otorite olmakla olmamakla alakası yok basittir ne kadar hareketli parça = o kadar arıza aksini ispat edersen hatamı kabul ederim
mekanikte her zaman sadelik yanlısıyım
Printable View
30bindeki dsg ariza veriyorsa 200binde garantisi bitmis dgs ne olur dusunemiyorum almanlarin bu duruma el atmasi lazim devamli yagda suda gozumuz olacaksa neden sifir arac alalim
Hondanin saglamligini bu konuda kiyaslamak yanlis olmus
ayrıca bunlar geçiş araçlarıdır arkadaşlar planlı olarak parçalar tamiri imkansızlaştırılıp sök taka döndürülücek
bundan kaç sene sonra olur bilmiyorum ama o zmna şanzuman bile kalmayabilir aracın bi aksamı arızalanıcak direk gidip değişicekler tamirat yok olsada maliyeti fazla olduğu için tercih edilmicek
alıştırılıyoruz o yüzden bu araçlar beni yanıltmıyo
bu arada otoritemisin diyen arkadaş tasarımcıyım anlarım biraz motor ustası kadar olmasada
sen teorini ispat et diyorm ben işte tek bir örnek sunamıyorsun senin mantığına göre hiç hareketli parça yapmasınlar otomobiller modifiye edilmesin hatta bu site niye var:) benim takıldığım nokta sen söylediklerini kesin doğruymuş gibi düşünme yanlışına kapılman sadelikten yana olabilirsin alırsın r 12 ni mutlu mesut binersin
tamam o zaman tasarımcıysan ve motordan anlıyorsan vw e söylüyorum tsi ı üretimden kaldırsınlar
merakımdan soruyorum tasarımcı derken tam olarak ne yapıyorsunuz yani? ben endüstriyel tasarım mezunuyum, 4 yıl boyunca motorla ilgili tek bir dersim olmadı. tasarımcının motorla teknikle alakası olmaz, o mühendisin işi :) hadi geçtim bunları, motordan anlayan bir tasarımcı iseniz eğer, motoru açıp incelediniz mi, parçalarını söküp çalışma şeklini incelediniz mi, söylediğiniz yargılara varmakta tasarımın rolü ne oldu açıklarsanız bende motor ustası bir tasarımcı olma yönünde kendimi geliştirebilirim belki :)
firmaların üretim tekniklerini incelersin
çalıştığın firmanın sınırları dahilinde tasarım yapma mecburiyetndesin zaten evet vw gibi büyük firmalarda nerdeyse sınır yok hatta kendi sınırlarını belirlerler ileriye yönelik teknolojik ve pazarlama amaçlı üretimleri mevcuttur ki (dsg) buna örnektir ben geçiş elemanları olarak değerlendiriyorum dgs tipi şanzumanları bu benim yargımdır
neye geçiş olarak sorarsan blok halinde belkide hiç içi açılmayacak bi şanzumana yada benzeri bi elemana
pazarda müşteri çekmek ve parça satmaktır asıl amaç bunları tamiri imkansız yada zor elemanlar üreterek ve tasarlatılarak (sadece mekanik düşünme) kaporta aksamı iç aksam kullanılıcak malzemeler bunlar tasarıma yön veren olgular bnm kadar bilio olman lazım
firmalar ilerde bunları bizlerden isticek tamiri zor ama değişimi kolay dicek pazarlamacılar özellikle
bunun için mekanik uzman olmama gerek yok bu benim yorumumdur ben geleceği bu şekilde görüyorum varsa sizinde teoriniz yazabilirsiniz
çünkü servislerin bile parça tamiri yapmadığı bi döneme girdik bile :)
motor arızalı hop sandık şanzuman arızalı hemen yenisi sistem bu şekilde ilerlerken başka bişe düşünmek bnm elimden gelmio
aksine beni çok yanlış anlamışsın :)
hiç hareketli parça yapmasınlar demedim :) ne kadar az hareketli parça o kadar arıza ddim
keza turbo ve atmosferik araçları ele alalım arıza sayısı eşit olabilirmi ?
en basiti turbo araçta hadi yataksardı o oldu bu oldu evet atmosferikte de olasıdır
ama atmosferik arabada + olarak turbo arızasıyla karşılaşmazsın
bahsettiğim sorunsuzluk bu yönde
araba konusuna gelince forestera biniorum evet oda turbo sorunsuzmu kesinlikle hayır sorunsuz makina yoktur
ha bu arada köyde yaşasam evet r12 den başka arabaya binmem onuda söliim :)
bn vw tsi tü kaka demedim beni yanıltmadı dedim garanti altındaki makinalarda bile bu kadar sorun dile getirilirken 15 yaşına geldiklerinde ne olacakları hakkında yorum yapıorum
yoksa kimseye gidipte tsi alma demedim sıkıntılı makinadır vs dir de demedim (polo gti hariç) polo için 1 arkadaşıma sölemiştim oda 2. el ve fazla yağ yaktığı içindi keza ***** sitede ilanıda vardı
ben hala sölüyorum evet şu an rahat rahat binebilirsiniz ama ilerde
File:P089 VW Golf 1 GTi 2.jpg - Wikimedia Commons
kendi fikrim eski golfler kadar çok görmiceğimizdir yollarda
sadece vw içinde geçerli değil bu dediğim yeni mecedes cla lar a serileri c serileri içinde geçerli
ben yukarde teorimi ispatladım rahatladınmı :)