User Tag List

Sayfa 17/36 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
672 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis dusunce degil ama bunu ilerletirsek; F430 da bombos. O paraya S65 Amg alinir dolu dolu binilir. Boyle devam eder ornekler...
    Gibi gibi işte

Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedense bu s2000ler bitek Türkiye'de efsane durumuna geldi ve bu fiyatlardan satılıyor. Şuan Amerika'da yaşıyorum en baba alacağınız s2000 max 20bin dolar. Bence Türkiye'de bukadar fiyatının artmasının sebebi vergi avantajı sadece. He bide alan adamlar belli siz hiç bu camiya dışından alan hatta alan demiyelimde şuanda sahip olan kaç kişi tanıyorsunuz ? ( Hiç gazlamayan etmeyen )

Burada S2000 birazcık kadın arabası gözüyle bakılıyor. Ben sadece yaşadığım ufacık şehir olan Port Clinton'da 3 teyze gördüm (50 yaş civarı) s2000 kullanan
    Burda Teyzeden S2000 görseler önüne atlarlar aracın Amerikadaki araçlar burda olsa şu an en kral S2000 40bin TL'ydı
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Driver's car İlginç bir yorum.

Güç bandı bukadar yüksekte olan bir arabayı bana göre Driver's car olarak söyleyebileceğiniz tek yer Türkiye'dir. Hadi biraz daha genelleme yapıyım polisin trafiği sık denetlemediği her köşe başında yan verebileceğiniz her boş bulduğunuz yerde gaza oturabileceğiniz ülkeler olur.

S2000'in verdiği 237 beygir (US - EU standartlarında) 8300'ken bana kimse tutupda 237 beygir arabaya biniyorum demesin. Bu gücü 5000-7000 devir arasında alsa hadi yine parasını hakeder. EE trafiktede her dakka 5000-7000 bin arası çeviremeyeceğine göre ki Türkiye şartlarında buna benzin yetmez bence parasının arabası değil S2000. Eğer ki 5500 veya 6000 devirden önce araba normal civic gibi gidiyorsa bide bunu böyle düşünmenizi isterim.

Kısacası; S2000'i pistte kullanın parasını hak etsin ama bir daily drive olarak sizin deyiminizle Driver's car olarak bence parasını hak etmeyen bir araba.

He bu arada S2000'i çok severim ve sahibi olmayı istediğim arabalardan biri.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gibi gibi işte

Burda Teyzeden S2000 görseler önüne atlarlar aracın Amerikadaki araçlar burda olsa şu an en kral S2000 40bin TL'ydı

Amerika'da ki arabalar TR'de olsa diyorsunda bana göre Amerika'daki vergi sistemi TR'de olsa s2000 max ediceği para o dediğin fiyattır Çünkü TR'dede bir çok efsane olan araba mevcut.

Şimdik diyeceksin TR'de Skyline yok o yok bu yok. Bende Amerika'da her köşe başında Skyline görmüyorum veya Supra. Tabiki yok anlamına gelmiyor bu ama Burda da sayıları sınırlı yada yine arabayı bilenlerin elinde.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi el atin da şu e46 m3 fiyatlari da düşsün ya

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi el atin da şu e46 m3 fiyatlari da düşsün ya
    düşmez aksine artar. önümüzdeki 5 yıl içinde e36 ve e46 lar 2 ye katlar fiyatını
    M. The most powerful letter in the world.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güç bandı bukadar yüksekte olan bir arabayı bana göre Driver's car olarak söyleyebileceğiniz tek yer Türkiye'dir. Hadi biraz daha genelleme yapıyım polisin trafiği sık denetlemediği her köşe başında yan verebileceğiniz her boş bulduğunuz yerde gaza oturabileceğiniz ülkeler olur.

S2000'in verdiği 237 beygir (US - EU standartlarında) 8300'ken bana kimse tutupda 237 beygir arabaya biniyorum demesin. Bu gücü 5000-7000 devir arasında alsa hadi yine parasını hakeder. EE trafiktede her dakka 5000-7000 bin arası çeviremeyeceğine göre ki Türkiye şartlarında buna benzin yetmez bence parasının arabası değil S2000. Eğer ki 5500 veya 6000 devirden önce araba normal civic gibi gidiyorsa bide bunu böyle düşünmenizi isterim.

Kısacası; S2000'i pistte kullanın parasını hak etsin ama bir daily drive olarak sizin deyiminizle Driver's car olarak bence parasını hak etmeyen bir araba.

beni ilgilendiren kısım değil fiyatı nedir ne değildir. alan varsa o fiyata satılır elbet.
    ancak diğer dediklerinize kesinlikle katılıyorum takip ettiğim bütün yazılı medyada hiç bu kadar abartılmıyor bu araç. hatta evo dergisinin 1959-2009 arası dünyanın en keyifli 100 araç listesinde yer bile almıyordu.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hangi araba 1500 devirde içerdiği gücü verebiliyor ki ? her arabanın belli devir aralıkları mevcut ve o aralıklarda veriyor gcüünü. sadece s2k da bu geçerli değil.

fiyat konusunda bende çok daha düşük olması gerektiği kanısındayım ama içeriği honda olan her konuda belli kişiler her zamanki gibi ateşli bir şekilde honda parasının arabası değil, demir yığını, yol tutmaz vs vs vs diyen insanlar var. size değil lafım ama inanın bıktırdılar artık. ya arkadaş sen sevmezsin almazsın. bende 99 model e36 ya 320i ye 30 bin tl vermem ama boklamam da. herkes kendi beğendiği arabaya binsin. fiyatınıda eleştirsin ama dünyada birçok fanatiği bulunan bir markanın her arabasını boklamanın manası yok.

not : 2. paragraftaki yazım size değil.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir malın fiyatı arz talebe ve eldeki sayısına göre düşer ve artar. isteyen çok fakat mal azsa fiyat yüksek olur. bu kadar konular açılıp isyan ediliyorsa demekki adamlar fiyatı yüksek yazmakta haklılar. çünkü özel bir araca sahipler..

ayrıca burada 50 bin liraya s2000 alıp satarken de ben uygun aldım diyerek 50 ye verecek kimse yok. 50 alan yine 80 yazar koyar. empati yapınız
    M. The most powerful letter in the world.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde s2k aragazından çok fena tiksindim güzel otomobil hoş iyi güzel de alanlar ara gazı vermesin yanlış insanların elinde izlenimi uyandırıyor bende
    körler sağırlar

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu s2000 fiyat seviyesi hakkında yazıp çizmeyi çok sevmiyorum ama kesinlikle şuan alınıp satıldığı fiyatları haketmeyen bir araba.Ama İnşallah bi gün alıcam bir sezon binip satıcam orası ayrı

krando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar 14 sene once disini icini motorunu yapmislar.hala goze hos geliyor.
    Surus zevki, litre basina urettigi guc, sayisiz aksesuar, guclendirmek icin cesit cesit secenek. Baska kac arac var bu sekilde?
    Tr de vergi avatajida cabasi.
    2009 da son gelen araclardan birini aldim hala ilk gunki gibi seviyorum. Etraftakilerin bakislarindan degil, arabanin gorunusunden dolayi da degil. Direksiyonagectigimde hissettirdikleri yuzunden ( hemde bu fiyata)
    Oyleki kalabalik yerlere insan icine cikmak istemiorum. Otobana, sehirdisi dolambacli yollara gitmek istiyorum. Yanimda biri varkende rahat edemiyorum tek gidiyim istiyorum.
    Bu duygular kac para eder?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkaaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 kişi toplansa en az 7 kişinin hayalinde s2000 sahibi olmayı istiyodur sahsen
    Bu yazdığın cümle çok yanlış ve görecelidir kardeşim. Her aracın her insana göre kategorisi vardır,herkese sevdiği beğendiği araç eşsiz gelir ama gerçekleride görmek lazım.
    Bak ben şuanda 23 yaşındayım,arabalara olan merakım bana kuzenlerimden babamdan ve öz abimden geçti. Heralde bi 10 senedir bu kişiler sayesinde bu ortamların içindeyim.
    Bugüne kadar ne benim, ne yakın arkadaş çevremin ,ne kuzenlerimin ne de abimin hayalinde hiçbir zaman 's2000' almak olmadı buna inan.
    Böle konuşmak pek hoş değil farkındayım ama kendimi açıklamak için yazmak durumundayım. Benim abi ve kuzenlerim S2000'den daha pahalı araçlara da bindi,aynı fiyatlarda araçlara da bindi,daha ucuz araçlara da bindi ki hala da biniyorlar Allah'a şükür. Bugüne kadar daha 1 kere Honda ilanına açıp baktıklarını görmedim,S2000 almayı düşünüyoruz gibi bi cümle duymadım onlardan.
    Üstelik '0' fiyatı 70binlerdeyken bile ilgilendiklerini görmedim şimdiye kadar.
    Benim kendi arkadaş ortamım 15-20 kişilik,1 tanesinin bile hayalinde S2000 almak gibi bi düşünce yok. Bu demek değil ki S2000 5 para etmez,herkes bu arabayı kovalıyor seviyor diye bişey yok bunu söylemek istiyorum. Bu arabaya Mars'dan gelmiş gibi bakmak saçmalıktan öteye geçmez.
    Yani demek istediğim sadece S2000 değildir 10 kişiden 7sinin hayallerde yatan,böyle bi kavram yok.
    1 tane Sti'ı,1 tane Evo 6'yı,1 tane Megane RS Trophy'i,1 tane E36 M3'ü 2 tane S2000' değişmeyecek tanıdıklarım var.

Piyasasına gelince,satılmasa hiçkimse 100 bin fiyat koymaz. 30 bin'e VTİ satan insanlar varken, 60 bin tl'ye typer satan insanlar varken bu adamlar kaç para yazsınlar ki?

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drivers car yok en keyifli listede yok, parayi hak etmeyen araba... Arkadas soyler misniz o zaman neden almak istiyorsunuz, bir halt degilse neden konusuyoruz burda hala? Neden o evo dergisindeki 100 arabadan birini konusmuyoruz su an? Sacma sapan yorumlar ya bugatti de 420 ye cikiyor, hadi nerde ne zaman cikacaksin? Ucak pistine mi gideceksin? O zaman bu arabanin var olusu sacmalik, kimse almasin, incelemeye okumaya gerek yok... 9000 donen 3-4 arac var zaten trafikte 9000 donebilecegim bir ton otoban var.

Araba Ferrari degil tabiki de anlatmak istedigim su; begenmiyorsaniz neyini konusuyorsunuz, neden bu konu var? Kimse S2000 hayali kurmasaydi, performansi kotu, kullanisi kotu, fiyati pahali olsaydi S2000 konularindan biri bu forumda acilmazdi. Ben daha Z4 sorgulamalari gibi bir konu gormedim, TT ler cok pahali oldu devasa fiyatlar gibi bir konu okumadim. S2000 bu kadar konusturabildigine gore goremediginiz birseyler vardir. Size gore degilse , zaten konuya bakmaz gecer gidersiniz. Aklinizda S2000 yok konunun icinde 4 paragraf yaziyorsunuz. Allah askina ya Parayi hak etmiyorsa neden almayi dusunuyorsunz? Performansi iyi deilse ustune 100 bin daha konup Corvette alinir )

Bu tur konularin tek amaci piyasayi degistirmek, fiyatlari araci kotuleyerek dusurmeye calismak bence.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. bir araç için ayırabilecek 100 bin liram olsa s2000'inde tadına bakardım hiç yalan söylemeyeyim. 100 fazla haklısınız ama piyasası bu ve s2000 zevkini yaşamak isterdim. 100 bin fazla verilmez diyende vermesin yani s2000'e binmeyince ölüme yol açan bi hastalık var da biz mi bilmiyoruz.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır s2000 şuan çıksın aynı kasa aynı donanım 110 bin lirayı geçmez ondan sonra ahlayan vahlayan yanıp tutuşan mı ararsın memleketteki s2000 patlamasına mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. bir araç için ayırabilecek 100 bin liram olsa s2000'inde tadına bakardım hiç yalan söylemeyeyim. 100 fazla haklısınız ama piyasası bu ve s2000 zevkini yaşamak isterdim. 100 bin fazla verilmez diyende vermesin yani s2000'e binmeyince ölüme yol açan bi hastalık var da biz mi bilmiyoruz.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drivers car yok en keyifli listede yok, parayi hak etmeyen araba... Arkadas soyler misniz o zaman neden almak istiyorsunuz, bir halt degilse neden konusuyoruz burda hala? Neden o evo dergisindeki 100 arabadan birini konusmuyoruz su an? Sacma sapan yorumlar ya bugatti de 420 ye cikiyor, hadi nerde ne zaman cikacaksin? Ucak pistine mi gideceksin? O zaman bu arabanin var olusu sacmalik, kimse almasin, incelemeye okumaya gerek yok... 9000 donen 3-4 arac var zaten trafikte 9000 donebilecegim bir ton otoban var.

Araba Ferrari degil tabiki de anlatmak istedigim su; begenmiyorsaniz neyini konusuyorsunuz, neden bu konu var? Kimse S2000 hayali kurmasaydi, performansi kotu, kullanisi kotu, fiyati pahali olsaydi S2000 konularindan biri bu forumda acilmazdi. Ben daha Z4 sorgulamalari gibi bir konu gormedim, TT ler cok pahali oldu devasa fiyatlar gibi bir konu okumadim. S2000 bu kadar konusturabildigine gore goremediginiz birseyler vardir. Size gore degilse , zaten konuya bakmaz gecer gidersiniz. Aklinizda S2000 yok konunun icinde 4 paragraf yaziyorsunuz. Allah askina ya Parayi hak etmiyorsa neden almayi dusunuyorsunz? Performansi iyi deilse ustune 100 bin daha konup Corvette alinir )

Bu tur konularin tek amaci piyasayi degistirmek, fiyatlari araci kotuleyerek dusurmeye calismak bence.

tamam anladık s2000nin var neyin lafları bunlar? biri çıkıp s2000 sürücü arabası diyor hiç bir otorite bunu doğrulamıyor bunu da mı paylaşmayalım. nerden biliyorsun benim s2000 istediğimi. madem yorum yapılmayacak bizlerin burada ne işi var? isterse 1 trilyon olsun fiyatı zerre umrumda değil alan alsın satan satsın ki söyledim de. ama kıçı kırık bir metal yığınına taparcasına olmayan özellikler yükleyip sonra da bu eksiklikler söylenince tavır yapmayın. herkes bu arabayı sevmek zorunda değil.

Buna bu para verilene kadar neler alınır,ne keyifler,ne deneyimler yaşanır.. Saçma bence. Ha adamlar yapmış cidden,orası ayrı
    bmw i8 için yazdığın yoruma bak. gelip burada söylediklerine bak.. isteyen fiyatını da eleştirir şeklini de rengini de.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam anladık s2000nin var neyin lafları bunlar? biri çıkıp s2000 sürücü arabası diyor hiç bir otorite bunu doğrulamıyor bunu da mı paylaşmayalım. nerden biliyorsun benim s2000 istediğimi. madem yorum yapılmayacak bizlerin burada ne işi var? isterse 1 trilyon olsun fiyatı zerre umrumda değil alan alsın satan satsın ki söyledim de. ama kıçı kırık bir metal yığınına taparcasına olmayan özellikler yükleyip sonra da bu eksiklikler söylenince tavır yapmayın. herkes bu arabayı sevmek zorunda değil.

bmw i8 için yazdığın yoruma bak. gelip burada söylediklerine bak.. isteyen fiyatını da eleştirir şeklini de rengini de.
    konu s2k fiyatı ise ve sen bunun dışında yazıyorsa yazma arkadaş. sen ve bi kaç kişi daha sürekli honda konularına yorum yapıyorsunuz. teneke demir vırrık cırrık. tenekeyse sanane ? sizin kadar başka araçlara laf söyleyen ortalığı kızıştıran insan görmedim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya sadece EVO dergisinden aldıgınız yorumlarla gelip laf yapiyosunuz. Nolur seçsinler Driver's car diye Gidip google a yazdıgınızda S2000 ömür yetmez yazılan çizilen incelemeleri okumaya. Hangisinde kötülendiğini, araba olmamış dediğini gördün? Bir erkeğin sahip olması gereken 5 araç listesinde 2.mi 3.mü neydi yalnız Daha geçen sene RX8, SLK, TT gibi 2010+ araçlarla 2000 model S2000 kıyaslanmıstı ,12 13 yaşında olmasına rağmen hala en iyisi diye boşa diyorlar o zaman,madem örnek vereceğiz... Otoritenin kötülediği bir araç mı S2000?

Ben aracım var diye yorum yapmıyorum,sizin yazdıgınız yanlışları eleştiriyorum. Pahalı diye konu açılmış, parası olan gider alır,olmayan gider istediğini alır. Ben geldim S2000 dünyanın en iyi roadsteri, en iyi yürüyen arabası mı dedim de özellik yükledim? S2000i küçümsediğiniz,teneke yığını,boş vs. dediğiniz, SLK Z4 gibi araçlarla kıyasladıgınız gibi sıradan bir otomobil olmadığı,üretimi bittiği ve dünya literatüründe de önemli bir yeri oldugu için böyle dedim.Ne S2000i ne de arabamı övdüm birşey dedim. Siz öldürmeye çalışıyorsunuz piyasayı. Araç boş olabilir ama araç özel. Nokta.

i8 için fiyatı TR şartlarına göre pahalı dedim. SLK ya da 225 bin TL verene kadar 80 bine S2000 alır, yazdıgım gibi SLK ile yaşayamayacağım bir sürü deneyimi yaşar,keyfi yaşarım? Nesine takıldın yazdıgım yorumun? Nesinde absürdlük var? Adamlar yapmış demeyi de bildim, senin gibi teneke yığını olarak nitelendirmiyorum aracı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)