Birisi gözden kaçırırsa 1 gün fazla yaparsın.
İstersen teslim olursun sıkıntı çıkarmazlar.
Bir gün erken geldiğinde normalde erken çıkarmaları gerek ama gözden kaçarsa 1 gün fazla yapmış olursun.
Printable View
6 kasım saat 10 yazıyor ama eskere gıden ınsanlar onu takmayın aksama dogru teslım olun dıyor dedıklerını yapsakmı saatındemı teslım olsak :)
o tam şans işi örneğin 6 kasım saat 12 de birliğe teslim oldunuz ogün canı sıkılmış veya heyecan arıyan nöb.astsb.veya niz.sb.nie geç geldin gibi sıkabilir.Ama askeri mahkemede uygulanan yasaya göre mesai bitimi 17:00 olduğu için 17:00'a kadar belirli gün içinde teslim olabilirsiniz.teslim tarihini geçen her 1 gün bakaya suçundan yasal işlem ve 5günden sonrada firar işlemi görebilirsiniz.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
kıbrıs'a düşen arkadaşlar varmış gene az da olsa :) , ben de geçen sene aralıkda gitmiştim , 23 mü 24 mü tam hatırlamıyorum denetleme gördük zaman güzel geçiyor :D , korkacak canınızı sıkacak şeyler düşünmeyin sizin gibi onlarca kişi olucak :)
Olaya şöyle bakmak lazım aslında :)
347 KD'lerden bir arkadaşım güzel birşey demişti.
Bizim yaptığımız askerliği siz haftasonu yapıyorsunuz lan diye :)
62-63 hafta sürüyordu 15 ayken :=)
Sıkıntı etmeyin denetleme güzeldir, deli şafak atar.
yani denetleme işi güzel , çok sövüyorsun ordayken ama bitip boşluğa düşünce zaman geçmiyor o zamanda denetleme iyiymiş ya demeye başlıyor millet :)
Şubem Antalyaydı
Acemilik Burdur
Usta birliği Elazığ merkez loj. bakım k.lığı çıktı. Telefondaki bayan çok rahat bir yer çıkmış dedi. Bilemiyorum ne yapılıyor :)
Arkadaslar BALIKESIR/EDREMITTE piyade yapan yokmu? Bilgi verilirse sewinirim.
Formlarda pek ic acici seyler yazmiyorda:(
Acemi : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
Usta : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 54 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
Acemi : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
Usta : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 54 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
benimde aynı dostum:)
Hepinize şimdiden hayırlı teskereler..
Acemi balıkesir bakım okulu..
Usta birliği, Ankara mamak 28. mekanize piyade tugayı veya 4. kolordu komutanlığı lığı cıkan varmı ?
Merak edilen sorulara cevap verilir :)