Lütfen tam olarak bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin hangi kreatin 15 gün kullanıp 15 gün ara veriliyor acaba ? öyle bir kullanım şekli yoktur veya kreatin yüzünden damar genişlemesi ?
Lütfen tam olarak bilmediğiniz konularda insanları yanlış yönlendirmeyin hangi kreatin 15 gün kullanıp 15 gün ara veriliyor acaba ? öyle bir kullanım şekli yoktur veya kreatin yüzünden damar genişlemesi ?
bende kullandım creatin hiçte zararını görmedim sadece 15dkda bir wcde alıyodum soluğu o kadar :D creatinin kullanım şekli 1 ay kullandıktan sonra 1.5-2 hafta ara verme şeklinde diye biliyorum
Yeni başlıcam, öneri verebilicek olan?
Beslenme, antreman türü, zaman, gün aralıkları vs.
Fitness yapıcam amacım body building değil.
creatinin eskiden bu şekilde kullanıldığını biliyor muydun :D creatin kullanımı esnasında idrar rengi koyulaşır. buda böbrekleri zorladığı içindir. o yüzden eskiden beri 2 hafta kullanılır sonra 1 hafta off verilir. he off vermesen n olur hiçbişey olmaz. insan vücudu çok üst düzey hormonlara, ilaçlara bile dayanıyor, creatin mi öldürcek :D
Moruk bende creatinin falan boyle guc verdigine inanmak istiyorum :))
İddalaşıcak bir durum yok kreatin zararlı damarlarım genişledi deyip nox iç ama bu daha iyi diyorsanız bence siz bir bilene danışın nox un içeriğini ve etkilerini. Neyse konu uzamasın herkeze iyi sporlar :)
diyorki spordan sonra su ile iç cabuk emilsin hemen etki etsin.Gecede sütle iç yavas yavas emilsin tüm gece vücut proteinsiz kalmasın :)
Bu konuda sıkıntı yok zaten hem vücudun dinlenmesi hem sürekli takviye kreatine alışmaması için 1 ay sonunda kısa ara verilir benim dikkat çekmek istediğim biri zararlı fena diğeri bu iyi bu zararsız yaklaşımı.
1.5 ay oldu kollar istediğim gibi oluyor yani gelişmeyi fark edebiliyorum oda gaza getiriyor :D göğüslerdede gelişme varda yağ fazla olduğu için şekil olarak fark yok şişti sadece ama göbekte 1 arpa boyu yol katedemmemişim gibi geliyor :D
http://i.hizliresim.com/VgpEBV.jpg
Kahvaltıda 3 yumurda bi dilim beyaz bi dilim kaşar peynir yarım dilimde ekmek yiyorum bazen süt içiyorum 1-2 saat sonra salona gidiyorum geldikten sonra bi ölçek toz sonrasında 160grlık tonbalıklarından yiyorum yada tavuk göğsü haşlıorm anca kafama göre bi program oturtabildim. akşamda evde ne pişerse artık :D
Yulaf ezmesi okudum bugün biyerde onuda denicem sabahları. Şekere tatlıya savaş açtım bugünden itibaren tadımlıkta olsa yememe kararı aldım :D
Bunlara ek olarak tavsiye edebilceğiniz besinler varsa sevinirim spordan öncesi ve sonrası için :) Ama belirtiyim boy 1.77 kilo 80. kilo aldırcak şeylerden kaçınıorm :)