User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
208 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Volkswagen Otomatik Araba Yapmasın !!!

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı sorunlar bizim iki volkswagen'de ve bir arkadaşın arabasın da daha oldu. bu adamlar gerçekten otomatik şanzımandan hiç anlamıyorlar.
    vallahi yav büyük terbiyesizlik vw'ninki... utanmaz arlanmaz adamlar...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 yaşındaki otomobil gurusu da yorumunu yaptığına göre konu kapatılabilir.

Volkswagen'e de haber verin kapatsın DSG hattını
    yaş ne alaka onu anlamadım ??

editt: amcamda stronic a3 var 1.6 tdı 20k da hiç bi sorun çıkartmadı şuana kadar sadece 2. vitese atınca garip bi ses geliyo bazen

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilginç dogrusu. Ankara'da oturuyorsanız çok dik rampaları var. Dik rampalardaki kalkışlarda S modunda kalkışlar yaparsanız sıkıntı yasamazsınız. Caravelleye hayret ettim dogrusu. Hem satış danışmanıyım hem bayi sahibi. Yani bu 3 aracın üçündede arıza verdirip sorun yaşamak inan bana kolay değil. Sürüş tarzınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. 2.5 senedir bende dsg ye bindiriyorum en ufak sorun sıkıntı yok. 7 ceddimde vw grubuna biniyor bir güncelleme yazılımı veya bir kavrama değişimi ile tüm sorunlar kaybolur genelde.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaş ne alaka onu anlamadım ??

editt: amcamda stronic a3 var 1.6 tdı 20k da hiç bi sorun çıkartmadı şuana kadar sadece 2. vitese atınca garip bi ses geliyo bazen
    Kaç farklı otomobil kullanmış olabilir veya olabilirsin? okumayı öğrendiği günden beri bu konuda araştırma yapsa otomatik şanzımanı bitiremez... Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır bu.
    İngilizi, Alman'ı DSG'yi çift kavramalı şanzımanlar için referans gösteriyorsa bir markanın yaptığı şanzıman için DSG kadar iyi veya değil deniliyorsa o şanzıman başarılı demektir.
    Diğer tüm markalar çift kavramalı şanzımanlarında DSG'ye yetişmeye çalışıyor.
    Üstelik adamlar sorunlarını kabul edip çözümü de önermişler.
    VW otomatik şanzıman yapmasın demek ukalalık bile değil bildiğin aptallıktır.

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana o kafayla değil Honda torosda olsa elimde satmam zaten.

Adam akıllı araba uretenlerın fanatiği olmak normaldir zaten. Ama bu yazdıklarımın fanatıklıkle alakası yok kendınızı avutmak için uğraşmayın.
    Ah be kendimi kandırıyorım ben aynen vti satıp 106 aldım emin ol o farkı görürdüm ama görememişim kardeşim sen bi bindiğin araçların sayısını ve markasını değiştir anlarsın
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç farklı otomobil kullanmış olabilir veya olabilirsin? okumayı öğrendiği günden beri bu konuda araştırma yapsa otomatik şanzımanı bitiremez... Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır bu.
    İngilizi, Alman'ı DSG'yi çift kavramalı şanzımanlar için referans gösteriyorsa bir markanın yaptığı şanzıman için DSG kadar iyi veya değil deniliyorsa o şanzıman başarılı demektir.
    Diğer tüm markalar çift kavramalı şanzımanlarında DSG'ye yetişmeye çalışıyor.
    Üstelik adamlar sorunlarını kabul edip çözümü de önermişler.
    VW otomatik şanzıman yapmasın demek ukalalık bile değil bildiğin aptallıktır.
    valla bana kaç farklı otomobil kullandınız demeyin.ben bile unuttum kaç tane olduğunu.. 13-14 yaşından beri üstündeyim..eski type r ımızın ve vtec imizin fotolarını atabilirim whatsupp tan.. diğer dediğin konularda haklısınınız. benim demek istediğim bilginin yaşla alakası yok 18 yaşında çok otomobil gurusu var .
    ha ben kendim çok biliyorum demiyorum yanlış anlaşılmasın.. saygılar

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah be kendimi kandırıyorım ben aynen vti satıp 106 aldım emin ol o farkı görürdüm ama görememişim kardeşim sen bi bindiğin araçların sayısını ve markasını değiştir anlarsın
    Dünyanın konuştuğu motoru barındıran arabadan sıradan bi gtı a geçiyor ve farkı göremıyorsan körsün demekkı. Daha ne konuşabılırımkı senle

18 yaşındaki otomobil gurusu da yorumunu yaptığına göre konu kapatılabilir.

Volkswagen'e de haber verin kapatsın DSG hattını
    Sizde bi ara 18 diniz konuşmalarınızın " ti " ye alındığını hatırlıyormusunuz ? Yada ti ye alındığınızda neler hissettiğinizi ? Bu işin yaşla alakası yok herkes görüşünü bildiriyor. Yorumları insanların yaşlarına değilde bilgi ve yorumlarına bakarak yaparsanız 30 yaşında olduğunuzu yaşınıza bakmadanda anlayabılırız.
    DR. OWL

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır kullanıyoruz memnunuz tüm sorunlarımızda yanımızda olan vw e böyle bi konuda teşekkür bile ederim. Toyota yarisim var otomatik vites lanet olsun otomatik vitese dedirtdi dsg ile arasında en az 50 yıl var ;( ben böyle bi şanzuman görmedim bide 25 binde bi kalibrasyon yapılması gerekiyor tak tuk küt küt. O yüzden aracınız bozulursa nolur bi Japon otomatik kiralayın hayattan soğuyun
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bazı insanlar niye bazı markaları deli gibi körü körüne savunur anlamış değilim..
    Bir markayı sevebilirsin vw çok güzel markadır bende passat c.c lere bayılırım misal ama kötü yanı varsada söylemek lazım..

ben dsg iyidir kötüdür bilmem ilgi alanımada girmiyor o açıdan vw..

Sadece çevremdeki iki olaydan bile Dsg şanzımanın benim gözümde sorunlu izlenimi vermesine yetti arttı bile..

Biri eski bir dostumun 2011 yılında sıfır aldığı 1.6 tdi higline dsg li aracının daha sıfırken sorunlarından illallah edip aracı geri vermesi..

Biride yiğenimin yakın arkadaşında sciricco vardı Dsg den dolayı çocuk defalarca servise gitti geldi en sonunda illallah etti oda aracı sattı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep elma armut karşılaştırılmış. mesela şu dsg kullanan passatın japonca karşılığı accord ise iki aracın otomatik viteslerinin arıza yüzdesi, golf'un karşılığı civic'se onların arıza yapma yüzdesi karşılaştırılsın. ha birde şu mevzu var dsg şanzıman öyle bir teknoloji eseriymiş gibi anlatılıyorki sanarsın nasa uzay mekiklerinde dsg kullanmaya başlıcak. kardeşim otomatik araç alıyorsan başını ağrıtmayacak marka almalısın. haa bir arabaya 80 bin lira veripte servisle akraba olursan elbetteki bağ ağrın marko paşaya kadar ulaşır.

haa birde şu mercedes'e laf söyleyenler için.. sakın aklınızdan bile geçirmeyin.. adamların 74-75 model arabaları trafikte hala geziyorken o yaşta ne japon arabası ne audi ne bmw var piyasada gezen.kısacası alman markalarının hepsini üst üste toplasan mercedes'in M si etmez.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde bi ara 18 diniz konuşmalarınızın " ti " ye alındığını hatırlıyormusunuz ? Yada ti ye alındığınızda neler hissettiğinizi ? Bu işin yaşla alakası yok herkes görüşünü bildiriyor. Yorumları insanların yaşlarına değilde bilgi ve yorumlarına bakarak yaparsanız 30 yaşında olduğunuzu yaşınıza bakmadanda anlayabılırız.
    Ben 18 yaşındayken yerinde olmayı hayal bile edemeyeceğim adamların yaptığı işleri 'Bunlarda bir *** bilmiyor' havasında eleştirmiyordum. Ki hala da eleştirmem.
    Eğer böyle bir tavır içine giren herkes 'ti'ye alınır.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 18 yaşındayken yerinde olmayı hayal bile edemeyeceğim adamların yaptığı işleri 'Bunlarda bir *** bilmiyor' havasında eleştirmiyordum. Ki hala da eleştirmem.
    Konu eleştiri konusu ama. Ayrıca üretebilmiş olsalar bu konu açılmamış olurdu. Bu konudakı herkes " olmayı hayal edemeyeceği adamların işlerini" eleştiriyor.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çeşitli geri çağırma örnekleri:
    Toyota 7.4 milyon aracı geri çağıracak (2012) Elektrikli camlarda meydana gelen bir sorun nedeniyle geri çağırma...
    Nissan 908 bin aracını geri çağırıyor arızalı gaz sensörleri nedeniyle bir milyona yakın otomobil geri çağırılacak

Şu iki siteden de sadece geri çağırma ile ilgili haberleri okuyabilirsiniz

Auto Recalls - The Latest Auto Safety and Defect Recalls
    Vehicle Safety Recalls - Cars.com

Firmaların otomobillerini geri çağırmaları kötü bir şey değildir. Hiç geri çağırma yapmayan bir firma varsa emin olun o marka gelişmiyordur.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllardır kullanıyoruz memnunuz tüm sorunlarımızda yanımızda olan vw e böyle bi konuda teşekkür bile ederim. Toyota yarisim var otomatik vites lanet olsun otomatik vitese dedirtdi dsg ile arasında en az 50 yıl var ;( ben böyle bi şanzuman görmedim bide 25 binde bi kalibrasyon yapılması gerekiyor tak tuk küt küt. O yüzden aracınız bozulursa nolur bi Japon otomatik kiralayın hayattan soğuyun
    yarisiniz kaç model ? kaç bin kmde ? CVT şanzımanmı ? periyodık olarak servise götürüyormusunuz.hakketen merak ettigim için soruyorum savunmak için degil.

birde toyotaların d4dlerin yağ yakma sorunu var bunu kimse söylemedi kronik sorundur mesela oda

mercedes konusunda overblack abime katılıyorum çok param olursa mercedes yada porsche alırım yada nissan gtr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geri çağırma kesinlikle kötü bir şey değildir markanın ürününün arkasında olduğunu ürününe kefil olduğunu gösteriyordur ve kendini hatalarından ders alıp geliştirdiğini gösteriordur kullanıcılarını mağdurda etmeden..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedes konusunda overblack abime katılıyorum çok param olursa mercedes yada porsche alırım yada nissan gtr
    Aynen katılıyorum ama mercedesde lütfen alfabemiz E den başlasın

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sitede maseratimi honda mi diye sorsan maserati daha az tutuluyo der yine boklarlar.bosuna yazmaya grk yok.getirin en iyi ptomatiginizi kim daha hizli vites atiyo kim 400 500 hp binebiliyo bi gorelim yaaa bi gorelim.hodri meydan hadi teneke parcasiyla teknoloji kiyaslamayin arkdslar uyanin artik uyanin.konusanlari kendi arabama davet ediyprum bi binin hondanin kutu kola tenekesi olsugunu anlayin ufkunuzu genis tutun nokta
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum ama mercedesde lütfen alfabemiz E den başlasın
    ben c classları çok seviyordum bni c classtan soğuttunuz e claass alabilmem için temiz 10senem var

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon astronotmusunuz ki yerinde olmayı hayal edelim? Çok uçmayın baloncuk yapmasın
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)