FATİH Nickli Üyeden Alıntı
ben s-tronic'i neredeyse 1 ay araştırdım ettim de öyle aldım. forumlarda, şurada burada ahmet'in mehmet'in lafıyla almadım. araştırdığım kaynakları, sorup soruşturduğum yerleri söylesem şaşarsınız... burada yazılanların çoğu kulaktan dolma, bilmeden etmeden atılan yorumlar. ha s-tronic 10.000 deyince g.tümde patlayacak belki ama bunu siz bilemezsiniz, 150.000 deyip patlamayacağını da bilemezsiniz. yok tsi'lar şu kadar zaman sonra dökülecek, yok dsg'lar yıllar sonra gümleyecek, saçmalamayın.
vw'nin dsg'si çıkalı yıllar oldu ancak araç satış adedi maaşallah her sene artıyor da artıyor. (satılanların çoğunluğunun dsg olduğunu söylememize gerek yok.) adamlar 5 sene içinde otomobil pazarında dünya liderliğini planlıyorlar. ulan vw madem bu kadar can sıkıyor, bu insanoğlu neden ısrarla vw de vw diyor? bunu da düşünün... ben düşündüm, "sorun da çıkarsa teknoloji için çalışıyorlar" cevabını buldum. yani otomobili nasıl daha iyi hale getiririz derdindeler. bu da destek görüyor insanoğlundan. buyurun a3'le gezdireyim sizi. vitesin geçtiğini anlamanız mümkün değil. devir saatinde kadran şak diye inip kalkıyor. bu kadar mı sarsıntısız (0 sarsıntı) bu kadar mı hızlı (saliseler içinde) olur birader...
yıllardır forumlarda japon araçlarının sorunsuzluğu; vw’nin, alfa’nın, fransız’ların sorunlu olduğu yerli yersiz hep söylenir. ben de şunu hep kabul ederim, japon araçları harbiden sorunsuz. derim ki keşke her araç japon gibi kafa ağrıtmasa, keşke her araç japon gibi sorun çıkarmadan yıllarca sahibine hizmet etse ancak bu namümkün. bir de alman/japon savaşı vardır kullanıcılar arasında. bazen düşünürüm; bizim milletin bi kısmı alman, bi kısmı da japon soyundan mı geldi ki devamlı bunun tartışması çıkıyor? herkes tercihini yapmış birader, güle güle kullansın. ben a3’ümle çok mutluyum hamdolsun, kimisi de ahirette iman; dünyada megane diyor. bi diğeri jazz’dan aldığı zevki başka araçta alamıyor vs... ancak bunu milliyet savaşına dökmenin olayı ne aga?
demek istediğim madem birşeylerin savunuculuğunu yapıyosunuz, adam akıllı yapın. ben de bazen bazı konulara balıklama dalarım, sonra pişman olurum. siz olmayın. :)