25 gunluk acemlik bitti. 9 kg gitti :) 90dan 81 e dusmusum. Sadece diyet ile, hic sporsuz :)
25 gunluk acemlik bitti. 9 kg gitti :) 90dan 81 e dusmusum. Sadece diyet ile, hic sporsuz :)
arkadaşlar vücuttaki yağ oranı,kas oranı vs. gibi şeyleri nerde nasıl ölçtürebiliriz. bu aralara fazlasıyla göbeklendim acil önlem almam lazım işim muhasebe sürekli oturuyorum
http://i.hizliresim.com/ElNr2q.jpg
Son durum böyle, çalışmaya devam :icon_tup:
Konuyu hortlattım ve Caesar'a özelden mesaj attım umarım yardımcı olur ;)
Muscletech Hydroxycut Elite Series 110 Capsules Fiyatı
burdaki ürün orjinal midir almayı düşünüyorum ama yorum yapan falanda olmamış
Denk geldiğim bir testi paylaşmak istiyorum belki birinin ilgisini çeker.
TTT Blog > Elektrikli Destek = Lüxembourg 70.3 | Team Touareg Türk - Türkiye'nin İlk ve Tek Profesyonel Macera Yarış Takımı
miha bodytec aleti elektrik yolluyor oylemi?
Miha Bodytec - Baris Cunguroglu 4 - YouTube
macfit hakkında bilinen olumsuz durumlar var mı ?
herhangi bir ilaç, besin takviyesi vs kullanmıyorum ama son zamanlarda sivilce çıkmaya başladı. yumurtadan fln mı acaba. bu tarz sorun yaşayan var mı ?
5 aydır toplasan 4-5 kere gittiğim spor üyeliğimi kullanmanın vakti geldi de geçiyo bile, tartıda 95kg ı zorluyoruz. :)
Musclepharm cla / musclepharm lcarnitine / hydroxycut elite (orjinal formulasyon) siparişlerimi verdim,
Düzenli diet, düzenli idman ile serüvene başlıyorum kısmetse. :)
Maksat BB değil, fit ficut :D
15 günlük diyet ve 10 günlük spor dan sonra ben bile kilo verdiysem herkes biraz kasarak verebilir :D
zamanında 140 ları görmüş birisi olarak söylüyorum :rolleyes:
1.87 boy 123 kg ile başladım spor ve diyete 15 günün sonunda 115 kg çıktım..
2 hafta gibi bir sürede 8 kilo verdim tabi ilk başlarda biraz fazla kilo kaybım olur benim diğer kişilere göre ama yılmadan devam edicem inş :)