Ben varım
4. Mekanize Piyade
Lojistikteyim
Printable View
kütahya hava er eğitim kimse yokmu dimi? bende öyle düşünmüştüm :D
beyleri silüsü alınca yurtdışına çıkamıyor muyuz?birde don atlet içlik çorap vs ne renk olmalı?
Tekirdağ bölgesi yokmu ?
Istanbuldan Ankara mamak a gidenler sulus aldiysaniz teslim tarih ve saati yazarmisiniz :) ?Birde orada nasil bulusacagiz sivilde olsa sakalim gobegime degecek derdim tanirdiniz orda herkes ampul gibi :D
Beyler alakasız olacak ama arabası olanlar ne yapmayı düşünüyor :)
@Zero
benim 6 kasım saat 10 (tekirdağ)
istanbulda da aynısı söylenmiş
acemiliği orda yapan KuBilaYY abi Mebs okulunun çok büyük bir yer olduğunu, 1000 kişi falan olabildiğini, içeride denk gelme olasılığının düşük olduğunu söyledi. Burdan yola çıkarak giriş kapısında buluşulabilir. (teslim tarihinin herkes için 6 kasım saat 10:00 olduğunu varsayarak tabi)
Ben 1 2 gun onceden gidip arkadasimda kalmayi planliyorum.Teslim gun ve tarihlerimiz ayniysa birligin onunde ya da duruma gore ankara icinde bulusup birlikte gecebiliriz.Ayri yerlerde bile olsa kogusumuz bos vakitte birbirimizi taniriz gorunce,orda kantin onunde yakamizda kirmizi gulle beklemek zorunda kalmayiz :D
ben ustaya geçince götürüp birliğin önüne bırakırım diye düşünüyordum ama kullanmamız yasakmış diye bir duyum aldım doğru mudur?
Bu ve bunun gibi bir çok yasak var yani Allah kaza bela vermesin kaza olmadığı sürece sorun yok olurda iş resmiyete dökülürse ceza alırsın askerliğin belki uzar 1-2 hafta filan riske atmaya değer mi bilmem.
Bu arada şimdiden hayırlı teskereler bende böyle bi konuya yazmıştım 349.Dönem Emekli Teğmen oldum ben artık =) Darısı başınıza şimdiden Foça Komando Okuluna gidicek varsa yaşadıklarımı gerekenleri anlatırım ;)
Herkesin teslim saati 10muş.benimde 6kasım 10.ancak uçak 14.30 da iniyor.kastamonuda teslim olcağım yeri aradım aynı gün içinde sıkıntı olmaz dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı
benimde 6 kasım sabah 10 çarşamba günü uçak öğlen 2 de kalkıyor 5te yetişmem çok zor mecbur otobüsle gideceğiz