yerli arac üretimi bir şekilde başlamış olur önümüzdeki yıllardada geliştirilir diye düşünüyorum hayırlı ugurlu olsun fiyat aralığı ne civarda olur acaba
yerli arac üretimi bir şekilde başlamış olur önümüzdeki yıllardada geliştirilir diye düşünüyorum hayırlı ugurlu olsun fiyat aralığı ne civarda olur acaba
olsun abi. sonra baktı pazar kaybediyor onlarda düzgün şeyler üretmeye başlar kazanan tüketici olur.![]()
İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın 2013 yılında piyasaya sürmeye hazırlandığı otomobil modeli. s.p.a bünyesindeki Dodge markasının ilk olarak 1960 yılında piyasaya sürdüğü Dodge Dart modelinin 3 Neslinin ikiz kardeşi olan Fiat Viaggio 2013 yılında Pekin oto fuarında görücüye çıkacak. Türkiye'de hangi isimle satılacağı henüz netleşmeyen otomobilin c segmentteki Fiat Linea'nın yerine piyasaya sürülmesi bekleniyor.
kaynak:wikişahin
arkadaş bu işte: http://www.dodge.com/en/2013/dart/gallery/
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
dodge neon vardı liseliler bilmez bilmesin zaten tipsiz bişeydi.ondan sonra çok güzel araç koydular ortaya. Özellikle charger mishali arka stoplar beni benden alıyor seni sana bırakmıyor.
http://www.dodge.com/en/2013/dart-mopar/
bide bunun mopar'ı var tabii fiat olunca abarth diye kitlerler bize.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bu yeni "yerli", Fiat'ın çinde lanse ettiği FIAT VIAGGIO olmasın?
2013 Fiat Viaggio – Auto Shows – Car and Driver
piyasaya direk elektirikli modellerle girmesini muhtemel olabilir mi ?
fiatın multijet motorlarlarını kullanırlar büyük ihtimal arkadan itiş olsa o torkla beraber ne yan verilir bunlarla![]()
Gençler, abiler... Tasarımı boşverin. Gayet hoş duruyor, olumsuz degil olumlu düşünün...
Bi ülkede araç üretilirse o ülkenin ürettigi araç halkı tarafından alınır. Bölece diger modellere ilgi azalacagından fiyatlarda düşer. Gayet olumlu bir haber...
Dedigim gibi. Yerli bir araç gelirse piyasa aşağı iner
benim görüşüm bu şekilde.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
güzel bir şeye benziyo![]()
Herşey bi yana, bu fiat niye vitesleri kazık gibi yapıyor ? emaneten duruyormuş gibiMesaj falan mı vermeye çalışıyolar
![]()
keşke şahin doğanı yeniden üretseler
Neresi yerli bırakın şu yalan dolan haberleri... bu aracın aslı dodge dart yıllardır amerikada üertimi olan bir araç.. platformu ucuza alıp trde daha basit hallerini fiat ablemi çakacaklar belli...
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
2015 şahinler üretilse orayı yıkarlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)