User Tag List

Sayfa 7/36 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
672 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya s2000e 1 saatlik binsinler kiralayıp, sonra banka soymaya giderler

s2k typer gibi araçlar çok farklı araçlar her binisinde inerken bidaha binmek istersin.gaza oturdugunda herşeyi unutursun .o yüzden pahalı araçlar iyikide pahalılar e36 m3lerin hallerini görüyoruz ciğerleri sökük çoğunun s2k binenler typera binenler gtlerine külot almazlar ama 250tl ye yag alırlar

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arz - talep'te kafasina yatan bugun gidip aliyo zaten S2k'yi. Benim de mantigima uymuyo gidip 80'i verdikten sonra S2k almam ama millet catir catir alip satiyo statukoda, isteyenin Allah gonlune gore versin, alan da kazasiz belasiz keyfiyle gazlasin. Ciddi fiyat kirip alinanlar da var herkes ordaki fiyata almiyo o ayri mevzu. 46 M3'u pek bilmem, bilmedigim araba hakkinda da yorum yapmam ama Z4 3.0 manueli bi alarken bi satarken memnun olma olayi falan yok 45+ yas icin gt sinifi araba diil sonucta. Ben 3 saatle kacirdim temiz 3.0'i bidaha hem parasal olarak hem de araba bakimindan o imkanim olursa yapisirim. 100 bine gidip Carrera alan adam da kupon dusurmediyse en iyi ihtimalle 100+ km ustu araba alir. O arabanin km'sini masrafini kestirmeden giricek kadar enayiyse onun problemidir Kaldi ki piyasasi sifir fiyatindan yukselen aracin sahibinin durumdan sikayet etmesini kimse beklemesin zaten.
    Bu arada yanlis anlasilmayalim S2K'yla en ufak bi derdim garezim falan yok severim
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1sene önce İzmir'deki HONDA Çamkıran plazaya gittim. Gitmişken neden Acuralar gelmedi, 2008 Si'lar gelmedi, Sedan Type-R'lar gelmiyor vs.. diye sorularda sorayım dedim. Bir hanım efendiyle konuştum. Satış temsilcisi.

S2000 fiyatlarını sordum başta: 2009 yılında 2009model S2000i 82bin TL'dan satmışlar, yanında OEM Hardtrop vermişler

Acura, Sedan Type-R olayına girdim, tek cevap kısa ve öz: Gelmiyor, gelmicek... Neden, bi sebebi olmalı diyorum, yok gelmez diyor...

Sonra beni daha detaylı bilgilendirme için arkasındaki beyfendiye yönlendirdi. O da yanlş hatırlamıyorsam Vergi, Emisyon degerlerinden bahsederek ''O dönem Sedan Type-R, Sedan Si girse bile elimizde kalırdı ama şimdi HONDA'ya mühteşem bi ilgi var'' dedi
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1sene önce İzmir'deki HONDA Çamkıran plazaya gittim. Gitmişken neden Acuralar gelmedi, 2008 Si'lar gelmedi, Sedan Type-R'lar gelmiyor vs.. diye sorularda sorayım dedim. Bir hanım efendiyle konuştum. Satış temsilcisi.

S2000 fiyatlarını sordum başta: 2009 yılında 2009model S2000i 82bin TL'dan satmışlar, yanında OEM Hardtrop vermişler

Acura, Sedan Type-R olayına girdim, tek cevap kısa ve öz: Gelmiyor, gelmicek... Neden, bi sebebi olmalı diyorum, yok gelmez diyor...

Sonra beni daha detaylı bilgilendirme için arkasındaki beyfendiye yönlendirdi. O da yanlş hatırlamıyorsam Vergi, Emisyon degerlerinden bahsederek ''O dönem Sedan Type-R, Sedan Si girse bile elimizde kalırdı ama şimdi HONDA'ya mühteşem bi ilgi var'' dedi
    Bu ön yargılar karaborsayı oluşturdu zaten.

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzelin dedikodusu ck olur arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzelin dedikodusu ck olur arkadaş
    bu HONDA her zaman, her dönem olay olmuştur zaten

Karşılaştırmalar bölümüne bak, hep bi VTi'la, Type-R'la kıyaslama yarışı var.

Ne VTi'mış arkadaş, altı üstü 1.6 araç, karşılaştırılmadıgı araba kalmadı

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim buradaki cogu yoruma katılıyorum ilk sayfalardada yazdım şimdi tekrar söylüyorum

Bu işler zaman ve paradır
    Paran varsa alırsın hakkı neyse sana göre alt üst konuşur uyarsa olur alırsın uymazsa kafanı başka yerlere yöneltirsin başka sevdalara yeltenirsin ama kafan hep alamadığında kalır

Iyi mal iyi fiyattan geçer bu tüm herşeye her araca emeğe yapılan uygulamaya özel sebeplere göre değişir ( tektir , az yakar , parca ucuzdur , dikkat çekicidir , sıkıntısızdır , vergisi pulu kaskosu vs uygundur denk araçlara göre ) bunlarda genelde japon araçlarda oluyor ...

Iyi mal iyi fiyat , paran varsa alırsın yoksa bakarsın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhasebe Finansman okudum lisede (bişey ögrendigimiz yok ama akılda kaldı 3-5şey)

Arz - Talep ilişkisi vardır.

Bi mal talep görürse değerlenir, daha çok üretilir. Bu üreticininde tüketicininde işine gelir. Çünkü üreten tüketiciye hizmet ediyor, Tüketicide mal devamlı oldugundan alıyor.

Araba piyasasınıda buna benzetebiliriz.
    Bi araçtan az sorun çıkarmasını, az yakmasını, parça sorunu olmamasını, performanslı olmasını istersiniz
    HONDA buna en iyi örnektir. Parça bol, yakıtı güzel, performansı iyi vs...
    Eee bu gibi etkenler bi araçta birleşince o araca ilgide artar haliyle.

S2000 kullanıcıları isteseler Corvette'de binerler, ama S2000deki hava bi başka. En basitinden gaza dokundugun gibi inanılmaz bi tepkiyle koltuga yapışıyosun... Ee Turbo setup yapsan bile 50kr civarı bi yakıtı var (EVOlar filan çok yakıyo diyolar)

VTi... yakıtı çok güzel, giderini tartışmaya gerek yok. Lise 1deyken bi arkadaşımla VTi alırız diye konuşurken Sedana o zaman 23 isteniyordu, HB'ler 20liradan azdı (2009 yılı)
    Sonra ne oldu ilgi gördü. 30liraya satılan VTi'da mevcuttur geçen seneki piyasada
    Bu sene öldü VTilar, son 3aydır bebek gibi araçlara 27 istediler yine satılmadı (geçen sene 30 isteseler anında satılırdı)

Sonuç olarak yine baştaki lafıma gelcem (Arz - Talep ilişkisi. Bir mal gözdeyse onun fiyatıda durmadan artar...)

S2000de anlam veremedigim olay, gögüslügü çok sade. İnsan bi ekran yuvası yapar, ne bilim biraz ışıklı tuşlar eklerdi Hele o tente kapandıktan sonra elinizle mandalı sıkıştırıp tenteyi kitlemeniz tam bi rezillk bence. O kadar para ver elinle kapat...

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araba bee namussuz

ya arkadaslar neyı tartısıyorsunuz,acıldıgı andan ıtıbaren takıp edıyorum yazılanları,mal bu fıyat bu alan alır almayanın canı sagolsun pazarlıkla 10 bın fıyat dusen aracın ya kazandırdıgı para cok ıyıdır yada arabayı sorunlarından dolayı elden cıkarmak gerekıyordur Allah baska sebepler vermesın...

sadece s2000 ıcın gecerlı degıl bu konu,genel olarak pıyasada az ve popüler olan,tutulan,saglam olan her aracın kaderı bu degılmı ? senelerdır yazılır cızılır ama kaıde degısmez, her ne kadar tursularıda arada kaynasada guzel araba guzel para

bu ara 40 yasında bu arabaya bınılmezmı yanı ? cook teessuf edıyorum
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ara 40 yasında bu arabaya bınılmezmı yanı ? cook teessuf edıyorum

Amcadan S2000 arayanlar Selçuk abinin aracına bakabilirler

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acı gerçek;
    FİYATLARI ARZ-TALEP DENGESİ BELİRLER.

sindire sindire kabul edile ...
    keşke Türkiyede de arz talep belirlese. Emisyona göre vergilendirilmeye geçilirse tartışmalar hondadan 1.4 tsi polo gti'ya kayacak gün gibi aşikar..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    z4 ile s2000 karşılaştırılmaya musaıt arabalar ama s2000 cok bozar..
    s2000 motoruyla falan yeni efsanalerden çok güzel hoş bir araba ancak ancak. z4 ü bozmak biraz komik. s2000nin üretimden kaldırılma sebebi talep yetersizliği z4 ise hala üretiliyor açık ve net..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    z4 ben çok istedim düşündüm çokta severim yine isterim ama s2000 i sadece kilitli difransiyeli yüzünden bile tercih ederim kilitsiz bir arkadan itiş = hiçtir z4 tede kilit yok bu yüzden sadece hatun ayaklarında iyi iş yapar

2007 model 3.0 bir z4 ün 4200 lira vergisi var

audi TT sahibi oldum audi quattro olarak eğlenceli ama sürüş hissi anlamında oda herhangi bir otomobil gibi malesef

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıktığı günden beri s2000 e hayranım almayıda kesinlikle düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi bu fiyatlara değil. 75 e gerçekten bende Z4 e binerim. Şimdi s2000 sahiplerinden hepsi olmasada çoğu karşı çıkıyor bunuda anlıyorum ama şu parası olan biner muhabbeti gerçekten çok garip bu arabalar özel zevktir sen onu tercih edersin ben başka bir markayı. Yani sen bir s2000 aldın diye parası olan biner aga paranız yoksa binmeyin demek ilginç. En nihayetinde bir F458 e binmiyorsun tamam sevin araban güzelde 70-80 bin bir araca vermek artık zenginlik sayılmıyor çıta yüksek burası hava atılacak en son ortam benim öğrendiğim kadarıyla.... Ki mevzu bu da değil kimse para yok demedi var da demedi. Sadece fiyatlar neden böyle dedi.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke Türkiyede de arz talep belirlese. Emisyona göre vergilendirilmeye geçilirse tartışmalar hondadan 1.4 tsi polo gti'ya kayacak gün gibi aşikar..
    son cümlenizi çok beğendim özellikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat olayi arac sayisiylada ters orantili,nasi mesela modena 5 yil oncedye gore pahali salladim, kupon arabalarin fiyati artiyorsa temizinin cok az kalmasindan dolayidir..

oooooo s2000 abi;D evet 5-6 yil once oyleydi..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıt konusuda dönmüşte , s2k'da basınca az yakan bi araba değil , koyduğunuz paranın 5-10 yukarsında km yaparsınız yani

+ olarak z4 , m3 konuşulmasıda bence saçma , burda fiyat tartışılıyor m3'e binmek her baba yiğidin harcı değil

fikrim halada aynı en temiz , en düşük km, gram hatasız s2k gözümde 70 75 bin
    Livestrong

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke bol bol üretilseymiş bu namussuzlar

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya s2000e 1 saatlik binsinler kiralayıp, sonra banka soymaya giderler

s2k typer gibi araçlar çok farklı araçlar her binisinde inerken bidaha binmek istersin.gaza oturdugunda herşeyi unutursun .o yüzden pahalı araçlar iyikide pahalılar e36 m3lerin hallerini görüyoruz ciğerleri sökük çoğunun s2k binenler typera binenler gtlerine külot almazlar ama 250tl ye yag alırlar
    Ya arkadaşım tamam iyi,güzelikeyifli araba S2000'de nasıl abartıyorsun yok 1 saat kiralasınlar sonra banka soyarlar falan hiç mi arabaya binmedin de böyle yorumlar yapıyorsun.
    Git bi E46 M3'e bin bakalım nereyi soyuyorsun.
    Git bi STİ kirala 1 saat değil 10 dakika bin belki inince gidip Merkez Bankası'nı soyarsın.
    Git bi egzoslu Rotary kirala indikten sonra Kapalı çarşı'yı soymaya gidersin.

Abartma bence bu kadar,herkes her arabadan senin aldığın keyfi almayabilir.

Ayrıca fiyatına pahalı diyenlerde almasınlar,şart mı S2000 almak?
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)