Beyler bide yeşil çayın tadını beğenmeyenler oluyomuş :)) muscletech nano vapor alın dahada iyisi yok zaten böyle bir terleme hiç bir şey yapmaz emin olun ...
Beyler bide yeşil çayın tadını beğenmeyenler oluyomuş :)) muscletech nano vapor alın dahada iyisi yok zaten böyle bir terleme hiç bir şey yapmaz emin olun ...
Teşekkürler abi, akşama PM atarım temin için.
Cem abinin mesajini gordukten sonra yesil caya basladim ben de :D . Spordan once olmasa da gun icinde 2-3 yesil cay iciyorum. Aksam 10 gibi bi sicak basiyor sormayin gitsin :D
Cemin yesil cay limonlu tarifini uyguluyorum bende. Sporda su yerine sadece onu iciyorum. Ciddi terletiyor
nana vapor kullanın ter akmıyor fışkırıyor :)
kalbe zararlı değilmi o kadar efor sarfetmek :)
tarçınlı yeşil çayım bitmiş ben evde yokken ginkgolu yaptım bende mecburen 1 litre şeklinde. bi yudum aldım terledim şuan :D en sıcak saatte gidip bide yeşil çay içip erimeden gelicem inşallah :D
Arkadaşlar selam,
İdman ve form tutma amaçlı boks dersleri alabileceğim,anadolu yakasında bir yer tavsiye eder misiniz?
Hoşgeldiniz | Kadıköy Boks Spor Kulübü | Kadıköy Boks Spor Kulübü şöyle bir yer buldum hakkında olumlu yorumlar var, buraya giden oldu mu daha önce
Temiz olsun,hocası düzgün bir adam olsun yeterli. teşekkürler
boks vb. sporlar için konu mevcut
Multipower in whey proteinini aldim daha once kullanan veya hakkinda bilgisi olan var mi netten ben biraz arastirdim olumsuz yorum goremedim
82 kiloyum ama göbek ve göğüs bir türlü erimiyor, anlam veremiyorum artık. Tuhaf bir durum