30 dan buyuk olanlar ucuz atlatmıssın hayata devam et demiş 30 dan ufak olanlar gazman olmus yasım 30 dan buyuk arkanda uzulecek kımsen varsa bosver derım he yok arkamda kımse tek yasıyorum dersen gaza gelebilirsin bence burası turkiye hicbir iyilik cezasız kalmaz .
ben özel bir tv kanalında çalışıyorum istanbul da.
üstadım, trt ve ya yanlı özel kanallar sana yardımcı olmaz haberin ola.
kimse başbakanın safında yer alan birine karşı haber yapmaz şu dönemde.
isim vermiyim ama yandaş olmayan kanalları ara bence onlar zaten dünden razı bu tarz haberlere.
yanlı dan kastım adamı biraz araştırdım konuyu da başından beri okuyorum, bu adam hükümetin safında yer alan bir adam.
konu ne oldu acaba ?