User Tag List

Sayfa 18/36 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
672 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne adamlar varmış ? acıklasana bir surdan birader herkes bilsin ama pm'le atma olurmu burdan yazki görelim hep beraber..

kactıgmız ettimiz cekip gititmiz yok su forumda kime sorsan gosterir beni zaten zeki arkadaşım

sen niye gocundunki pahalı dedim. 17bin kmdeki slk ile aynı fiyatsa s2000 sacmalık vardır bu işte

sen alırmısın binermisin duvaramı carparmısın gobekte fırfır donermisin salonuna sokup biblo niyetinmi seyredersin bilmem .

ben almam dedim kotu demedim hiç bizaman ama ona gelene kdr baska alırım dedim buda benim keyfim.

bu ne boyle hondaya laf soletmicekler sanki gözüm yok arabanızda merak etmeyin. 3 sene hondada kullandım bir okadarda tiksindim kenarından köşesinden geçmem daha
    sen bi nörolojiye görün amcamın evladı zaten senin bana yaptığın alıntıya alıntı yapıp cevabını verdim zaten demek istediğim sen benim yazdığım yazıyı alıntı yapıp bana ne sarıyon ?? ister kenarından köşesinden geç istersen arabayı sırtına al araba sana binsin benim yazmış olduğum yoruma alıntı yapıp yok ufomu yok uzay gemisi mi diye yorum yapma kafiii.....

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya EVO dergisinden aldıgınız yorumlarla gelip laf yapiyosunuz. Gidip google a yazdıgınızda S2000 ömür yetmez yazılan çizilen incelemeleri okumaya. Otoritenin kötülediği bir araç mı S2000? Ben aracım var diye yorum yapmıyorum,sizin yazdıgınız saçmalıkları eleştiriyorum. Pahalı diye konu açılmış, parası olan gider alır,olmayan gider istediğini alır. Ben geldim S2000 dünyanın en iyi roadsteri, en iyi yürüyen arabası mı dedim de özellik yükledim? S2000 küçümsediğiniz, SLK Z4 gibi araçlarla kıyasladıgınız gibi sıradan bir otomobil değil,üretimi bittiği ve dünya literatüründe de önemli bir yeri oldugu için böyle dedim.

i8 için fiyatı TR şartlarına göre pahalı dedim. SLK ya da 225 bin TL verene kadar 80 bine S2000 alır, yazdıgım gibi SLK ile yaşayamayacağım bir sürü deneyimi yaşar,keyfi yaşarım? Nesine takıldın yazdıgım yorumun? Nesinde absürdlük var? Adamlar yapmış demeyi de bildim, senin gibi teneke yığını olarak nitelendirmiyorum aracı.
    önce yazdıklarımı iyice okuyup anlayınız. fiyatı beni ilgilendirmez isteyen istediği fiyata alabilir para alanın sonuçta. Tr şartlarına göre pahalıymış biri çıkıp s2000 pahalı deyince neden aslan gibi kükrüyorsunuz o zaman? kedi-ciğer ilişkisi kurarak dünyanın en pahalı aracını kullanıyormuşsunuz havalarına giriyorsunuz? millete niye giydiriyorsunuz? niye herkes s2000 almak için tutuşuyormuş gibi davranıyorsunuz? almak isteyen negatif eleştiri yapmaz zaten beğenmeyenler beğenmedikleri yerlerine vurgu yaparlar ne var bunda?
    ben geldim dünyanın en kötü arabası mı dedim? en yavaş arabası mı dedim?
    bütün özel araçlar için bir ton inceleme var ne yapalım yani?
    unutmayın s2000 dediğiniz araba talep azlığından piyasadan kaldırıldı..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 iste üstüne sayfalarca konusursunuz bolr madem ilgilenmiyosunuz yazmayin simdi cikip dersiniz de burasi forum her konuya yazarız diye

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya EVO dergisinden aldıgınız yorumlarla gelip laf yapiyosunuz. Gidip google a yazdıgınızda S2000 ömür yetmez yazılan çizilen incelemeleri okumaya. Hangisinde kötülendiğini, araba olmamış dediğini gördün? Daha geçen sene RX8, SLK, TT gibi 2010+ araçlarla 2000 model S2000 kıyaslanmıstı ,12 13 yaşında olmasına rağmen hala en iyisi diye boşa diyorlar o zaman,madem örnek vereceğiz. Otoritenin kötülediği bir araç mı S2000? Ben aracım var diye yorum yapmıyorum,sizin yazdıgınız saçmalıkları eleştiriyorum. Pahalı diye konu açılmış, parası olan gider alır,olmayan gider istediğini alır. Ben geldim S2000 dünyanın en iyi roadsteri, en iyi yürüyen arabası mı dedim de özellik yükledim? S2000 küçümsediğiniz, SLK Z4 gibi araçlarla kıyasladıgınız gibi sıradan bir otomobil değil,üretimi bittiği ve dünya literatüründe de önemli bir yeri oldugu için böyle dedim.

i8 için fiyatı TR şartlarına göre pahalı dedim. SLK ya da 225 bin TL verene kadar 80 bine S2000 alır, yazdıgım gibi SLK ile yaşayamayacağım bir sürü deneyimi yaşar,keyfi yaşarım? Nesine takıldın yazdıgım yorumun? Nesinde absürdlük var? Adamlar yapmış demeyi de bildim, senin gibi teneke yığını olarak nitelendirmiyorum aracı.
    Hayatımda bu kadar saçma yorum görmedim. SLK-Z4 ile kıyaslanan otomobil sıradan bir otomobil diyorsun,kendin S2000'e biniyorsun Allah aşkına. Ufkunu açmanı öneririm biraz, 'H' harfinden dışarıya bakarsan hayattaki başka güzellikleri görebilirsin.
    O kadar fanatiksin ki eminim kendinin bile inanmadığın lafları yazıyorsun buraya.

Üretimi bitince ne oluyor? 207 Rc Le-Mans'ın da üretimi bitti,şimdi bu 'harika' bi otomobil mi? Hayır değil,35-40 bin liraya binilecek az çok donanım sunan bir otomobil.
    Fn2 Typer'ında üretimi bitti,2 senedir yerden yere vuruyorsunuz aracı ee noldu? Neden 'özeller özeli' araç olamadı?

İ8'in fiyatı tabiki Türkiye genelinde pahalı gelir sana,sen sahibi olsaydın bakalım nasıl savunucaktın BMW İ8'i o zaman görücektik.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda bu kadar saçma yorum görmedim. SLK-Z4 ile kıyaslanan otomobil sıradan bir otomobil diyorsun,kendin S2000'e biniyorsun Allah aşkına. Ufkunu açmanı öneririm biraz, 'H' harfinden dışarıya bakarsan hayattaki başka güzellikleri görebilirsin.
    O kadar fanatiksin ki eminim kendinin bile inanmadığın lafları yazıyorsun buraya.

Üretimi bitince ne oluyor? 207 Rc Le-Mans'ın da üretimi bitti,şimdi bu 'harika' bi otomobil mi? Hayır değil,35-40 bin liraya binilecek az çok donanım sunan bir otomobil.
    Fn2 Typer'ında üretimi bitti,2 senedir yerden yere vuruyorsunuz aracı ee noldu? Neden 'özeller özeli' araç olamadı?

İ8'in fiyatı tabiki Türkiye genelinde pahalı gelir sana,sen sahibi olsaydın bakalım nasıl savunucaktın BMW İ8'i o zaman görücektik.
    slk z4 gibi sıradan bir otomobil değil diyor. senin dediğin gibi sıradan demiyor.

ayrıca 207 rc bitti 208 geldi. slk üretimi devam ediyor. fn2 nin yerine yeni kasası gelecek. 5 senedir s2k üretilmiyor. devamı n zaman çıkacak belirsiz. bu sebepten özel bir araç. his olarak özel bir araç.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bi nörolojiye görün amcamın evladı zaten senin bana yaptığın alıntıya alıntı yapıp cevabını verdim zaten demek istediğim sen benim yazdığım yazıyı alıntı yapıp bana ne sarıyon ?? ister kenarından köşesinden geç istersen arabayı sırtına al araba sana binsin benim yazmış olduğum yoruma alıntı yapıp yok ufomu yok uzay gemisi mi diye yorum yapma kafiii.....
    üslubunuz hiç hoş değil.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Silvia17
    Misafir
    Senin bu yaptıgın asırı boş bi durum dostum.Hiç bir ülkede ilgi çekmeyen ama konu türkiye olunca sanayi'de agızdan agıza dolaşan boş muhabbet denilince ortaya ilk atılan araba olarak görüyorum ben bu kadar arkadaşım ben fikrim bu.

S2000 denilince yoldan 10 kişi durduralım 10 kişiden 9 u oneya diyebiliecek insanlar tanıyorum.
    Sen s2000 i alınca 9000 devirde vites atıyormussun ya hani gel bakalım atasehir de at bi görelim seni.İlk tümsekte altını bırak sonra da polis gelsin arabayı baglasın gitsin bu kadar.Bundan 3 sene önce cok güzel araba olarak gösteriliyordu ve öyle idi ama sagolsun türk milletinin ucan kuş grubu arabalarına yaptıgı olayları s2000 e yapmaya başladılar warex egzozlar ufacık caddelerden patlaya patlaya cıkan ilk gördügü kavsakta götü önüne gelen ve kaldırıma patlayan araçlar ve niceleri.

amcam eskiden trafik sube müdürü idi S2000 ler ilk geldigi zamanlar insanlar sürekli kaza yapıyordu cünkü vsa sızlar gelmişti hep diyordu ne cektik su ...... arabalarından diye.Türk milleti böyledir nerde pokluk orda cokluk hesabı.Ortaya cıktı 2-3 kişi örnek olarak Harunu veriyorum ah direk herkes oraya yönlendi.
    Bundan önce Ünal Turan vardı millet civiclere yönelmişti piyasaya 1 kişi bi araba atyor herkes peşinden gidiyor.S2000 denilen araç kardeşim pist aracı bu kadar net!
    VE BENDE AŞIRI DERECEDE RAHATSIZ OLUYORUM Bİ GÜN BİTANESİ BENİM VEYA BAŞKA ARAÇLAR YÜZÜNDEN ÖLÜCEKLER DİYE! YOLDA GÖRDÜKLERİ ZAMAN ARKAMDAN GELMEYE ÇALISIYORLAR DİKİZDEN GÖRÜYORUM GÖTÜ ÖNÜNDE BENİ YAKALAMAYA CALISIYOR VİRAJI DÖNERKEN.
    BUNDAN 2 AY ÖNCE ŞİLE YOLUNDA DURDURDUM YAPMA KARDEŞİM BAK ÖLÜCEKSİN DEDİM ADAM İLLA GECİCEK 180 LE VİRAJA GİRİYORUM VSA SIZ S2000 LE ARKAMDAN GELİYOR (ŞİLE YOLUNU BİLEN BİLİR! )

MADEM O KADAR PARAN VAR GİT 350Z AL.O PARAYI O ARABAYA VEREN ZATEN MASRAFINI DÜŞÜNMEZ. BANA DA HİÇ BİR S2000 Cİ ARABAYI SAVUNMASIN LÜTFEN BU KADAR .

Ya EVO dergisinden aldıgınız yorumlarla gelip laf yapiyosunuz. Gidip google a yazdıgınızda S2000 ömür yetmez yazılan çizilen incelemeleri okumaya. Hangisinde kötülendiğini, araba olmamış dediğini gördün? Daha geçen sene RX8, SLK, TT gibi 2010+ araçlarla 2000 model S2000 kıyaslanmıstı ,12 13 yaşında olmasına rağmen hala en iyisi diye boşa diyorlar o zaman,madem örnek vereceğiz. Otoritenin kötülediği bir araç mı S2000? Ben aracım var diye yorum yapmıyorum,sizin yazdıgınız saçmalıkları eleştiriyorum. Pahalı diye konu açılmış, parası olan gider alır,olmayan gider istediğini alır. Ben geldim S2000 dünyanın en iyi roadsteri, en iyi yürüyen arabası mı dedim de özellik yükledim? S2000 küçümsediğiniz, SLK Z4 gibi araçlarla kıyasladıgınız gibi sıradan bir otomobil değil,üretimi bittiği ve dünya literatüründe de önemli bir yeri oldugu için böyle dedim.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki dergide gördüğüm , 2 videoda izlediğime göre yapmıyorum yorumları. Sizlere iyi tartışmalar

Ben kimseye s2000 şu kadar eder , değeri şudur yazmadım. 4 paragraf yazdım. İçinden bir ad tamlaması seçtiniz gerisini okuyan yok.

Her mal , bir kitleye hitap eder. Hitap ettiği kitleye sundukları , bu malın değerini belirler dedim. Burada s2000 leri toplayıp siz boksunuz deyip yaksak da piyasası değişmez.. Tartışmanın saçmalığını vurguladım. Senin tercihin z4 diye , z4 muhteşem , s2000ler çöp ederi 45 lira , olmuyor. Olamaz da ekonomi prensiplerine aykırı

Almadan önce iphone lara verilen paraya yazık günah diyordum , s4 1500 liraya var , iphone 5 2000küsür. S4 daha iyi , iphone5 alan salaktır , iphone5 çöptür diyelim de piyasası düşsün. Var mı böyle bir mantık Şimdi kullanıyorum diye iphone savunucusu da değilim , denk geldi aldık , şart değil olmasa da olur ama *** da değil diyorum hepsi bu..

Bu konu uzar gider , bir kot pantolona markasına göre 30 lira da veriliyor 500 lira da ? Diesel kotların ederi bu değil diye eylem yapalım da piyasası düşsün , indirime girsinler
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slk z4 gibi sıradan bir otomobil değil diyor. senin dediğin gibi sıradan demiyor.

ayrıca 207 rc bitti 208 geldi. slk üretimi devam ediyor. fn2 nin yerine yeni kasası gelecek. 5 senedir s2k aynı kasa. devamı n zaman çıkacak belirsiz. bu sebepten özel bir araç. his olarak özel bir araç.
    2 side aynı şey abi farketmez ki. Onlar sıradan ise onlarla karşılatırılan araçlarda sıradan olmaz mı?
    Ya bi insanın Slk ve Z4 ile S2000 kıyaslaması için hatta S2000 daha iyiye konuyu getirmesi için harbiden Honda'dan hisse sahibi olması gerekiyor

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "S2000,Slk-z4 gibi sıradan bir otomobil değil"
    İmzalık olmuş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin bu yaptıgın asırı boş bi durum dostum.Hiç bir ülkede ilgi çekmeyen ama konu türkiye olunca sanayi'de agızdan agıza dolaşan boş muhabbet denilince ortaya ilk atılan araba olarak görüyorum ben bu kadar arkadaşım ben fikrim bu.

S2000 denilince yoldan 10 kişi durduralım 10 kişiden 9 u oneya diyebiliecek insanlar tanıyorum.
    Sen s2000 i alınca 9000 devirde vites atıyormussun ya hani gel bakalım atasehir de at bi görelim seni.İlk tümsekte altını bırak sonra da polis gelsin arabayı baglasın gitsin bu kadar.Bundan 3 sene önce cok güzel araba olarak gösteriliyordu ve öyle idi ama sagolsun türk milletinin ucan kuş grubu arabalarına yaptıgı olayları s2000 e yapmaya başladılar warex egzozlar ufacık caddelerden patlaya patlaya cıkan ilk gördügü kavsakta götü önüne gelen ve kaldırıma patlayan araçlar ve niceleri.

amcam eskiden trafik sube müdürü idi S2000 ler ilk geldigi zamanlar insanlar sürekli kaza yapıyordu cünkü vsa sızlar gelmişti hep diyordu ne cektik su ...... arabalarından diye.Türk milleti böyledir nerde pokluk orda cokluk hesabı.Ortaya cıktı 2-3 kişi örnek olarak Harunu veriyorum ah direk herkes oraya yönlendi.
    Bundan önce Ünal Turan vardı millet civiclere yönelmişti piyasaya 1 kişi bi araba atyor herkes peşinden gidiyor.S2000 denilen araç kardeşim pist aracı bu kadar net!
    VE BENDE AŞIRI DERECEDE RAHATSIZ OLUYORUM Bİ GÜN BİTANESİ BENİM VEYA BAŞKA ARAÇLAR YÜZÜNDEN ÖLÜCEKLER DİYE! YOLDA GÖRDÜKLERİ ZAMAN ARKAMDAN GELMEYE ÇALISIYORLAR DİKİZDEN GÖRÜYORUM GÖTÜ ÖNÜNDE BENİ YAKALAMAYA CALISIYOR VİRAJI DÖNERKEN.
    BUNDAN 2 AY ÖNCE ŞİLE YOLUNDA DURDURDUM YAPMA KARDEŞİM BAK ÖLÜCEKSİN DEDİM ADAM İLLA GECİCEK 180 LE VİRAJA GİRİYORUM VSA SIZ S2000 LE ARKAMDAN GELİYOR (ŞİLE YOLUNU BİLEN BİLİR! )

MADEM O KADAR PARAN VAR GİT 350Z AL.O PARAYI O ARABAYA VEREN ZATEN MASRAFINI DÜŞÜNMEZ. BANA DA HİÇ BİR S2000 Cİ ARABAYI SAVUNMASIN LÜTFEN BU KADAR .
    kardeş bişeyi merak ettim hangi araba vardı arkandan gelmeye çalıştıkları zaman bertone miydi yada kaç hp bertone n

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 side aynı şey abi farketmez ki. Onlar sıradan ise onlarla karşılatırılan araçlarda sıradan olmaz mı?
    Ya bi insanın Slk ve Z4 ile S2000 kıyaslaması için hatta S2000 daha iyiye konuyu getirmesi için harbiden Honda'dan hisse sahibi olması gerekiyor
    slk yı z4 ü o söylemedi ki. o sayfalara dön oku bak. slk z4 dendiği için oradan yürüdü emre de. oda diyorki slk z4 sıradan araçlar. ben 80 verir s2k alırım sen 250 bin verir slk alırsın. o bana sıradan gelir diyor. s2k o kadar sıradan değil diyor. ki slk amg z4 m olmadığı sürece aynı hissi verme şansı yok kanımca.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi s2000 i alan memnun satan memnun neyin tribi yaşanıyor burda cebinde paran varsa alırsın istediğin arabayı misal veriyorum 50.000 lira para çıkışmadı s2000 alamıyorum alma 36 m3 al bi yerden başla elbet alırsın s2000 tabi sağlam kalırsa

Silvia17
    Misafir
    Bertone vardı kardeşim. Bertone 210 beygir benim. İsteyen varsa da şile yolunda vsa sız s2000 alan gelebilir kapısabiliriz.Yanlız boşa yarışmam onu da söyliyeyim.
    Cünkü denemek isteyen cok oldu denedik yendikte yenildikte.

Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş bişeyi merak ettim hangi araba vardı arkandan gelmeye çalıştıkları zaman bertone miydi yada kaç hp bertone n

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ayrıca 207 rc bitti 208 geldi. slk üretimi devam ediyor. fn2 nin yerine yeni kasası gelecek. 5 senedir s2k üretilmiyor. devamı n zaman çıkacak belirsiz. bu sebepten özel bir araç. his olarak özel bir araç.
    208'in geleceğini ne zaman öğrendik? Lemans 2009'da 2000 tane çıktı bitti.
    208'in geleceği 2013 başında belli oldu.
    FN2 yerine yeni bi typer çıkacağını nerden öğrendik ne zaman öğrendik?
    Daha 3-5 ay önce tam anlamıyla ortaya çıktı,haberler doğrulandı.
    O zaman yarın Honda,atıyorum S2500 diye bi model çıkıcağını duyursa senin mantığına göre S2000'de üretimi durdurulmuş bi araba olmayacak.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce yazdıklarımı iyice okuyup anlayınız. fiyatı beni ilgilendirmez isteyen istediği fiyata alabilir para alanın sonuçta. Tr şartlarına göre pahalıymış biri çıkıp s2000 pahalı deyince neden aslan gibi kükrüyorsunuz o zaman? kedi-ciğer ilişkisi kurarak dünyanın en pahalı aracını kullanıyormuşsunuz havalarına giriyorsunuz? millete niye giydiriyorsunuz? niye herkes s2000 almak için tutuşuyormuş gibi davranıyorsunuz? almak isteyen negatif eleştiri yapmaz zaten beğenmeyenler beğenmedikleri yerlerine vurgu yaparlar ne var bunda?
    ben geldim dünyanın en kötü arabası mı dedim? en yavaş arabası mı dedim?
    bütün özel araçlar için bir ton inceleme var ne yapalım yani?
    unutmayın s2000 dediğiniz araba talep azlığından piyasadan kaldırıldı..
    Herkes S2000 almak için yanıp tutuşmasa bu forumda 550+ sayfalık S2000 sorgulamaları konusu olmazdı bu 1. Fiyatı en çok irdelenen araç olmazdı. Piyasada bu kadar konuşulmazdı. Bu 1+1 daha 2. Ben aracı eleştirmenize birşey demedim konunun başındaki tepkimi anlatamadım sanırsam? Eleştirdiğim nokta S2000 fiyatlarına söylenenler. Pahalı olabilir,pahalı da, Türkiye şartlarında 90 bin 100 bin TL para demek ciddi bir mebla demek,ancak aracın piyasası şu an bu durumda, eskiden 70 bin TL idi,şimdi 90 bin TL, öyle veya böyle bir şekilde fiyatı arttı, bunun için gelip konu açmak, S2000 kötü araç,bu paraları hak etmiyor demek - elbette ki hür iradenizdir yazabilirsiniz - piyasayı düşürme amaçlıdır sadece.

Dönemde genel olarak spor araç satışları gerilediği için kaldırıldı.10 sene boyunca üretilen ve kasa değiştirmeyen bir araç demek, üretim ve satışta başarı demek. Yeteri kadar talep görememesi spor araç olduğundan dolayı. Honda'nın satış & pazarlama stratejilerinden dolayı vs. vs. evet talep azlığından dolayı kaldırıldı ama bu kötü bir araç olduğu bulgusu değildir.

Sıradan bir otomobil demedim,iyice okursan görebilirsin. Sıradan bir otomobil "değil" , Z4 SLK gibi seri üretilen, sıradan bir otomobil olmadı dedim.Öteki arkadaş da atlamış imzalık olur demiş SLK ve Z4 sıradan çünkü her sene yenileri,her sene makyajlıları geliyor. H harfinden dışarıya oldukça bakıyorum. Yerden yere vurduğum SLK'nın üreticisi olan Mercedese'de , Opel'e de biniyorum aynı zamanda. Fanatik de değilim. Audi TT almaya gidip, temiz olduğu için S2000 ile eve dönen biriyim. Herhangi bir yerde, bir forumda, fanatiklik olarak değerlendirebileceğin hiçbir yazı,post vs. yoktur. Aracımla ne roll ne drag ne organizasyonlara katılmıyorum. Honda fanatiği de değilim, çok daha iyi araçlar olduğunu da biliyorum. Ruhunu ve otomotiv dünyasına bıraktığı izleri göstermeye çalışıyorum sadece size.

Üretimi bitince birşey olmuyor, RX8'in de üretimi bitti, fiyatları değişmedi,düştü. Türkiyede S2000 fiyatları neden arttı sorusunun cevaplarından biridir ancak; üretim bitti ---> S2000 sayısı zaten azdı ---> araçlar sağda solda patladı----> Temiz araç sayısı iyice azaldı -----> S2000 piyasası arttı. Anlatabilmişimdir umarım.

Son olarak i8 gibi saçma bir araç hiçbir zaman almayacağım için görmezsiniz o tarz yorumları merak etmeyin

Silvia17
    Misafir
    Emre sana da söyle bi yorum yapayım otur kardeşim başla saymaya yukarıya dogru kac kisi s2000 almak istiyor kac kisi sikayet ediyor bakalım bi

Herkes S2000 almak için yanıp tutuşmasa bu forumda 550+ sayfalık S2000 sorgulamaları konusu olmazdı bu 1. Fiyatı en çok irdelenen araç olmazdı. Piyasada bu kadar konuşulmazdı. Bu 1+1 daha 2. Ben aracı eleştirmenize birşey demedim konunun başındaki tepkimi anlatamadım sanırsam? Eleştirdiğim nokta S2000 fiyatlarına söylenenler. Pahalı olabilir,pahalı da, Türkiye şartlarında 90 bin 100 bin TL para demek ciddi bir mebla demek,ancak aracın piyasası şu an bu durumda, eskiden 70 bin TL idi,şimdi 90 bin TL, öyle veya böyle bir şekilde fiyatı arttı, bunun için gelip konu açmak, S2000 kötü araç,bu paraları hak etmiyor demek - elbette ki hür iradenizdir yazabilirsiniz - piyasayı düşürme amaçlıdır sadece.

S2000'in üretiminin bitmiş olması, S2000'e olan talep bittiği için olmadı bu arada. Öyle olduğunu düşünüyorsanız yeniden araştırmanızı öneririm. Dönemde genel olarak spor araç satışları gerilediği için kaldırıldı.10 sene boyunca üretilen ve kasa değiştirmeyen bir araç demek, üretim ve satışta başarı demek. Yeteri kadar talep görememesi spor araç olduğundan dolayı. Honda'nın satış & pazarlama stratejilerinden dolayı vs. vs. evet talep azlığından dolayı kaldırıldı ama bu kötü bir araç olduğu bulgusu değildir.

Sıradan bir otomobil demedim,iyice okursan görebilirsin. Sıradan bir otomobil "değil" , Z4 SLK gibi seri üretilen, sıradan bir otomobil olmadı dedim. H harfinden dışarıya oldukça bakıyorum. Yerden yere vurduğum SLK'nın üreticisi olan Mercedese'de , Opel'e de biniyorum aynı zamanda. Fanatik de değilim. Audi TT almaya gidip, temiz olduğu için S2000 ile eve dönen biriyim. Herhangi bir yerde, bir forumda, fanatiklik olarak değerlendirebileceğin hiçbir yazı,post vs. yoktur. Aracımla ne roll ne drag ne organizasyonlara katılmıyorum. Honda fanatiği de değilim, çok daha iyi araçlar olduğunu da biliyorum. Ruhunu ve otomotiv dünyasına bıraktığı izleri göstermeye çalışıyorum sadece size.

Üretimi bitince birşey olmuyor, RX8'in de üretimi bitti, fiyatları değişmedi,düştü. Türkiyede S2000 fiyatları neden arttı sorusunun cevaplarından biridir ancak; üretim bitti ---> S2000 sayısı zaten azdı ---> araçlar sağda solda patladı----> Temiz araç sayısı iyice azaldı -----> S2000 piyasası arttı. Anlatabilmişimdir umarım.

Son olarak i8 gibi saçma bir araç hiçbir zaman almayacağım için görmezsiniz o tarz yorumları merak etmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208'in geleceğini ne zaman öğrendik? Lemans 2009'da 2000 tane çıktı bitti.
    208'in geleceği 2013 başında belli oldu.
    FN2 yerine yeni bi typer çıkacağını nerden öğrendik ne zaman öğrendik?
    Daha 3-5 ay önce tam anlamıyla ortaya çıktı,haberler doğrulandı.
    O zaman yarın Honda,atıyorum S2500 diye bi model çıkıcağını duyursa senin mantığına göre S2000'de üretimi durdurulmuş bi araba olmayacak.
    s2000 yerine s2500 çıkacaksa elbetteki üretimi durmuş olacak. ama bu demek değilki yenisi çıktı s2000 özel değil. lemans gibi bir araba ile kıyaslanmaz ki literatüre geçmesi açısından. s2000 den önce 500-600 ler vardı. o arada s1500 mü vardı 206 rc gibi ? 205 gibi ? art arda senelerde çktı mı s2k ? o açıdan özel. ya size değilse de bize özel.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 yerine s2500 çıkacaksa elbetteki üretimi durmuş olacak. ama bu demek değilki yenisi çıktı s2000 özel değil. lemans gibi bir araba ile kıyaslanmaz ki literatüre geçmesi açısından. s2000 den önce 500-600 ler vardı. o arada s1500 mü vardı 206 rc gibi ? 205 gibi ? art arda senelerde çktı mı s2k ? o açıdan özel. ya size değilse de bize özel.
    Bu sözün zaten tüm konuşmanın geneli olmuş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)