Komutanlara 2-3 tıklat normalde nizamiyeciler nöbet tutmaz gerçi bende gündüzcüyken tutuyordum ama geceye geçtim miss çifter çifter atıyordu şafak nöbet yok uyku güzel :) Hatırladıkça moralim bozuluyor :D
Printable View
Atarsa 353 Hatay Jandarma. Varmı buralarda olan tanıdık falan.
Beyler nasıl gidiyor. Ben diyarbakırda 8.Ana jet üssünde silahane çavuşu oldum denetim filan yardryorum.
353/1 tekirdag merkez süleymanpaşa jandarma karakolu... Atarsa 51 :)
353/1 batman-beşiri ilçe jandarma komutanlığı.gece lojmancısıyım bende.4saat nbet gerisi yatış.an itibariyle son 50 :)
353 KD tertiplerim ne durumdalar son hafta evciye çıktım pazar gece tezkere almaya gidiyorum, yani bitti kurtulduk
Safak DOGAN GUNES yarin cikiyorum allahin izniyle :)
Dogan gunes bizim icin :) Yarin cikiyorum Allahin izniyle...
bilecik jandarmaya gidecek arkadaşım var.
varmı tertibi? orda olan ?
Pazatesi cikiyorum bitirdik sonunda :)
Benimde safak 5 :) haftaya cumartesi terhis olucaz nasipse...
353.Dönemler yavaş yavaş evlerine dönmeye başlıyorlar bu geceden itibaren
Hayırlısı olsun hepiniz için
Şafak doğan güneş! Bitti ulan bitti :) ! ;
Hatıram olsun;
http://oi61.tinypic.com/4ru903.jpg
En sonunda Şafak doğan güneş diyebildik bizde bi an hiç bitmeyecek sanmıştım ama çok şükür torunların ALLAH yardımcısı olsun hayırlı teskereler herkeze :D
Donduk umarim en kisa surede adapte oluruz sivile hem bitirenlere hemde vatani gorevine devam edenlere selamlar.Bilanco - 18 kilo :D
Sevinenlerde uyum sagladigi surece sikinti yok :).9da iyi ama az sayilmaz.Bitti ve gitti kimse orada kalmiyor gunu gelenide zorla tutmuyorlar yapmakla yukumlu oldugumuz bu gorevde Allah kolaylik versin herkese uzun kisa cogunluk kardes gibi tadini cikarmaya calissin giden arkadaslar..
Geçmiş olsun beyler.