vu tu tuu tuu.. 1.4ies füme-sunroof-manuel HB satıyorum 22K tl istiyorum.. Parası olmayan aramasın![]()
http://m.youtube.com/watch?v=5GVqYuJmVCU
Dahasi gelecek![]()
loto dan kac para cıkıyo ki kardeş tum s2k ları alıcaksın.
tr de 85 s2k kalmış olsa, ortalama fiyatı 75 bin tl olsa 6.3 trilyon para gerektirir. 85 araba, 100 er tl den 8500 tl noter masrafı. yol masrafları, barınma, otelde kalma derken sana cıkacak hiçbi para ile bu hayali gerceklestiremezsin kardes. zaten loto çıksa çıksa 1-2 trilyon zor çıkar. yılbasında ceyrek biletten 12.5 trilyon cıksa bile, yarısını bu boş işe gömmezsin kardes.
S2k Fiyatları cok degil. binip, sürünce hakkını aldıgınızı anlıyosunuz. abartı olan 90-100 bin tl para gömmek bu arabalara.
Arabacı Ağır japon..
85 nasıl çok değil yahu? Aradan kaç sene ve km geçmiş hala 0 fiyatının üstünde olmuş oluyor.
Bu da fiyatının fahiş olduğunu göstermiyor mu?
Burada anlatılmak istenen sıfırını alma imkanı falan yok diye bu ve benzeri fiyatları çekip almak isteyen insanları maddi olarak zorlamak yanlış bence.![]()
Instagram: mutusgarage
canım sıkılıyordu cidden kafa açtı zaman geçti
bana göre Türkiye'de internetle beraber bi kaç evre var.
ACT dönemi ki F&F serisiyle başlayıp fiber master olduğumuz, vti'ların satıslarının kıl payı bittiği ve alanların %99unun aa bu en dolusuymuş diye aldığı.s2000 keza spor otomobil kategorısınde iyi bir seçenek olması. ( bi postta yine yazmıştım. bu dönemde distiribütör sorunları nedeniyle Nissan ve Mazda nın kıymeti bilinmedi)
Ara geçiş- Modifiyem-clubpeugeot (honda için varmıydı hatırlamıyorum)
Son dönem içinde bulunduğumuz Techturkey. güç, verim, temin vb konulardan bi kaç model araç burda vezir edildi. ( ha cidden s2000 fenadır hiçbi zaman inkar etmem) .
Fiyata gelince tamamen arz taleptir. İngiltere olsun Amerika olsun s2000 in fiyatı hep bi 'tık' öndedir.
Memlekette başka araç kalmadı sanki asdşhaslşkjdhsak![]()
Son 1aydır dikkat ediyorum millet isyanlarda...
350Z alırım o paralara diyosunuzda alınmaz 125liraya 350Z. O da o paraları hak etmiyor. 125milyara en mantıklı 3.35Ci alınır. Cabrioysa tadından yenmez. Motor oynanmayada müsait. Araç 4kişilik. Miss...
S.a abiler konu hortlak verdi![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
bu konu yaş muhabbeti ile patlar![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)