User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
208 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Volkswagen Otomatik Araba Yapmasın !!!

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu i shiftteki sorunlar hondada değilmi yoksa

beyler abartmayın adamlar teknoloji geliştiriyor almanlar dsg yi arabalarına taktıklarında honda dsg ye anca dürbünle bakacak kadar alakadardı..tsi teknolojisinden falan bahsetmiyecem zaten honda gibi karadüzen olarak yoluna devam etmek istese eminimki bir wv bir audi 2 tane hondayı her acıdan rahat eskitir..

sıkıntı varsa git honda al niye 50 tane wv alıyosun..alman kaka ama herşeyi yapanda onlar yapacak bişey yok..
    Teknolji patladiktan sonra ne yarari var

İnsanlarkarsilastirirken bir noktada yaniliyorlar. Ayni segmentteki araclar arasinda misal audi ile honda tabiki bir degil. Ancak Fiyat fayda olarak bakmalari lazim bence. yani parasinin karsiliginda ne aliyosun. birine cok para veriyosun her turku ivir kivir teknoloji var ama sorun yasiyorsun ya otomobilden ya da ithalatcisindan. digerinde az para veriyosun az teknoloji alip tepe tepe kullaniyorsun. benimde dusuncelerim farkli degil ki ailede bu kadar sene alman otomobili kullandiktan sonra suanda ne mercedes ne bmw ne audi alirim. Yeterince eziyet cektim zaten. Benim icin alman e39 520 dir otomatik arac zaten hayatta almam

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

beyler abartmayın adamlar teknoloji geliştiriyor almanlar dsg yi arabalarına taktıklarında honda dsg ye anca dürbünle bakacak kadar alakadardı..tsi teknolojisinden falan bahsetmiyecem zaten honda gibi karadüzen olarak yoluna devam etmek istese eminimki bir wv bir audi 2 tane hondayı her acıdan rahat eskitir..

sıkıntı varsa git honda al niye 50 tane wv alıyosun..alman kaka ama herşeyi yapanda onlar yapacak bişey yok..
    Hondanin cift kavramali sanziman uretmemesi mi kara duzen ? Yoksa yazilimli dizel gibi egzozundan kara duman atan motor uretmemesi mi kara duzen ?

Tsi hadi neyse de dsg heleki VW gibi dunya otomotiv liderligine bu kadar yakin bir markaya gram yakismadi. Ozellikle dogusun adiliklerleri, millete resmen VW antipatisi kazandirdi. Dunyanin heryerinde sorunlu oldugu kabul edilip bazi ulkelerde bazi is alanlarina yasaklanan sanziman Turkiyede adam akilli garanti bile alamiyor. Markalarin guncel modellerinde de bu kadar motordan sorun sanzimandan sorun ben VW haric hicbir markada duymadim.

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cc den once stronic a3 um vardi 1.4t ne onda nede cc de ikiside 7 ileri kurukavrama dediginiz gibi bir sorun yasamadim ki bi cigerini sokmedigim kaldi iki aracin da ..

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mzc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda'nın gözünü yiyim.
    sondaki bu cümle, konunun açılış prensibini çok iyi anlatıyor.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zamanlardan adin kara listede yazili zaten hahah lan o karar aciklama yaptim veri koydum tik yok neyse allahtan her sene gelistiriyolar arabayida dayak gibi sure cikio haha

Konuya gelirsek, benim aracimda sorun olucak, yag yakicak ivir zivir garanti kapsaminda olucak birde bana fatura cikarticaklar (kullanici hatam yoksa) tabiri caizsa icinden gecerim orasinin. Para verip mal aliyosun, aldigin firmada su kadar sure bozulmaz bozulursa malin arkasindayim. Sokarim o malin arkasina onu. Haklarinizin farkinda olun biraz.
    bizi eskiler tanır yeniler örnek alı ağbiiii

dün gece çok ayrıntılı olmamakla beraber araştırdım ama 7 kademe dsg sıkıntı yaşayan çok TR içinde gerçekten.Biz Almanlara yakışmadı bu hiç.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ishift te sorun yoktuki kullanmayı bilmiyorduk

2006 da ilk çıktığında 1.8 i-shift alıp 100bn km kullandım tek masrafı baskı balata başka birşey çıkarılması mumkun değil yarı otomatik kullanmayı bilene tabi ki yapılmaması gereken herşeyide yaptım ben o şanzımana

bence dsg gibi şanzımanlar turkiye şartları duşunulerek tasarlanmadığından dolayı bu şekilde sorun çıkarıyor çok sık vites atması yazılımla engellenebilirse belki biraz onune geçilebilir ama yakıtta artış olur büyük ihtimalle

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilikler her zaman sorunlar dogurur ki bu teknolojiyse illaki sikintilar olacaktir.cift kavramami yapti noolmus duman atiomus nie yapacakmis oldu siz mutlu olun diye adamlar oldugu yerde saysin..arkadaslar memnun olmayan gider honda alir ki audi ve wv satislarinida goz onunde bulundurursak araclardan memnun olan insan cok siz honda alin sifir sorun binersiniz.tutupta hicbi yenilik yapmayan firmayi onunuze alip araba konusunda bir dunya yeni teknoloji ureten adamlara bos bos sallamayin
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bana göre kullanıcı faktörü çok çok önemli bu dsg de..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yenilikler her zaman sorunlar dogurur ki bu teknolojiyse illaki sikintilar olacaktir.cift kavramami yapti noolmus duman atiomus nie yapacakmis oldu siz mutlu olun diye adamlar oldugu yerde saysin..arkadaslar memnun olmayan gider honda alir ki audi ve wv satislarinida goz onunde bulundurursak araclardan memnun olan insan cok siz honda alin sifir sorun binersiniz.tutupta hicbi yenilik yapmayan firmayi onunuze alip araba konusunda bir dunya yeni teknoloji ureten adamlara bos bos sallamayin
    argeyi son kullanıcı üzerinde yapmazsan sorun çıkmaz. vw'nin hem motoru hem şanzımanı çok güzel ama sorunlu buna hayır diyebiliyor musun ?

kimse teknoloji geliştirmesinler demiyor ama burada bahsedilen sorunlar 1yıllık sorunlar değil çok daha uzun zamandır olan sorunlar

Mzc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda nın Audi ve Vw nin segmentinde sınıfında olmadığını hepimiz biliyoruz zaten amacım bu araçları kıyaslamak değil yazmamın sebebi de aşağıda belirttiğim gibi Honda nın nerdeyse bu arzaların çoğundan uzak olması

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondanin otomatigi cidden sorunsuz ya kopek gibi gazla gene bisey olmuyo anasini satiyim.
    honda bu abi

Madem vwnin dsg'sinden basiniz bu kadar yandi manuel deneyin bide ? Manuel 122 var kaputu acmadim daha o kadar uzun yol yapmama ragmen
    Zaten bir de transporter var dediğiniz gibi onda böyle veya benzer bir sorunla karşılaşmadık

Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sondaki bu cümle, konunun açılış prensibini çok iyi anlatıyor.
    dediğinizi tam anlayamadım ama yazmakta ki sebebim 2 tane de 2007 civic var hamdolsun araçlar 6 yıldır kaza ve bakımlar haricinde bir kere servise gitmedi yani honda dan memnuniyetimizi bildirmek içindi
    5500 Rpm Open The Vtec !!!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzuman işi motordan bile fazla AR-GE gerektiriyor bence... BMW nin e39-e46 da kullandığı otm. ler 80binden sonra vuruntu 100binden sonra ise vites atmamaya başlıyordu... hemen hemen 2 arabadan 1inde oldu bu, benim de çok başıma geldi, sonra yeni nesil otm. viteslerle bu sorunu aştı, SMG1 berbat bir sistemdi SMGII eh işte ama SMGIII ile başarılı oldu... Alfanın selespeedini hala kullanıyorum hayatımda gördüğüm en kötü yarı otm. şanz.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne cok biliyosun abicim sen
    Ben bildikllerimi söylüyorum arkaadşa biz bunu zaten konuşmuştuk bu şekilde.burayada bi post attım sizi niye bu kadar rahatsız etti anlayamadım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen müşteriyi memnun edemeyip onu sıkıntıya soktuktan sonra istersen dünya da lider ol kaldı ki Dünya yı karşısına alıp yeni teknolojiler vs. yapan bir tek vw değil teknolojiyi yaparsın varsa sıkıntısı bunu en aza indirgersin ve sonra insanlara sunarsın Bmw , Mercedes teknoloji uretmiyor mu ki bu vw çoğu noktada bunlarla yanyana bile gelemiyor
    eğer amaç yenilikler yapmaksa buna ilk önce var olan arzaları düzelterek başlaması gerekir diye düşünüyorum şimdilik en büyük yenilik olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin içinde Doğuş varsa, onlara göre her şey normal.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka fanatıklıgı yapmanın bır anlamı yok bende Vw ile BMW kullanıcısıyım ustelık her ıkı araçta 2012 ve 2013 model, ancak yuksek tork degerlerıne ragmen ben hıc bır sorunla karşılaşmadım. Benım sıze soyleceklerım şudurki ;

Velevki karşılaştığınız sorunlar ıcın servise ( doğuş ) gittiğinizde, kesınlıkle baskı altında kalmayın. Cunku dogusun elınde " iyi niyet garantisi " adı altında bırsey var ve 0 araçta boyle bırsey oluyorsa bunu ne olursa olsun sızın uzerınıze yıkmalarına ızın vermeyın. Alttan alırsanız ınsanın tepesıne cıkıyorlar, pesını bırakmayın gerekırse Almanya ıle maıllesın. Muhakkak sonuc alırsınız.
    Çok geçmiş olsun.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar otomobil üreticilerinin taktikleri hepsinde aynı... yarın bir gün DSGXXX çıkartırlar 'bütün sorunlar çözüldü' derler.. ee daha önceli seriler ve sorun yaşayanlar? onlara geçmiş olsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    argeyi son kullanıcı üzerinde yapmazsan sorun çıkmaz. vw'nin hem motoru hem şanzımanı çok güzel ama sorunlu buna hayır diyebiliyor musun ?

kimse teknoloji geliştirmesinler demiyor ama burada bahsedilen sorunlar 1yıllık sorunlar değil çok daha uzun zamandır olan sorunlar
    VW referans teknolojileri son kullanıcılara kazandıran firma bu yönü taktir edilesi. ama sadece bu yetmiyor malesef.eksikliklerin farkına varılıp güncellenmesi gerektiğinde başarısız olduğu kabul edilip tekrar tasarlanması gerekebiliyor son iki dediğimde doğal olarak maliyete tekabül ediyor. ufak problemlerse giderilip ciddi problemlerse bir sonraki gen şanzıman motor neyse. düzeltilmek üzere feedback olarak bekletiliyor. erken teknoloji sunmanında 2 avantajı var pazarın kaymağını yeme ve ilk olma. lakin herşeyin bir bedeli oluyor.

benim düşüncem bu en azından.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marka fanatıklıgı yapmanın bır anlamı yok bende Vw ile BMW kullanıcısıyım ustelık her ıkı araçta 2012 ve 2013 model, ancak yuksek tork degerlerıne ragmen ben hıc bır sorunla karşılaşmadım. Benım sıze soyleceklerım şudurki ;

Velevki karşılaştığınız sorunlar ıcın servise ( doğuş ) gittiğinizde, kesınlıkle baskı altında kalmayın. Cunku dogusun elınde " iyi niyet garantisi " adı altında bırsey var ve 0 araçta boyle bırsey oluyorsa bunu ne olursa olsun sızın uzerınıze yıkmalarına ızın vermeyın. Alttan alırsanız ınsanın tepesıne cıkıyorlar, pesını bırakmayın gerekırse Almanya ıle maıllesın. Muhakkak sonuc alırsınız.
    Çok geçmiş olsun.
    Haklısın abi adamlara bir şey soyluyorsun ''doğrudur onu yapar bu arabalr şöyle ...''
    dediğiniz gibi peşini bırakmamak lazım sizin vw manuel mi?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mzc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın abi adamlara bir şey soyluyorsun ''doğrudur onu yapar bu arabalr şöyle ...''
    dediğiniz gibi peşini bırakmamak lazım sizin vw manuel mi?
    Scirocco manuel Beettle DSG. Gerçi beettle de çok km yapılmadı ama zırıltı sesi dışında pek bi problem yok. Oda şanzuman bilyaları ıle alakalıymıs, paket taşlı yollarda ağırlıklı olarak duyuluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)