User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
175 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: BiÇaklanma olayi yardim

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama birazda dikkatli kararlar vermek gerekiyor sanırsam..
    ig: erayender

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin yorgan ve bacak boyu farklıdır o yüzden öneri tavsiye gaz verirken ve alırken dikkatli olmakda fayda var
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaranın yapısı farklı istanbul gibi kim kime dum duma değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondan sonrada nıye makıne tasıyosun dıyorlar
    Al iste bunlar ıcın

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıçaklamadan dolayı tutuklanma olmuyor malesef davacı olursanız en fazla karşı tarafa ufak bir para cezası ve aracın maddi hasarı karşılanır.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gülüyorum sadece 2008 yılında adamın biriyle kavga ettim vurmadım bile o derece suratı kızardı diye gitti rapor aldı mahkemeye çıktık kaçak internet cafe işlertiyordu binanın altında neyse mahkeme hem onu attı binadan hemde bana 500 tl para cezası verdi o şerefsiz yüzünden 5 yıl sonra binbir zahmetle arayıp bulduğum herşeyiyle anlaştığım yabancı bir firmaya sicilimde adam yaralama yazdığı için giremedim.

O polis kimse allah onada yaşatsın bırak uğraşma diyebilecekmi bakalım geçmiş olsun arkadaşım0

adaletini si... ülkesi

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunerviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer yaralanan kişide hayati organlarında yaralanma yada kırık gibi şeyler yoksa basit yaralama olarak serbest yargılanıyor bildiğim kadarıyla.

Bu nasıl hukuk la? Belgelerle eski genelkurmay başkanı darbe yapabileceğini ispat sayıp ömür boyu hapis verebiliyorsun, fakat sana bıçak sokan adamın seni öldürme değil de yaralama amacı güttüğünü düşünüp salıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O adamın sülalesi boş mu durur sence ? Münevver olayı ayrı. Gayrimeşru koşturan bi adam değil hayyam gariboglu. Olayda çok afişe oldu ve emin ol o adamın arkasında durcak köpek çok olmasina rağmen hatalı oldukları icin duramamislardir. Para olan heryerde gayrimeşru vardır. Hele bizim ülkemizde. Madem her baba içerde neden heryer ozellikle ankarada aşiret kaynıyor ? Amerika ıngiltere ne bileyim hukuk sisteminin oldugu bi ülke olsak neyse ama malesef öyle bi ulkede değiliz. 10 dk da o adamın akrabası evi bulur ve mevzu cooookk buyur. Kanallara da söylese sabrederler 1 sene sonra da olsa gelir çok büyük olay çıkarırlar. Bence hiç bulasma. Sevgiline vs zarar verseler neyse o zaman git gırtlağına sok sende ama öyle bi olayda yok. O yuzden yapma kardesim.
    Hayyam Gariboğlu Sümerbank’ı 103.5 Milyon dolara satın aldı ve Poaş’ın özelleştirme ihalesinde 1.6 Milyar dolarlık teklifle en yüksek teklifi yaptı.

Romanya’nın en büyük beşinci rafinerisi olan Petromidia’yı bu yılın Ocak ayında 450 milyon dolara satın aldı.

Bu yılın Ocak ayında 50 milyar lira sermaye ile Ceyhan Holding adında bir şirket kurdu
    29 Ocak— İstanbul DGM Cumhuriyet Savcıları Ercan Cengiz ve Ahmet Ayvaz’ın hazırladığı ve bugün basın mensuplarının elde ettiği 48 sayfalık iddianamede, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı ve Sümerbank A.Ş “Şikayetçi”, 245 kişi “Mağdur”, Hayyam Garipoğlu ile babası ve 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu toplam 38 kişi de “Sanık” sıfatıyla yer aldı.

Bunlara mı gayrimeşru demiyorsun aslında bır yonden meşru yollarla dolandırıyorlar herneyse mevzu karabulut olayı değil ama bence bir yol bulunmalı
    bu işin peşini bırakmamalı orda hayatı söz konusu bu o adamın yanına kar kalmamalı öyle zenginlikle olmuyor bu işler tatlısesde zengin adamın biri çıkar neyse bence hukuki olarak hakkını ara sen kardeşim derim yinede

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav bu adam kim ismini niye yazmıyosunuz şunun neden korkuyosunuxz

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı haydogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayyam Gariboğlu Sümerbank’ı 103.5 Milyon dolara satın aldı ve Poaş’ın özelleştirme ihalesinde 1.6 Milyar dolarlık teklifle en yüksek teklifi yaptı.

Romanya’nın en büyük beşinci rafinerisi olan Petromidia’yı bu yılın Ocak ayında 450 milyon dolara satın aldı.

Bu yılın Ocak ayında 50 milyar lira sermaye ile Ceyhan Holding adında bir şirket kurdu
    29 Ocak— İstanbul DGM Cumhuriyet Savcıları Ercan Cengiz ve Ahmet Ayvaz’ın hazırladığı ve bugün basın mensuplarının elde ettiği 48 sayfalık iddianamede, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı ve Sümerbank A.Ş “Şikayetçi”, 245 kişi “Mağdur”, Hayyam Garipoğlu ile babası ve 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu toplam 38 kişi de “Sanık” sıfatıyla yer aldı.

Bunlara mı gayrimeşru demiyorsun aslında bır yonden meşru yollarla dolandırıyorlar herneyse mevzu karabulut olayı değil ama bence bir yol bulunmalı
    bu işin peşini bırakmamalı orda hayatı söz konusu bu o adamın yanına kar kalmamalı öyle zenginlikle olmuyor bu işler tatlısesde zengin adamın biri çıkar neyse bence hukuki olarak hakkını ara sen kardeşim derim yinede
    Gayrimeşrudan kastım adam yaralama, çek senet, ihaleye fesat vb bunlar suandaki profile uygun icraatlar. Hayyamdaki kolpa ayrı. O yuzden dedim. Keske gücü olsa da oda gtse saplasa. Malesef bu yoksa hukuki olarak bişey yapamayacagini, aksine karşı tarafı sinirlendirip bilenecekleri gercegi ağır basiyor benim gözümde. Tabi seninkide bir fikir benimkide. Çok doğal farklı olmamiz

Sonuç olarak ınşallah en hayırlı sekilde sonuçlanır bu olay.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav bu adam kim ismini niye yazmıyosunuz şunun neden korkuyosunuxz
    kimse hiçbirşeyden korkmuyor. ancak adam holding sahibi. ismi internette geçen sayfaları medya takip merkezi takip edip önüne sunar.

şuan mahkemelik olan bir olayla ilgili burda isim vermek pek kanuni değil o yüzden yazılmıyor ismi.

kimsenin korktuğu filan yok yani. sonuçta adama hepimiz sayıp sövüyoruz burda. durup dururken haklıyken suçlu durumuna düşmemize gerek yok.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul olsa aklıma laz ziya geliyor
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl hukuk la? Belgelerle eski genelkurmay başkanı darbe yapabileceğini ispat sayıp ömür boyu hapis verebiliyorsun, fakat sana bıçak sokan adamın seni öldürme değil de yaralama amacı güttüğünü düşünüp salıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
    6 kişiden öldüresiye dayak yedim 15 gün yatakta kaldım. Adamları gidip evlerinden almadılar. Bi tanıdık bulup karakola aldırdık. Sabaha hiç birşey olmamış gibi çıktılar. 2 yıl dava sürdü banada yaralama cezası verdiler. Bu ülkede kimse adaletten polisten haktan bahsetmesin. Gücün çevren varsa sana birşey olmaz istediğini yaparsın aldırırsın. Normal vatandaş isen polis bile senle uğraşmak istemez.

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google a ''15 koruma 100 bin dolar'' yazınca çıkıyor beyler.

Irak’ta 350 milyon dolarlık proje yapıyor, korumalara ayda 100 bin dolar ödüyor - Hürriyet

kardeşim sen bu adam dan mı şikayetci olucaksın ben mı yanlıs anladım
    yanlış anlamadıysam eger bu adamsa canını kurtardıgına şükret boşver unut gitsin burda bekara karı boşamak kolay burda gazı alır gider şikayetci olursun adamdan ayagına sıkarlar sonrada ayagıma sıktılar ne yapmalıyım diye konu acarsın
    bence hic bulaşma mutlak güç paradır bu adamda da bokk gibi para var anlaşılan
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede adalet yok o yüzden en güzeli boşvermek zaten ne zaman böyle azmış birinin haberini duysam kısa bir süre sonra saçma sapan bir yerde gebermiş veya çok zor durumda oluyor.Allahın adaleti en güzeldir boşverin..

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ailen nerede..bu olaylardan sonra onların tutumu nedir?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Irak’ta 350 milyon dolarlık proje yapıyor, korumalara ayda 100 bin dolar ödüyor - Hürriyet

kardeşim sen bu adam dan mı şikayetci olucaksın ben mı yanlıs anladım
    yanlış anlamadıysam eger bu adamsa canını kurtardıgına şükret boşver unut gitsin burda bekara karı boşamak kolay burda gazı alır gider şikayetci olursun adamdan ayagına sıkarlar sonrada ayagıma sıktılar ne yapmalıyım diye konu acarsın
    bence hic bulaşma mutlak güç paradır bu adamda da bokk gibi para var anlaşılan
    Katiliyorum
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gülüyorum sadece 2008 yılında adamın biriyle kavga ettim vurmadım bile o derece suratı kızardı diye gitti rapor aldı mahkemeye çıktık kaçak internet cafe işlertiyordu binanın altında neyse mahkeme hem onu attı binadan hemde bana 500 tl para cezası verdi o şerefsiz yüzünden 5 yıl sonra binbir zahmetle arayıp bulduğum herşeyiyle anlaştığım yabancı bir firmaya sicilimde adam yaralama yazdığı için giremedim.

O polis kimse allah onada yaşatsın bırak uğraşma diyebilecekmi bakalım geçmiş olsun arkadaşım0

adaletini si... ülkesi
    hayırlısı buymuş
    2011 de 18e yeni girdim 89 lu bi genç kız arkaşıma baktın bahanesiyle geldi boğazımı tuttu kıza kendini göstermek için yaptı ve ben kızı mahkemede gördüm ilk kez neyse boğazımı sıkınca küfür falan etti ben alttan alıyordum en sonunda dayanamayıp vurdum yere düştü yerdeyken tekmeledim küfürleri çok zoruma gitti kolu falan çıkmış hastaneye gitmiş ben ordan uzaklaşınca polisler ifadesini almış beni çağırdılar bende ifade verdim cocuk şikayetçi değil bende olmadım kamu davası falan derken 2 kez hakim karşısına çıktım hakim 8 ay hapis cezası verdi yaralamadan. hükmün açıklanıp geri bırakılması kararını verdi. sabıkam yoktu yatmadan yırttım. sicilimde yaralama yazmıyor sabıkamda çıkmıyor bakalım hayatıma engel olacak mı bu karar
    öyle şerefsizler var ki o.cocugu benim kıza bakmadığımı bildiği halde geldi beni tahrik etti ben yaşı büyük diye abi bile dememe rağmen o şekil davrandı Allah'a havale ediyorum artık eğer bu karar önümde bi yerde aynı sizde olduğu gibi engel olursa çok anarım o şerefsizi ben hakime boğazımı tuttu küfür etti desemde sonuç değişmedi
    ben olsam hiç uzatmazdım ne medya ne mahkeme falan bu ülkede haklı olan kaybediyor

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş o kadar adam olmuş hatunun yanında böle hareketlerde neymiş. Bence dibine kadar zorlamalısın. Medya, üst makamlar, savcı mavcı ne geliosa yapmalısın. Yaşanmaz oldu ne hale geldi memleket ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)