User Tag List

Sayfa 199/326 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.763 ile 3.781 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeğenimi çalıştırıyorum ufaktan bende takılıyorum. Kol 46

yükle resim

yükle resim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat/performansı uygun kaliteli bir yağ yakıcı tavsiyesi alabilir miyim ? Ek olarak, spor için malesef yeterli protein ihtiyacımı karşılamıyorum. Supplement olarak protein tozu mu amino mu alınması uygundur ?

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat/performansı uygun kaliteli bir yağ yakıcı tavsiyesi alabilir miyim ? Ek olarak, spor için malesef yeterli protein ihtiyacımı karşılamıyorum. Supplement olarak protein tozu mu amino mu alınması uygundur ?
    Yağ yakıcı olarak grenade tavsiye edebilirim.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki sayfada muhabbet dönmüş, su mu sütmü diye.
    Birşey fark etmez. neden? çünkü whey miğdeden değil bağırsaktan sindirilir. sıvılarda miğdeden emilir. Sütün sentezlenmesi uzun sürer ama emilim hızı su ve süt arasında değişmez.
    Basit örnek, 0.5lt su iç kaç dk sonra wc ye gidiyorsun? yada 0.5lt süt iç kaç dk sonra wc ye gidiyorsun? Sizin mantıkta süt içince daha uzun sürmesi lazım.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki sayfada muhabbet dönmüş, su mu sütmü diye.
    Birşey fark etmez. neden? çünkü whey miğdeden değil bağırsaktan sindirilir. sıvılarda miğdeden emilir. Sütün sentezlenmesi uzun sürer ama emilim hızı su ve süt arasında değişmez.
    Basit örnek, 0.5lt su iç kaç dk sonra wc ye gidiyorsun? yada 0.5lt süt iç kaç dk sonra wc ye gidiyorsun? Sizin mantıkta süt içince daha uzun sürmesi lazım.
    sıvılar da bağırsaktan emilir, niye böyle yazmışım anlamadım.

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem çalışırken amacınız aşırı ağırlık olmasın onun yerine hareketi doğru yapmak olsun.
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Kalite sayıdan önemlidir. "

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://lh6.googleusercontent.com/-K...0_191107_1.jpg

ekimden kalma bi kare. adam akıllı çalışmaya başlayamadım hala. haftada 2 gün anca gidebiliyrum. son 1 haftadır hiç gidemedim. dips yaparken sakatlandım :/
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beslenmeye dikkat etmedikce spor yalan oluyor yag yakıcı konusulmıs lıkıt lecarnetine cabuk karısıyor kana marka olarak vazgeçemediğim weider
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avcılar denizköşklerde ikamet ediyorum aksamları saat 6 da işten çıkıyorum çatalca - avcılar iş çıkışı gidebileceğim güzel salon önerisi olan varmı arkadaşlar. Forumdan o tarafta gidip birlikte çalışabiliceğim arkadaşta olursa daha güzel olur benim için.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce bu konuya daha sonraları yap(a)madığım başarısız diyetler konusunda ufak tefek bilgi alışverişinde bulunmak için yazmıştım. Ancak nasip olursa dünden itibaren hayatımda yapmayı sürekli ertelediğim bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum, inşallah muvaffak olurum.

Kendimden bahsetmek gerekirse, 179 boy şu an 83 kilo bir adamım. Vücut tipi konusunda tipsiz sayılırım kollar, omuzlar ve diz altı ektomorf, gögüs-göbek-diz bölümüne kadar endomorf sayılırım. Ayrıca doğuştan göğüs kafesim diğer insanlara göre baya önde. İsteyene resim atabilirim, ancak bence istemezsiniz

Belli sebeplerce dün diyete başlamaya karar verdim, ikindi vakti mcdonald'stan sipariş vermemek üzere kendime zor hakim oldum, akşam vakti açlıktan acayip sinirliydim, dışarı çıkıp sağa sola ateş edesim vardı, şu an bu satırları yazarken hala aç konumdayım. Gerçi bugün o menüyü yeseydim, yedikten sonra hem pişman olacaktım, hem de bu diyet programını rafa kaldırırdım.

Konunun eski sayfalarında gördüğüm üzere, bu sabah 1 çay bardağı tuzlanmamış ve kavrulmamış kuruyemiş, öğlen mercimek çorbası akşama da mandalina ve muz ile günü bitirdim.

Sabahtan beri gerek bu konu olsun gerek bodyforumtr olsun, bir çok yazı, makale okudum ve beynim şu anda kaynıyor. Her insan için ayrı bir çalışma, diyet programı vardır ama body konusunda aynı mevzularda çok fazla görüş çatışması var. Dolayısıyla ben bu işi yapmak istiyorum ama nereden ve nasıl başlamayalım?

Kendimce önce zayıflamalı, ondan sonra body gelişimi için programa girişmeliyim diye düşüyorum. Bu konuda burada bulunan büyüklerim ne düşünürler, önerileri nelerdir? Zayıflama amaçlı nasıl bir besin programı geliştirmeli ve uygulamalıyım?

Bu konular hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    "Korkmadık, savaştık"

Jam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra sinir stres ve alkol sayesinde 4 ay içinde tam tamına 20 kilo aldım vücudumun her yeri çatlamaya başladı resmen diplerde sürünüyorum boyum 1.75 kilo 90 acilen 15 kilo vermem gerektiğini biliyorum ama nereden başlamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok 2 sene önce 1.5 yıl boyunca boks ile uğraştım o sıralar kondisyon olarak çok iyiydim düzenli bir programım vardı beslenme düzenimi oturtmuştum ama şu anda onların hiç biri yok 1 senedir bitik gibi yaşıyorum göbeğim çıktı hatta çıkmayı bırakın 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum sağlı sollu bir sürü çatlak oluştu karın bölgemde ama artık yeter dedim bir yerlerden başlamak istiyorum ilk hedefim 20 kilo fazlalıktan kurtulmak Kocaeli'de öğrenciyim tavsiyelerinizi bekliyorum Kocaeli'de bildiğiniz bir salon varsa bana önere bilirseniz çok sevinirim

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suplement kombınasyonu önerısı olan alt yapım var ona göre yenı degılım arastrmakta zorlanıyrm dırek kombınasyon lazım

whey proteın yanına ne önerırsınız
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra sinir stres ve alkol sayesinde 4 ay içinde tam tamına 20 kilo aldım vücudumun her yeri çatlamaya başladı resmen diplerde sürünüyorum boyum 1.75 kilo 90 acilen 15 kilo vermem gerektiğini biliyorum ama nereden başlamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok 2 sene önce 1.5 yıl boyunca boks ile uğraştım o sıralar kondisyon olarak çok iyiydim düzenli bir programım vardı beslenme düzenimi oturtmuştum ama şu anda onların hiç biri yok 1 senedir bitik gibi yaşıyorum göbeğim çıktı hatta çıkmayı bırakın 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum sağlı sollu bir sürü çatlak oluştu karın bölgemde ama artık yeter dedim bir yerlerden başlamak istiyorum ilk hedefim 20 kilo fazlalıktan kurtulmak Kocaeli'de öğrenciyim tavsiyelerinizi bekliyorum Kocaeli'de bildiğiniz bir salon varsa bana önere bilirseniz çok sevinirim
    dayanabilirsen 2 ayda 15 16 kilo verdiğim programı paylaşıcam

sabah uyanınca bi büyük bardak suya limon sık iç kullanıyosan peşine bi sigara yak

kahvaltıyı ne kadar geç yapablirsen o kadar iyi kahvaltıda yarım dilim ekmek yarım dlm b peynir yarm dlm kaşar peynir şekersiz çay 3 saat sonra araöğün diyet bisküvi olabilir sadece açlığı bi nebze bastırsın yeter

yine 3 saat sonra öğle yemeği. çorba salata yoğurt bi 3 saat sonra yine araöğün atıştırmalık

3 saat sonra akşam yemeği çorba sebze yemeği haşlanmış tavuk tarzı şeyler sonra sabaha kadar hiç bişey yok kulanıyosan bol bol sigara

pazar günleri izin günü kahvaltı ve öğlen güzelce ye haftanın stresini at akşam yine çıtırdan takıl

biraz sağlıksız zor ama işe yarıyor bide ek olarak haftada 1-2 kere araba yıkamanı tavsiye ederim

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar omuz çalışırken dikkatli olun. Rotator cuff kasınıza zarar vermeyin. Örnek vereyim mesela bench press e çok ağır girmeyin. Girecekseniz de onun yerine dumbell press yapmanız daha sağlıklı. Rotator cuff zedelenirse çok acılı ve zor günler geçirebilirsiniz.
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absyrtos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar omuz çalışırken dikkatli olun. Rotator cuff kasınıza zarar vermeyin. Örnek vereyim mesela bench press e çok ağır girmeyin. Girecekseniz de onun yerine dumbell press yapmanız daha sağlıklı. Rotator cuff zedelenirse çok acılı ve zor günler geçirebilirsiniz.

sanırım ben zarar verdim

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese iyi akşamlar...

CLA ve L-Carnitine alacağım bu yüzden öneri ve bilgilerinize ihtiyacım var.

L-Carnitine likit düşünüyorum ve şu anda kafamda miligramı çok yüksek (max 1500 mg) olmamak kaydıyla multipower veya hardline ürünü var, bunlar iyi midir ? Değilse siz neyi önerirsiniz ?

CLA hakkında hiç bir bilgim yok, buna marka da dahil. Ayrıca bu ürünlerin birlikte kullanımı nasıl olacağı hakkında da bilgi edinmek isterim. Cevaplarınız benim için değerlidir şimdiden teşekkür ederim.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba daha önce cevaplar verilmiş ama ben yağ yakıcı almayı düşünüyorum bana direk marka ve ürün olarak tavsiye eder misiniz ? sadece isim olarak değil.
    Eskiden yaza yakın başlardım spora 1-2 ayda en az 4-5 kilo giderdi bu sene kışın başladım diyet yaparak 2 kilo verdim diyeti bıraktım bıraktığım gibi yine eski kiloya döndüm yarından itibaren tekrar diyete başlıyacağım ve ekstra olarak yağ yakıcı lazım 100 tl ye kadar alabilir şuanlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)