FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
dostum bir kütahyalı olarak soğuk ile olan mücadeleni takdir ediyorum :)
bende şu anda askeri görevimi yaptığım için ilgilenemedim yoksa yardımcı olurdum, gerçi olmaya gerek yok sanırım Türkiye'deki en rahat acemilik yeri.
Neyse kendi askerliğime gelirsek, 5gün dağıtım izni kullandım şafak 104, daha da yok :D
acemiliği mamakta yaptım, böyle bir acemilik yok çömelmedim bile desem yeridir. Koşmak ? O da ne, sürünmek terimi yasaklanmış.
Şu anda usta birliğinde izmir- gaziemir'deyim, 3üncü kara havacılıktayım, helikopter bakım onarım yerinde full yatış, meydan harekat diye geçiyor bizim tabur ve bizi kimse sevmiyor. Lakabımız meydan palas, gerisini siz düşünün.
İlk geldiğimde yazıcı olmuştum yacızılar rahat olur diye, baktım herkes yatıyo ben çalışıyorum hemen başkasına devir ettim ve kurtuldum :D
26 Nisan terhis tarihim, o zamana kadar kendinize iyi bakın...
düzeltme: Eğer şubat celbinde izmir gaziemir kara havacılık komutanlığı 3üncü kara havacılık a meydan hareket taburu mrydan bakım onrım ve işletme takımı çıkan olursa, çıktığı anda askerliği bitmiştir :)