seviyorum kardesim seni :D
Printable View
Noktasız virgülsüz her kelimenin ilk harfi büyük yazılmış bir posta denk gelmiştim birgün.Gözlerim bozulmuştu okumaya çalışırken.
Vallaha öyle büyüklü küçüklü yazanları gördükçe atıyorum forumdan. Türkçe konuşamayan adam hangi bilgi ve misyon ile bilgi paylaşacak, paylaşacakta bana yada bize ne yararı olacak diğe düşünüyorum.
Hiç yazmasın daha iyi.
Bu konunun gündeme gelmesi iyi olmuş.Forumda gerçekten yaşını başını almış fakat düzgün yazamayan kişiler var.
Eğitim şart deniliyor her fırsatta oysa ilkokuldan liseye kadar Dil ve Anlatım dersi veriliyor ülkemizde.Değişen birşey yok malesef.
Gitmişim yerine gitmissim gelmissim en gıcık olduğum kelimeler.
kahrolsun BAĞZI şeyler :D
Uyarıncada yazı yazmayı sizden öğrenecek değiliz savunması başlıyor.Nerden öğreniyorlarsa bu lafları.
HERKEZZZZZZZZ !
Lütfen onun HERKES olduğunu birisi söylesin.. :(
Herkeşciler var birde :D
Herkeşe Benden Çay :D Şakire Çay Yok :D - YouTube
Sayfalar ilerledikçe imla kurallarına dikkat azalmaya başladı. :D
konu guzel ama yorumlar hos degil bakın bende dıkkatsızce yada sıze gore i,ü,ö,ç,ğ yada (,) virgül vs kullanmadan yazıyorum bu benım cahıllıgımden yada okul okumamamdan yanı dıyorya bazı arkadaslar ılk okul terk hıc ılgısı yok unıversıte okudum orta okul mezunu degılım
burada onemlı olan anlasılabılırlık herkezın kendı yazım seklı var dıye dusunuyorum bır yere cv bırakır gıbı yada turkceyı ogretır gıbı yazmak bence gereksız kı hızlı hızlı telefondan yazıyoruz cogumuz dıkkat etmeden yazmak zorunda kalıyoruz
bazıları harflerın bokunu cıkartarak buyuk kucuk yazıyorsa onlar uyarılmalı begenılmıyorsa yazılanlar bence forumda ne admın olunmalı ne de uye kısacası kımse kımsenın cahıl yada okumamıs olmasıyla dalga gecemez yada yorumlayamaz oncelıkle de admınler
:D :D :D :D :D :D
orta okul mezunu olan arkadaşlar bilgi aktarımı yapamıyormu?sadece üniversite mezunlarımı araba hazırlıyabiliyor yada araba hakkında bilgi sahibi?bence alakası yok.büyük zenginlerin kaç tanesi üniversite mezunu :)
imla hatası şiveden ötürü olabilir bence ama bazen eşşeğinkine suyu kaçıranlar var büyük küçük harf kullanımı emo style yazmalar falan bende illet oluyorum ama buda sitenin %70 i değildir bence..ki buraya yazan herkezin geriye dönük yazılarını incelesek illaki imla hatası yapmıştır kimseyi aşşalamaya gerek yok diye düşünüyorum yada genelleme yapmaya gerek yok diyelim.
drahte geldi konuyu kapatın :D
Bende geldi idi gitti idi diye ayiranlari anlamiyorum. Hic bir sey bilmiyorsan konustugun gibi yaz kardesim :)
Hayla
Buna tavim ben yav fazla yazmak niye hala demek varken