6 kasım saat 10 yazıyor ama eskere gıden ınsanlar onu takmayın aksama dogru teslım olun dıyor dedıklerını yapsakmı saatındemı teslım olsak![]()
o tam şans işi örneğin 6 kasım saat 12 de birliğe teslim oldunuz ogün canı sıkılmış veya heyecan arıyan nöb.astsb.veya niz.sb.nie geç geldin gibi sıkabilir.Ama askeri mahkemede uygulanan yasaya göre mesai bitimi 17:00 olduğu için 17:00'a kadar belirli gün içinde teslim olabilirsiniz.teslim tarihini geçen her 1 gün bakaya suçundan yasal işlem ve 5günden sonrada firar işlemi görebilirsiniz.
kıbrıs'a düşen arkadaşlar varmış gene az da olsa, ben de geçen sene aralıkda gitmiştim , 23 mü 24 mü tam hatırlamıyorum denetleme gördük zaman güzel geçiyor
, korkacak canınızı sıkacak şeyler düşünmeyin sizin gibi onlarca kişi olucak
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Olaya şöyle bakmak lazım aslında
347 KD'lerden bir arkadaşım güzel birşey demişti.
Bizim yaptığımız askerliği siz haftasonu yapıyorsunuz lan diye
62-63 hafta sürüyordu 15 ayken :=)
Sıkıntı etmeyin denetleme güzeldir, deli şafak atar.
yani denetleme işi güzel , çok sövüyorsun ordayken ama bitip boşluğa düşünce zaman geçmiyor o zamanda denetleme iyiymiş ya demeye başlıyor millet![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şubem Antalyaydı
Acemilik Burdur
Usta birliği Elazığ merkez loj. bakım k.lığı çıktı. Telefondaki bayan çok rahat bir yer çıkmış dedi. Bilemiyorum ne yapılıyor![]()
Arkadaslar BALIKESIR/EDREMITTE piyade yapan yokmu? Bilgi verilirse sewinirim.
Formlarda pek ic acici seyler yazmiyorda![]()
Acemi : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
Usta : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 54 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
Acemi : 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA
Usta : K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 54 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
benimde aynı dostum![]()
Hepinize şimdiden hayırlı teskereler..
Acemi balıkesir bakım okulu..
Usta birliği, Ankara mamak 28. mekanize piyade tugayı veya 4. kolordu komutanlığı lığı cıkan varmı ?
Merak edilen sorulara cevap verilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)