Tüm askerlerimize hayırlı teskeler dilerim..
Hiç kısa dönem denizci çıkan yok mu yahu ?
acemi birliği izmir poligon olan , usta birliği erdek olan ?
Printable View
Tüm askerlerimize hayırlı teskeler dilerim..
Hiç kısa dönem denizci çıkan yok mu yahu ?
acemi birliği izmir poligon olan , usta birliği erdek olan ?
Birliğine ilk teslim olan yemin töreninde kütüğe plakayı çakıyor beyler.. Haberiniz olsun :)
Hayırlısı olsun.
Ben de ilk anda şok olmuştum ama sonra gittik geldik hala yaşıyoruz :)
2003-2005 ordaydım, önce land şoförü olarak gittim sonra alay komutanına sivil şoför koruma oldum sonrası kolay geçti.
Tehlike her zaman var, gözün açık ol esnafa vs oralı kimseye güvenme yeter. Soför olursan yolları ortala git hiçbir zaman büyük şehirlerdeki gibi şeridinden gitme.
Van KTM rezalet biryer, uçakla gittiğin anda havaalanında karşılıyorlar. Mümkünse sabah saatlerinde inip kendi çabanla gitmeye çalış. Yoksa günlerce KTMde kucak kucağa yatarsın, baya kötü biryer...
Hakkariye gittiğinde muhtemelen önce Fatih kışlasına götürürler, orda kahraman jöhlerle tanışırsın, sonra alay komutanlığına inersin rahat edersin. Van ve Fatih kışlasında anlatılanları dinle ama etkisine girme, geçmişten çok ciddi hikayeler anlatılır.
Verilen her işi yap, zaten düzgün bir tip olduğun farkedilince yazıcı, komutan postası vs olursun kendini kurtarırsın.
Hakkarinin içinde de öğretmenlerin ve askerlerin takıldığı belli cafeler var, günler öyle gelir geçer. Canını sıkma orda askerlik yapmak ayrı bir gururdur.
Tekirdağ tarafına düşen yok mu hiç ?
Bu sülüs olayı hakkında biligisi olan varmı geçen sene kısa dönem askere giden bir kaç arkadaşım biz öyle bişey almadık direk çıktığın yere gideceksin diyorlar ?
Eğitim Birliği - MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / ANKARA MAMAK / ANKARA
Esas Birliği - 1 İNCİ KR.HVCL.A. HİZ.DES.TB.KH. VE KH.BL. / ANKARA YENİMAHALLE / ANKARA
@FaBeRgE , @Zero , @mirafiori
acemilikte aynı yerdeyiz
Arkadaşlar sülüsü herhangi bir şubeden alabilirmiyiz yoksa kendi şubemize gitmek mi zorundayız
KuBiLaYY senle aynı yere düşmüştü 2dönem önce mamak cok iyidi yenimhalle sıkıntılı geçmişti istersen pm at belki işe yaraf tavsiyeleri olur. Hayırlı teskerelerr. bu arada mamakda aralık sonu yapılan yemn törenine gitmiştim soğuk hala aklımda yemin töreninize gelicekleri uyarın tedbrli getisinler:D mahvolmuştuk cıkıstada taksiciler kısa mesafe dıye 20lira yazan yere bizi götürmemslerdi aklıma geldi yine sinirlendim:D
şunu fark ettim çok fazla ankaraya giden baya baya varmış arkadaşlarımdan da siteden forumdaşlarımız arasından da. topçu füze okulu baya revaçta bide. etrafımda donanmaya düşen yok milletin duyduğu bile yok. :D
havacı zaten 1 ben 1 mert koskoca siteden zaten.
facebookda bizim yerin grubuna üye oldum meslekleri yazıyorlar alt alta yorum %70 mühendis ama adamlar alaturka olmaz tuvaletler inş temizlemesi zor oluyor muhabbeti yapıyor. çok ilginç bir jenerasyonuz hayırlısı. :)
"Kayıt kabul işlemleriniz için Askerlik Şubesi tarafından kapalı zarfta verilen belgelere ve nüfus cüzdanınıza muhakkak ihtiyacınız olacaktır. Bu belgeleriniz olmadan kayıt işlemleriniz yapılmayacağından belgeleri muhafaza etmenizi hatırlatırız. Aksi halde Antalya veya Burdur Askerlik Şubesine müracaat ederek belgeleri yenilemeniz gerekecektir. Bu da sizin kayıt kabul işlemlerinizin gecikmesine dolayısıyla gün kaybınıza neden olacaktır."
Kaynak: 3'üncü P.Eğt.Tug.K.lığı ANTALYA - Türk Silahlı Kuvvetleri
Bilal sen ne znm gıdıyorsun?
Tunceli'ye giden yokmu...??? Jandarma ve komando tugayı hakkında bilgiler verebilirim. Hepinize şimdiden hayırlı teskereler ama bitmezzzzzzzzzz :D
Peki benim bir sorum daha olacak. Felaket kafama takıldı. Çünkü uçak biletimi bile aldım. Sorum şu :
Şimdi ben Düşmüş olduğum Erzincan merkeze 5 Kasım sabah 6 ya uçak bileti aldım. Yaklaşık sabah saat 8 gibi oraya inmiş olacağım. Teslim olmam gereken tarih ise 7 Kasım saat 10:00 (Ama ben 6 Kasımda teslim olmayı planlıyorum). Ben iner inmez beni havalimanından alırlarmı direk? Çünkü bir gece kalıp ertesi gün teslim olmak istiyorum. O şekilde plan yaptım. Kafama çok takıldı... Yani öyle bir durumda '' Hayır ben yarın teslim olacağım. Teslim tarihime daha 2 gün var. '' diyemezmiyim? Bir de bunu nereyi arayıp sorabilirim acaba? Bütün yorumlar için teşekkürler bu arada.