Geçen biriyle konuştum bu gürcistan'dan araç alınca 6 ay olan süreyi Gürcistan'a 2.000 $ ödeyerek 2 yıla çıkarılabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Olayın b*ku çıkmış durumda. getiren getirene..
M. The most powerful letter in the world.
Aynen, yarın birgün yasayı değiştirip yaptırım uygulanır ve hepsi toplanır gibi.. Hiç değilse değerli araç getirip donanımları, parçaları değiştirselerde bi işe yarasa![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
isteyen varsa yardımcı olabilirim sorun sıkıntı yaşamadan getirtebiliriz yeni bi yasa cıktı 6 ay degil 1 sene kalabiliyor artık araçlar ama 1 senede gürcistanda kalmak zorunda biraz rüşvetle onuda hallediyolarmış
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
ben o işle çok uğraştım arkadaşım, araba alıyorsun gümrüğe geliyor gürcistana orada gümrüğe ödeme yapıyorsun o arada şase numarası geldiği ülkede sorgulanıyor. çalıntı çıkarsa ki yüksek ihtimal çalıntı çıkıyor... umarım cüzdanında 20000$ civarı para vardır... gürcistanda kanunlar biraz radikal bu konuda... o kadar kolay ve ucuz olsa bu işler her yerde gürcü plaka araba olurdu... eşim gürcü her yıl gidip geliyoruz yani bunu ben söylüyorum.
saygılar
_
JoYTeaM
-
1 sene burda kullansam gidip orda satip baska birsey alip donsem olmuyor degilmi ?
türkiyede yabancı bir firma ile anlaşarak ancak 6 aydan fazla kalabilir. araç o firma üzerine oluyor. sana vekalet veriyorlar aracı kullanmak için... adamın kafası bozulursa çeker alır altından arabasını.
_
JoYTeaM
-
https://www.facebook.com/pages/Gürci...13844018628415
ilginç arabalar var arada![]()
2 arkadaşımda gürciden araç getirdi. Ve hiç bir sıkıntı yok diyor. muayne yok sigorta yok diyor.
araç kendi üzerine oluyormuş. cezasını ödeyip burda istedigin kadar tutabiliyormussun.
türkten türke satış yapılabiliyormus . Bilgisi olan varmı ?
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Zaten bi alanlar akıllı, bizde emsallerine 2 katı para veriyoruz. Çok uzun sürmez bu olayda...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
face sayfalarına baktımda baya bı araba satmıslar bu işi bi net ogrensekde bızde gıtsek getırsek![]()
inşallah bi son verirler şu muhabbete , cebinde 3-5 lirası olan gidip araba getiriyor trafikte terör estiriyor sonra buldumcuklar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)