Bikac gunluk kullanimdaki etkiyi yazarsaniz sevinirim tesekkurler
el bilek tendonlarımdaki sakatlıktan dolayı 3 aydır idman yapamıyorum, bu pazar hafif hafif tekrar başlayacağım çok moralim bozuk...
Ben yeni tipini kullanıyorum.Geçen sene eski tipini kullanmıştım. Antrenmandan 45 dak önce 2 tane içiyordum.Kalp durduğu yerde antrenmana başlamadan güm güm vuruyordu...Bu sene yeni seriyi gene aynı şekilde kullanıyorum..Açık ve net hiç etkisi yok .Boşa para verdik.Onun yerine lipo6 falan dene bence..
DYMATIZE NUTRITION L-CARNITINE xtreme nasıldır ? kullanan var mı yeni bi ürün sanırım. dymatize ülkemizde pek kullanılmıyo ama yurt dışında meşhur oldugunu biliyorum. içeriği iyi fiyatıda güzel tavsiye edermisiniz ? veya türevi bi üründe olur
Yağ yakıcının çarpıntı yapanı mı makbul bu nası bi düz mantık yahu.ben tam kullandıgımda öncesi sonrası fotosu koyarım ona göre değerlendirme yaparsınız...
Yag yakici lipo black tek favorim bulunmasida kolay, hydroxycut yeni icerik kullancagima cla-lcarnetine kullanirim daha iyi
Game of Thrones'da oynayan abimiz
https://www.youtube.com/watch?v=AKZEk4NG1-o
Yakinda ankarada arkadasimiz ilk lisansli crossfit salonunu aciyor insallah..Meraklilari bekliyoruz..Ayriyetten su anki antrenmanlarimizi merak edip katilip gormek isteyen arkadaslarida ankyra wolt da misafir edebiliriz..Benimle irtibata gecebilirsiniz.
selamlar bcaa olarak xtend scivation almaya karar verdim fakat bi kutusu beni anca bir ay idare edebilir. biraz da tuzlu olduğu için her ay almak gibi bir imkanım yok.bu yüzden şöyle birşey yapmak geldi aklıma yanında normal bir amino asit alsam bir gün amino birgün bcaa alsam ne derece sağlıklı olur yada. amino nun yerine farklı bir bcaa kullansam bir gün xtend kullansam diğer gün diğer bcaa yı kullansam nasıl olur.
Elimde sınırlı sayıda Universal M-Stak, Universal Stak, Lipo 6 Black, Lipo 6 Unlimited, Jack 3D, Dymatize GABA ve Opti-Men bulunmaktadır, ürünlerin hepsi Amerikadan geldi, düşünün olursa p.m atabilir, burada bulunması çok zor ürünler bilen bilir...
Hydroxycut elite kullanmaya basladım.4. Gün bugün etkileri 2. Hafta itibariyle yazıcam.kötü dienler ciddi yanılgı içindesiniz haberiniz olsun...
bırısı de kecıoren guzel bı salon acsada gıtsek